ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Abonare Newsletter Smokemania

Acord privind consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter personal în vederea  transmiterii newsletter-ului SMOKEMANIA ONLINE S.R.L

Înregistrarea la newsletter-ul Smokemania presupune difuzarea celor mai noi oferte și reduceri prin intermediul unui buletin informativ personalizat.

SMOKEMANIA ONLINE S.R.L. vă informează astfel că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de publicitate directă, prin care se urmărește consolidarea unor relații cu clienții, cu scopul de a reveni într-o relație (pre-)contractuală și de a contribui la fidelizarea acestora, prin favorizarea distribuției serviciilor și a produselor promovate.În acest scop, aceste date nu vor fi transmise niciunei părți terțe, neasociate contractului încheiat între SMOKEMANIA ONLINE S.R.L. și dumneavoastră.

În scopul optimizării asistenței clienților, SMOKEMANIA ONLINE S.R.L. stochează comportamentele clienților, precum produse cumpărate frecvent, coșuri abandonate, etc., într-o bază centralizată, în format electronic, din care se evidențiază astfel anumite interese personale la nivelul fiecărui client. În urma acestora, ne direcționăm acțiunile în sensul îmbunătățirii satisfacției și loialității clienților, pentru ca fiecare să beneficieze astfel de un serviciu personalizat în mod individual.

În vederea exprimării de către dvs. a consimțământului pentru prelucrarea de date cu caracter personal în vederea transmiterii newsletter-ului, puteți consulta Politica noastră de Protecția datelor aici.

Clientul poate oricând să se opună prelucrării datelor sale cu caracter personal în scopurile menționate, obiecția având astfel ca efect faptul că SMOKEMANIA ONLINE S.R.L nu va mai prelucra pe viitor, în scopuri de profilare, datele cu caracter personal ale clientului.După dezabonare, datele vor fi stocate complet statistic și anonimizat.

Puteți anula oricând acest acord prin de-bifarea butonului din dreptul Abonare generală.Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, nu și retroactiv.

 

DA, doresc să mă abonez la newsletter-ul SmokeMania:

 

*Declar pe propria raspundere ca am peste 18 ani. Am luat la cunostință modul de prelucrare a datelor cu caracter personal precum și termenii și condițiile Smokemania.ro