Livrare gratuită

Livrare prin curier

   Comenzile plasate pe site-ul SmokeMania.ro sunt expediate prin curierat rapid. Comenzile nu se pot livra prin Poșta Română sau prin personal propriu. 

   Livrarea se face contra taxei de livrare de 15 lei pentru comenzile cu o valoare sub 99 Lei și GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală netă depășește suma de 99 Lei (pentru clienții SMOKE MANIA ONLINE S.R.L.)/500 lei (pentru clienții OVIDANMARC S.R.L.). 

   În cazul în care coletul nu se poate livra din motive precum acelea că destinatarul nu răspunde la telefon, adresa completată în momentul efectuării comenzii nu este corectă sau numărul de telefon nu este corect, coletul va fi returnat automat la sediul SmokeMania.ro.

Timp de livrare

   SmokeMania.ro procesează comenzile primite în maxim 72 ore, excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale. După procesare, comenzile sunt predate imediat curierului care le livrează, în condiții obișnuite, a doua zi sau în termen de maxim 48 de ore. Excepție fac comenzile plasate de Black Friday și situațiile precum zilele libere legale, supraaglomerarea firmelor de curierat,  cazurile fortuite sau de forță majoră.

Ridicare Showroom SmokeMania

   Ridicarea produselor din Showroom-ul Smokemania este GRATUITĂ.

   Pentru comenzile plătite cu cardul, te rugăm să ai un act de identitate asupra ta pentru a putea ridica produsele.

   Programul de ridicări este : 

  • Comenzile plasate în intervalul orar 09:00 - 16:00 pot fi ridicate în termen de maxim 72h* de la momentul plasării, de Luni până Vineri, între orele 09:00-20:00, inclusiv în aceeași zi în care comanda a fost plasată.
  • Comenzile plasate după ora 16:00 NU pot fi ridicate în aceeași zi.
  • Comenzile plasate vineri după ora 16:00 pot fi ridicate începând de Luni, program normal (09:00-20:00). 

   Prin urmare, în weekend NU pot fi ridicate comenzi din SHOWROOM, indiferent când au fost plasate.

   *termenul de 72 de ore poate fi prelungit în urma unei cereri exprese din partea dumneavoastră, adresată fie prin e-mail, fie telefonic.

   **termenul de 72 de ore nu curge în weekend, când nu se pot pot ridica comenzi din showroom.

 Anulare comandă


Comenzile se pot anula de către client accesând meniul Contul Meu - Comenzile Mele.Se pot anula doar comenzile care au statusul în așteptare.

Comenzile deja procesate se pot anula prin apel telefonic sau e-mail, în care se exprimă voința în acest sens.