Livrare gratuită

Livrare prin curier

Comenzile plasate pe site-ul SmokeMania.ro sunt expediate prin curierat rapid. Comenzile nu se pot livra prin Poșta Română sau prin personal propriu.

Livrarea se face contra taxei de livrare de 15 lei pentru comenzile cu o valoare sub 99 Lei și GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală depășește suma de 99 Lei.

În cazul în care coletul nu se poate livra din cauza că : destinatarul nu răspunde la telefon, adresa completată în momentul efectuării comenzii nu este corectă sau numărul de telefon nu este corect, coletul va fi returnat la sediul SmokeMania.ro

Timp de livrare

SmokeMania.ro procesează comenzile primite în maxim 72 ore, excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale. După procesare, comenzile sunt predate imediat curierului care trebuie să livreze în mod normal coletele a doua zi sau în maxim 72 de ore. Excepție fac comenzile plasate de Black Friday și situațiile în care condițiile meteo sunt nefavorabile.

Ridicare Showroom SmokeMania

Ridicarea produselor din Showroom-ul Smokemania este GRATUITĂ. Produsele pe care vrei să le ridici din showroom sunt disponibile imediat. Pentru comenzile plătite cu cardul, te rugăm să ai un act de identitate asupra ta pentru a putea ridica produsele. Comenzile cu ridicare showroom trebuie să fie ridicate in 48 de ore; in caz contrar ele sunt anulate.
Anulare comandă

Comenzile se pot anula accesând meniul"Contul Meu "-Comenzile Mele . Se pot anula doar comenzile care au statusul "în așteptare".