ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Garanție

   S.C. OVIDANMARC S.R.L. garantează că produsele livrate sunt originale, sigilate ( în formă în care provin de la parteneri) și însoțite de factură fiscală, chitanță ( eliberată de administrator sau firma de curierat) și după caz certificat de garanție (pentru produsele care necesită garanție). Declarăm pe proprie răspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viață și sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului că produsele livrate nu pun în pericol viață, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE și 1999/45/CE ( în condițiile respectării manipulării, transportului și depozitării conform Fișelor Tehnice și a Fișelor de Securitate emise de furnizor și aflate în original la sediul societății și pe site-ul www.smokemania.ro în dreptul produselor în cauză.

_______________________________________________________________

   Garanția acordată de magazinul SmokeMania.ro sau de alți parteneri ai acestuia este de 90 de zile pentru baterii și încărcătoare.

Atomizoarele, cartușele, rezistențele sunt considerate consumabile și nu beneficiază de garanție.Ele pot face obiectul garanției doar dacă prezintă defecte de fabricație sau deteriorări cauzate de ambalarea/transportul necorespunzător.

Produsele de tip disposable (de unică folosință), precum Elf Bar, VAAL, etc. beneficiză de garanție de 24 ore de la momentul achiziționării din showroom-ul nostru fizic sau de la momentul recepției coletului ce conține produsele anterior menționate, deoarece durata medie de utilizare a unui produs cu acest specific este de până la 24 ore.Condițiile de garanție pot suferi excepții, de la caz la caz, în funcție de cele constate de client și de departamentul nostru tehnic.

Încărcătoarele de acumulatori și adaptoarele de priză beneficiază de garanție de 24 luni, conform Legii nr.449/2003.

_______________________________________________________________

   Pentru a putea înregistra o cerere de retur, trebuie să intrați în meniul Contul Meu-Retururile Mele și să solicitați o nouă cerere de retur-garanție. Trebuie selectată comanda din care face parte produsul defect pe care vreți să-l returnați și să completați toate câmpurile obligatorii din formularul de retur. Pentru produsele defecte, solicitarea standard este "Înlocuire/Reparare produs". Alte solicitări sunt acceptate doar în cazul în care defectul produsului nu se poate remedia. După înregistrarea cererii dumneavoastre de garanție, un operator vă va contacta via email în scopul procesării și soluționării acesteia.

În cazul în care produsul a fost verificat și nu prezită probleme, acesta va fi reexpediat la adresa indicată de dumneavoastră.

În cazul în care produsul a fost verificat și prezintă defecțiuni, soluția standard este înlocuirea acestuia. În cazul în care dumneavoastră solicitați un alt produs față de cel achiziționat inițial, vă rugăm să ne comunicați acest aspect în momentul trimiterii cererii de retur. Sunt acceptate și schimburile cu produse mai scumpe, caz în care va trebui achitată diferența valorică.

În cazul în care cererea de garanție nu este acceptată ca urmare a nerespectării termenilor garanției, veți fi notificat printr-un mesaj cu privire la motivele care au stat la baza acestei decizii și produsul o să fie livrat înapoi către dumneavoastră.  În acest ultim caz, costurile transportului sunt suportate de către client.  

 

Prin termenul VÂNZĂTOR se înțelege magazinul SmokeMania.ro, precum și colaboratorii acestuia . 

 

Termeni și condiții de garanție :

  • Produsul defect trebuie prezentat pentru depanare în starea în care a fost primit în momentul cumpărării, în ambalajul original și însoțit de toate accesoriile și documentele originale eliberate de către vânzător . Acestea trebuie să fie ambalate corespunzător transportului . În caz contrar, produsul nu este acceptat pentru constatarea defecțiunilor.
  • Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru defectele cauzate de o terță parte (furnizor servicii curierat , furnizor electricitate etc. ). Defectele cauzate astfel nu fac obiectul garanției .
  • Se va soluționa orice problemă de service a produselor aflate în garanție în termen de maxim 15 de zile lucrătoare de la recepția produsului.În cazul în care, datorită unor probleme de aprovizionare/tehnice, nu se pot repara/înlocui produsele defecte în perioada precizată mai sus, se va returna valoarea produsului respectiv sau i se va propune cumpărătorului o altă soluție tehnică pentru rezolvarea situației în speță.
  • În cazul solicitarii nejustificate de acordare a garanției, ne rezervăm dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea ( 30 Lei ) serviciilor de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (dispoziție valabilă doar pentru clienții B2C*).

 

Nu se acordă garanție :

  • Produselor care prezintă defecte fizice sau mecanice ( urme de lovituri , zgărieturi ), sigilii lipsă sau deteriorate sau produselor care prezintă urme de folosire necorespunzătoare.
  • Nu fac obiectul garanției consumabilele ( atomizoarele , cartușele de rezervă , e-lichidul ). Produsele care prezintă defecte datorate utilizării de materiale consumabile, altele decât cele originale sau altele decât cele comercializate de către magazinul SmokeMania.ro sau partenerii săi, de asemenea nu fac obiecutul garanției .
  • Nu fac obiectul garanției produsele defectate din cauza utilizării necorespunzătoare sau a folosirii acestora în alte scopuri decât cele pentru care au fost proiectate sau din cauza intervențiilor asupra lor a unor persoane neautorizate.

De asemenea, clienților OVIDANMARC S.R.L. nu li se permite să returneze produse în termen de valabilitate mai mic de 3 luni.Produsele returnate cu încălcarea prezentei dispoziții vor fi returnate persoanei juridice de la care au fost primite ! 

   Toate precizările menționate mai sus sunt în conformitate și se completează cu prevederile O.G. 21/92 și H.G. 449/2003 și vor fi considerate ca acceptate de părți odată cu cumpărarea unui produs care face obiectul acestui certificat de garanție . Orice culpă a unei părți va conduce la anularea în întregime a obligațiilor corespunzătoare celeilalte părți , de aceea vă rugăm să solicitați personalului nostru toate informațiile și lămuririle care v-ar putea fi utile în derularea unei colaborări profitabile pentru ambele părți .

Vă mulțumim !

*Formularea B2C face referire la relațiile comerciale dintre persoana juridică și consumatorul final.