Livrare prin curier

Comenzile plasate pe site-ul SmokeMania.ro sunt expediate prin curierat rapid. Comenzile nu se pot livra sub nici o formă prin Poșta Română sau prin personal propriu. 

Livrarea se face contra costului de 15 lei pentru comenzile cu o valoare sub 99 RON și GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală (netă) depășește suma de 99 RON (pentru clienții SMOKE MANIA ONLINE S.R.L.)/ 500 RON (pentru clienții OVIDANMARC S.R.L.).

Este posibilă și livrarea externă, în afara teritoriului României, costul transportului fiind suportat în integralitatea sa de către client.Valoarea acestuia este comunicată clientului anterior procesării comenzii, în urma unei solicitări din partea noastră către firmele de curierat vizavi de o estimare a costului transportului.

În cazul în care coletul nu poate fi livrat din motive precum acelea că destinatarul nu răspunde la telefon, adresa completată în momentul efectuării comenzii nu este corectă sau numărul de telefon nu este corect, coletul o să fie automat returnat la sediul SmokeMania.ro

Timp de livrare

SmokeMania.ro procesează comenzile primite în maxim 48 ore de la momentul plasării, excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale. După procesare, comenzile sunt predate serviciilor de curierat în aceeași zi lucrătoare sau în termen de maxim 48 de ore. Excepție fac comenzile plasate de Black Friday și situațiile precum zilele libere legale, supraaglomerarea firmelor de curierat,  cazurile fortuite sau de forță majoră.

 

Ridicare din Showroom-ul SmokeMania

Ridicarea produselor din Showroom-ul Smokemania este GRATUITĂ.

Pentru comenzile plătite online cu cardul, este nevoie de prezentare unui act de identitate asupra ta pentru a putea ridica produsele. 

Programul de ridicări este : 

  • Comenzile plasate în intervalul orar 09:00 - 16:00 pot fi ridicate în termen de maxim 72h* de la momentul plasării, de Luni până Vineri, între orele 09:00-20:00, inclusiv în aceeași zi în care comanda a fost plasată.
  • Comenzile plasate după ora 16:00 NU pot fi ridicate în aceeași zi.
  • Comenzile plasate vineri după ora 16:00 pot fi ridicate începând de Luni, program normal (09:00-20:00). 

Prin urmare, în weekend NU pot fi ridicate comenzi din SHOWROOM, indiferent când au fost plasate.

*termenul de 72 de ore poate fi prelungit în urma unei cereri exprese din partea dumneavoastră, adresată fie prin e-mail, fie telefonic.

**termenul de 72 de ore nu curge în weekend, când nu se pot pot ridica comenzi din showroom.

Anularea comenzii 

Comenzile se pot anula accesând meniul Contul Meu - Comenzile Mele.Se pot anula doar comenzile cu status-ul "în așteptare".

 

Sesizează o problemă ! 

Echipa noastră depune toate eforturile astfel încât experiența Smokemania să fie una cât mai plăcută pentru dumneavoastră !

Cu toate acestea, există situații în care puteți întâmpina anumite erori, inversiuni, etc., precum : comanda livrată a fost incompletă, ați primit alte produse decât ceea ce ați comandat, coletul a fost achitat card însă odată ajuns la dumneavoastră acesta avea plată ramburs, etc.

Pentru aceste situații, avem rugămintea să ne sesizați neregulile în cel mai scurt timp posibil, dar maxim 72 de ore de la momentul livrării coletului, via apel telefonic (DOAR L-V 09:00-18:00) sau prin e-mail la adresa [email protected] (oricând), pentru ca soluționarea să aibă loc într-un timp optim pentru dumneavoastră.