Livrare gratuită

Livrare prin curier

Comenzile plasate pe site-ul SmokeMania.ro sunt expediate prin curierat rapid. Comenzile nu se pot livra prin Poșta Română sau prin personal propriu. 

Livrarea se face contra taxei de livrare de 15 lei pentru comenzile cu o valoare sub 99 Lei și GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală netă depășește suma de 99 Lei (pentru clienții SMOKE MANIA ONLINE S.R.L.)/500 lei (pentru clienții OVIDANMARC S.R.L.). 

În cazul în care coletul nu se poate livra din motive precum acelea că destinatarul nu răspunde la telefon, adresa completată în momentul efectuării comenzii nu este corectă sau numărul de telefon nu este corect, coletul va fi returnat automat la sediul SmokeMania.ro.

Timp de livrare

SmokeMania.ro procesează comenzile primite în maxim 24 ore, excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale. După procesare, comenzile sunt predate imediat curierului care le livrează, în condiții obișnuite, a doua zi sau în termen de maxim 48 de ore. Excepție fac comenzile plasate de Black Friday și situațiile precum zilele libere legale, supraaglomerarea firmelor de curierat,  cazurile fortuite sau de forță majoră.

Ridicare Showroom SmokeMania
Ridicarea produselor din Showroom-ul Smokemania este GRATUITĂ. Produsele pe care vrei să le ridici din showroom sunt disponibile imediat. Pentru comenzile plătite cu cardul, te rugăm să ai un act de identitate asupra ta pentru a putea ridica produsele. Comenzile cu ridicare showroom trebuie să fie ridicate in 48 de ore; in caz contrar ele sunt anulate.

 Anulare comandă
Comenzile se pot anula accesând meniul Contul Meu -Comenzile Mele . Se pot anula doar comenzile care au statusul în așteptare.