ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Ce sa faci si sa nu faci atunci cand incepi sa folosesti tigara electronica

Ce sa faci si sa nu faci atunci cand incepi sa folosesti tigara electronica

Fumatul reprezinta cea mai mare cauza de decese ce pot fi prevenite la nivel mondial, nenumarati oameni suferind in fiecare zi de afectiuni provocate de tutun. De aceea, tot mai multe persoane incearca sa gaseaca diferite solutii sau alternative mai sanatoase pentru a-si imbunatati stilul de viata. Tigarile electronice au evoluat substantial in ultimii 12 ani, marii producatori prezentand un numar din ce in ce mai mare de modele si un numar aproape nelimitat de lichide pentru a satisface nevoile clientilor.

Pe piata exista foarte multe device-uri, de la cele mai simple pana la unele complexe, special concepute pentru a se potrivi cat mai bine cu nevoile fiecarui utilizator. Unul dintre cele mai mari beneficii pe care aceastea ti le pot aduce este ca pot fi personalizate exact dupa preferintele si gustul tau.

Acum ca ai luat decizia de a folosi un astfel de device, va fi necesar sa fi atent la cateva lucruri pe care trebuie si nu trebuie sa le faci. Mai ales la inceput de drum, pot fi multe informatii pe care trebuie sa le iei in considerare, de aceea iti voi prezenta cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a avea succes in aceasta calatorie.

Ce trebuie sa faci

1.     Cumpara o tigara electronica de calitate

Bineinteles, acest lucru poate parea evident, mai ales ca la inceput nu vrei sa investesti o suma prea mare de bani in acest obicei. Insa, va fi esential sa alegi un device calitativ din doua motive: pentru a te asigura ca experienta de vapat va fi cat mai placuta si ca speranta de viata a acestuia va fi lunga. Vape pen-urile pentru incepatori nu sunt scumpe, de aceea  orienteaza-te catre o tigara electronica de o calitate cat mai buna sau poti chiar sa alegi un disposable de unica folosinta.

2.     Incearca cat mai multe arome

Una dintre cele mai mari beneficii pe care aceste device-uri ti le pot oferi este acela ca ai un numar aproape nelimitat de arome din care poti alege. Gustul difera de la o persoana la alta, de aceea va fi important sa exporezi un numar cat mai mare de arome, putand in acest fel sa le gasesti exact pe  cele care se potrivesc cu preferintele personale, dar poti sa experimentezi si gusturi la care probabil nu te-ai fi gandit vreodata sa le vapezi.

3.     Alege concentratia de nicotina potrivita

Pentru incepatori, una dintre cele mai mari nedumeriri este in legatura cu nivelul de nicotina. Aceasta valoare trebuie aleasa cu grija deoarece o concentratie prea mica nu te va satisface, iar una prea mare iti va provoca o stare suparatoare de greata. De cele mai multe ori este indicat sa iei in considerare tigarile clasice pe care obisnuiai sa le fumezi si sa alegi un lichid cu o putere asemanatoare. De cele mai multe ori poti sa incepi cu o concentratie de 6 mg/ml si in functie de nivelul de satisfactie, sa te orientezi catre unul mai mare sau mai mic.

4.     Curata atomizorul periodic

Atomizorul este un element esential ce face parte din tigara ta electronica. De aceea va trebui sa o cureti cel putin odata pe saptamana si sa o verifici ca functioneaza adecvat. De asemenea, va fi necesar schimbi rezistenta ori de cate ori simti ca gustul nu te mai satisface, putandu-te bucura in acest fel de aroma perfecta.

 

Ce sa nu faci

1.     Nu uita sa incarci bateria

Multe persoane pot uita atunci cand incep sa vapeze, sa incarce bateria tigarii electronice. Fiecare model are o anumita capacitate pe care trebuie sa o iei in considerare si va trebui sa o incarci din timp pentru a nu ramane fara device atunci cand esti plecat de acasa. Odata cu trecerea timpului, vei invata cam cat te va tine si vei sti cand sa o incarci.

2.     Nu renunta prea repede

Tranzitia de la tigarile clasice la cea electronica poate fi usoara pentru anumite persoane, dar grea pentru altii. Desi poate parea dificil la inceput nu renunta prea repede, chiar daca nu te obisnuiesti cu ea imediat. In timp te vei adapta si iti va fi mult mai usor sa o utilizezi.

3.     Ai grija unde vapezi

Chiar daca este diferita de tigarile clasice, va trebuie sa ai grija unde o folosesti. Desi este permis sa o utilizezi in mai multe locatii decat cele traditionale, va fi necesar sa cercetezi si sa te asiguri ca spatiile iti vor permite sa o folosesti.

Nu stii daca tigarile electronice sunt pentru tine? Incearca un disposable de unica folosinta

Mai ales la inceput, orice curios poate sa incerce aceste aparate fara o investitie prea mare sau fara complicatii suplimentare. Tigarile electronice de unica folosinta au fost concepute astfel incat sa ofere utilizatorilor oportunitatea de a vapa in cel mai simplu mod posibil.

Aceastea sunt echipate deja cu o baterie incarcata, lichid si rezistenta, singura ta grija fiind alegerea aromei preferate si a concentratiei de nicotina corespunzatoare. Deoarece se activeaza prin inhalare, acestea nu au nici macar un buton prezent, simplitatea fiind punctul forte al tigarilor electronice de unica folosinta.

Vaparea poate parea complicata la inceput, insa odata cu trecerea timpului si acumularii de experienta, aceasta activitate va deveni din ce in ce mai usoara. Nu trebuie sa alegi un kit electronic complicat, pe piata existand modele simple din care poti alege, tranzitia de la tigarile clasice fiind in aceasta etapa mult mai importanta pentru sanatatea si finantele tale.

Articole asociate
  1. Sfaturi pentru vaperii începători ! Sfaturi pentru vaperii începători !
  2. Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice
  3. Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica? Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica?
  4. TOP 10 branduri de țigări electronice ! TOP 10 branduri de țigări electronice !