ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Calculator lichide pentru țigară electronică

Prepară singur lichidul pentru vapat cu ajutorul Smokemania

Ai un lichid fără nicotină pe care vrei să-l mixezi până la un anumit nivel, dar nu știi exact câtă nicotină să pui ? Sau ți-ai preparat singur un lichid pentru țigara electronică, din aromă și bază, și vrei să adaugi nicotină și în acesta?

Având în vedere numărul mare de game variate de lichide fără nicotină și de arome disponibile în oferta Smokemania, am considerat că ar fi de un mare ajutor un calculor de nicotină pentru e-lichide.


Câtă nicotină să adaugi în lichid?

Pentru a folosi calculatorul de lichide astfel încât să știi câtă nicotină să adaugi trebuie doar să introduci valorile ,,ingredientelor” folosite și concentrația de nicotină dorită. La final, calculatorul Smokemania îți obține cantitatea exactă de nicotină pe care trebuie să o adaugi lichidului tău și chiar și volumul final al lichidului rezultat, pentru a evita situațiile în care ml. de nicotină adăugați în lichid ar putea depăși capacitatea sticlei folosite. Și, nu uita: echipa Smokemania îți stă mereu la dispoziție cu sfaturile de care ai nevoie pentru personalizarea experienței de vapat! Pentru orice întrebare referitoare la prepararea lichidului sau la achiziționarea produselor din oferta magazinului nostru online, nu ezista să ne contactezi !