ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Livrare prin curier

Comenzile plasate pe site-ul SmokeMania.ro sunt expediate prin curierat rapid. Comenzile nu se pot livra sub nici o formă prin Poșta Română sau prin personal propriu. 

Livrarea se face contra costului de 15 lei pentru comenzile cu o valoare sub 99 RON și GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală (netă) depășește suma de 99 RON.

Este posibilă și livrarea externă, în afara teritoriului României, costul transportului fiind suportat în integralitatea sa de către client.Valoarea acestuia este comunicată clientului anterior procesării comenzii, în urma unei solicitări din partea noastră către firmele de curierat vizavi de o estimare a costului transportului.

În cazul în care coletul nu poate fi livrat din motive precum acelea că destinatarul nu răspunde la telefon, adresa completată în momentul efectuării comenzii nu este corectă sau numărul de telefon nu este corect, coletul o să fie automat returnat la sediul SmokeMania.ro

Timp de livrare

SmokeMania.ro procesează comenzile primite în maxim 48 ore de la momentul plasării, excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale. După procesare, comenzile sunt predate serviciilor de curierat în aceeași zi lucrătoare sau în termen de maxim 48 de ore. Excepție fac comenzile plasate de Black Friday și situațiile precum zilele libere legale, supraaglomerarea firmelor de curierat,  cazurile fortuite sau de forță majoră.

 

Ridicare Showroom SmokeMania

   Ridicarea produselor din Showroom-ul Smokemania este GRATUITĂ.

   Pentru comenzile plătite cu cardul, te rugăm să ai un act de identitate asupra ta pentru a putea ridica produsele.

  Comenzile plasate pe website cu ridicare personală din Showroom sunt expediate zilnic de la depozitul central. Prin urmare, vei fi informat via apel telefonic/SMS când comanda a sosit în Showroom și poate fi ridicată. Comenzile pot fi ridicate oricând* în timpul programului de funcționare a Showroom-ului, dacă ați fost informat în prealabil ca acestea se află fizic în magazin. 

    Așadar, comenzile nu pot fi ridicate în aceeași zi în care au fost plasate cu excepția situațiilor în care ești informat ca aceasta a ajuns deja în Showroom.

    Atenție ! Depozitul central nu are program de funcționare în weekend, așadar comenzile plasate vineri în a doua parte a zilei vor putea fi ridicate începând de luni.

     *comenzile pentru care ai selectat Ridicare Showroom pot fi ridicate în termen de maxim 72h* de la momentul în care ești informat că respectiva comanda a ajuns în Showroom.

   **termenul de 72 de ore poate fi prelungit în urma unei cereri exprese din partea ta, adresată fie prin e-mail, fie telefonic.

Adresa Showroom : bd.Barbu Văcărescu nr.13, parter 

                                    Sector 2, București

                                    punct de reper : stația de metrou Ștefan cel Mare, lângă stadionul Dinamo

 


Anularea comenzii 

Comenzile se pot anula accesând meniul Contul Meu - Comenzile Mele.Se pot anula doar comenzile cu statusul "În Așteptare" (=Pending).

 

Sesizează o problemă ! 

Echipa noastră depune toate eforturile astfel încât experiența Smokemania să fie una cât mai plăcută pentru dumneavoastră !

Cu toate acestea, există situații în care puteți întâmpina anumite erori, inversiuni, etc., precum : comanda livrată a fost incompletă, ați primit alte produse decât ceea ce ați comandat, coletul a fost achitat card însă odată ajuns la dumneavoastră acesta avea plată ramburs, etc.

Pentru aceste situații, avem rugămintea să ne sesizați neregulile în cel mai scurt timp posibil, dar maxim 72 de ore de la momentul livrării coletului, via apel telefonic (DOAR L-V 09:00-18:00) sau prin e-mail la adresa [email protected] (oricând), pentru ca soluționarea să aibă loc într-un timp optim pentru dumneavoastră.