Livrare prin curier

Comenzile plasate pe site-ul SmokeMania.ro sunt expediate prin curierat rapid. Comenzile nu se pot livra sub nici o formă prin Poșta Română sau prin personal propriu. 

Livrarea se face contra costului de 15 lei pentru comenzile cu o valoare sub 99 Lei și GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală (netă) depășește suma de 99lei (pentru clienții SMOKE MANIA ONLINE S.R.L.)/ 500lei (pentru clienții OVIDANMARC S.R.L.).

În cazul în care coletul nu poate fi livrat din motive precum acelea că destinatarul nu răspunde la telefon, adresa completată în momentul efectuării comenzii nu este corectă sau numărul de telefon nu este corect, coletul o să fie automat returnat la sediul SmokeMania.ro

Timp de livrare

SmokeMania.ro procesează comenzile primite în maxim 24 ore, excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale. După procesare, comenzile sunt predate imediat curierului care le livrează, în condiții obișnuite, a doua zi sau în termen de maxim 48 de ore. Excepție fac comenzile plasate de Black Friday și situațiile precum zilele libere legale, supraaglomerarea firmelor de curierat,  cazurile fortuite sau de forță majoră.

 

Ridicare din Showroom-ul SmokeMania

Ridicarea produselor din Showroom-ul Smokemania este GRATUITĂ.

Pentru comenzile plătite online cu cardul, este nevoie de prezentare unui act de identitate asupra ta pentru a putea ridica produsele. 

Programul de ridicări este : 

  • Comenzile plasate în intervalul orar 09:00 - 16:00 pot fi ridicate în termen de maxim 72h* de la momentul plasării, de Luni până Vineri, între orele 09:00-20:00, inclusiv în aceeași zi în care comanda a fost plasată.
  • Comenzile plasate după ora 16:00 NU pot fi ridicate în aceeași zi.
  • Comenzile plasate vineri după ora 16:00 pot fi ridicate începând de Luni, program normal (09:00-20:00). 

Prin urmare, în weekend NU pot fi ridicate comenzi din SHOWROOM, indiferent când au fost plasate.

*termenul de 72 de ore poate fi prelungit în urma unei cereri exprese din partea dumneavoastră, adresată fie prin e-mail, fie telefonic.

**termenul de 72 de ore nu curge în weekend, când nu se pot pot ridica comenzi din showroom.

Anularea comenzii 

Comenzile se pot anula accesând meniul Contul Meu - Comenzile Mele.Se pot anula doar comenzile cu status-ul "în așteptare".