ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Prețul produselor

Toate produsele afișate pe site-ul SmokeMania.ro au prețurile afișate în RON și conțin TVA.

Plata numerar

Plata în numerar se poate face pentru comenzile cu ridicare din showroom sau în cazul în care ați optat pentru livrarea produsului cu plata ramburs. 

Plata online cu cardul

Pentru asigurarea tranzacțiilor, SmokeMania.ro folosește procesatorul de plăți MobilPAY . Acest sistem asigură, în primul rând, siguranţa că nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată pe serverele SmokeMania.ro. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, plățile sunt procesate în lei, la cursul băncii dumneavoastre.

* Nu este perceput niciun comision pentru această modalitate de plată.

 

Plata Card în Showroom

Aceasta se efectuează prin POS, în momentul ridicării unei comenzi din showroom.

* Nu este perceput niciun comision pentru această modalitate de plată.

 

Plata prin BT Star Car

În parteneriat cu Banca Transilvania, Smokemania oferă clienților săi posibilitatea achiziționării produselor și plății acestora prin intermediul cardului BT Star Card, în rate fără dobândă, conform condițiilor operate de Banca Transilvania.Pentru mai multe detalii privind acest mijloc de plată, accesați https://www.starbt.ro/cum-functioneaza/.