ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Smokemania România - Despre noi

Smokemania este unul dintre cele mai mari magazine de țigări electronice din România. Suntem prezenți online, dar și fizic, atât în București, cât și în majoritatea orașelor din țară și te așteptăm în showroom și în magazinele partenerilor noștri. Mai mult, în afara comercializării dispozitivelor electronice pentru vapat suntem și principalul distribuitor de produse și accesorii de profil pentru partenerii noștri din România.

 

Dacă te întrebi cine sunt oamenii din spatele proiectului Smokemania

Pe scurt, ne definește pasiunea pentru tot ce ține de țigările electronice, dar în realitate suntem și principalul distribuitor de țigări electronice și produse conexe național, pasionați de tot ce înseamnă Vaping: de la zeci de țigări electronice, mod-uri și consumabile dedicate, la lichide, arome și chiar și dispozitive heat-not-burn, oferim și consultanță și suport indiferent de nivelul utilizatorului.

Din 2012 pe piața de țigări electronice, reușim să facem toți iubitorii de vape fericiți prin varietatea de produse disponibile în magazinul online smokemania.ro, dezvoltarea și actualizarea constantă a platformelor Business-to-Business și Business-to-Customer, programe de fidelizare și incetivare, magazine partenere la tot pasul și un portofoliu care cuprinde brand-uri de top, pentru ca toți cei interacționează cu noi să aibă o experiență cât mai plăcută, la cele mai înalte standarde.  


 

Smokemania: din pasiune pentru țigările electronice. Scurt istoric

Determinați încă de la început de dorința de a face cât mai accesibilă alternativa țigării electronice, indiferent de localizarea pe hartă, după lansarea website-ului omonim ne-am focusat pe extinderea geografică, până în 2014 deschizând 53 de magazine ce funcționau sub umbrela Smokemania.Odată atinse obiectivele propuse, continuăm în 2016 cu dezvoltarea  contractelor de francizare și devenim totodată membru fondator al Asociației Industriei de Vaping. 

Ne adaptăm însă trendurilor și devenim virtual și mai aproape de clienții noștri, investind  constant în business-ul online prin modernizarea website-ului și dezvoltarea platformei Business-to-Business pentru facilitarea relației cu francizorii.

În 2018 hotărâm și crearea unui spațiu dedicat cu scopul de destinație finală și completă pentru toți vaperii, atât ca gama de produse cât și ca servicii oferite.Drept urmare, deschidem Showroom-ul Smokemania, ce servește nu doar ca un simplu magazin, ci și ca centrul comunitații create în jurul brandului nostru.

Anul următor, în 2019, am lansat brandul propriu de lichide dedicate țigărilor electronice, by Smokemania, și am devenit parteneri oficiali ai altor branduri producătoare de e-lichide la nivel național și internațional, precum e-Potion, Liqua, The Juice, King's Dew, Vaping Giant, Nasty Juice și nu numai, toate cu prezență națională în toate magazinele de specialitate și cu un portofoliu larg de produse.

Asociați doar cu produse originale și cu brand-uri de top,  am căutat mereu punerea la dispoziția clienților noștri a celor mai rentabile și calitative produse, de la kit-uri și hardware pentru începători sau pentru cei mai experiementați, până la lichide produse intern sau importate, accesorii dedicate și produse high-end.

Urmând această linie, pe parcursul anilor ne-am afiliat cu brand-uri de renume din industrie, devenind unici distribuitori autorizați pentru mai multe dintre acestea, precum Aspire, Vaporesso sau Innokin, toate cu o bună înțelegere a demograficului țintă, oferta lor fiind orientată înspre versatilitate și compusă din produse fiabile și intuitive.

În portofoliul nostru se mai numără și VAAL, sub-brand pionier al arhicunoscutului brand Joyetech, care s-a specializat în fabricarea și vânzarea la scară largă a produselor tip pod, de unică folosință, destinate facilizării tranziției de la țigările tradiționale la cele electronice.

Ca brand însă, ne mândrim cu relația construită cu și în jurul clienților noștri. Ca strategie, am pus accent pe onestitate, etică și empatie, urmărind să dezvoltăm relații durabile și să câștigăm încrederea comunității noastre.Am pus mereu pe primul plan optimizarea experienției de client și punerea la dispoziție a mijloacelor necesare implicării nemediate, precum și implementarea feedback-ului primit.

 

Suntem la zi cu tot ce se întâmplă în lumea vapatului

Suntem la curent cu toate trendurile și le implementăm ca atare atât pe platforma de Business-to-Customer, cât și pe platforma dedicată business-urilor cu același profil, știm care sunt cele mai noi și calitative produse și le punem la dispoziția clienților atât în magazinele noastre, cât și în cele partenere.

În plus, ne informăm și punem la dispoziție ultimele știri și recomandări în secțiunea de blog și susținem colaboratorii prin servicii complete de training, recomandări actualizate și consiliere tehnică.

Astfel, am căutat și am obținut consolidarea poziției de prim distribuitor de țigări electronice și produse conexe în România.

Smokemania este compania care asigură colaborări stabile, pe principiul win-win, atât cu clienții, cât și în parteneriate: oferim produse de top clienților pentru cea mai bună experiență de vaping și suport în dezvoltarea partenerilor noștri. Considerăm că succesul nostru este cel mai fidel reprezentat de succesul clienților noștri înspre o viață mai sănătoasă și mai echilibrată, obiectiv pe care îl urmărim cu perseverență și loialitate.

Mereu implicați, proactivi și transparenți cu noi și comunitatea noastră, am reușit să ne asociem cu succes și pe drept-merit sloganul The One Stop Vape Shop !