ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Livrare gratuită

Livrare prin curier

   Comenzile plasate pe site-ul SmokeMania.ro sunt expediate prin curierat rapid. Comenzile nu se pot livra prin Poșta Română sau prin personal propriu. 

   Livrarea se face contra taxei de livrare de 15 lei pentru comenzile cu o valoare sub 99 Lei și GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală netă depășește suma de 99 Lei/500 lei. 

   În cazul în care coletul nu se poate livra din motive precum acelea că destinatarul nu răspunde la telefon, adresa completată în momentul efectuării comenzii nu este corectă sau numărul de telefon nu este corect, coletul va fi returnat automat la sediul SmokeMania.ro.

Timp de livrare

   SmokeMania.ro procesează comenzile primite în maxim 72 ore, excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale. După procesare, comenzile sunt predate imediat curierului care le livrează, în condiții obișnuite, a doua zi sau în termen de maxim 48 de ore. Excepție fac comenzile plasate de Black Friday și situațiile precum zilele libere legale, supraaglomerarea firmelor de curierat,  cazurile fortuite sau de forță majoră.

 

Ridicare Showroom SmokeMania

   Ridicarea produselor din Showroom-ul Smokemania este GRATUITĂ.

   Pentru comenzile plătite cu cardul, te rugăm să ai un act de identitate asupra ta pentru a putea ridica produsele.

  Comenzile plasate pe website cu ridicare personală din Showroom sunt expediate zilnic de la depozitul central. Prin urmare, vei fi informat via apel telefonic/SMS când comanda a sosit în Showroom și poate fi ridicată. Comenzile pot fi ridicate oricând* în timpul programului de funcționare a Showroom-ului, dacă ați fost informat în prealabil ca acestea se află fizic în magazin. 

    Așadar, comenzile nu pot fi ridicate în aceeași zi în care au fost plasate cu excepția situațiilor în care ești informat ca aceasta a ajuns deja în Showroom.

    Atenție ! Depozitul central nu are program de funcționare în weekend, așadar comenzile plasate vineri în a doua parte a zilei vor putea fi ridicate începând de luni.

     *comenzile pentru care ai selectat Ridicare Showroom pot fi ridicate în termen de maxim 72h* de la momentul în care ești informat că respectiva comanda a ajuns în Showroom.

   **termenul de 72 de ore poate fi prelungit în urma unei cereri exprese din partea ta, adresată fie prin e-mail, fie telefonic.

Adresa Showroom : bd.Barbu Văcărescu nr.13, parter 

                                    Sector 2, București

                                    punct de reper : stația de metrou Ștefan cel Mare, lângă stadionul Dinamo

 

 Anulare comandă


Comenzile se pot anula de către client accesând meniul Contul Meu - Comenzile Mele. Se pot anula doar comenzile care au statusul În Așteptare.

Comenzile deja procesate se pot anula prin apel telefonic sau e-mail, în care se exprimă voința în acest sens.