Livrare prin curier

Comenzile plasate pe site-ul SmokeMania.ro sunt expediate prin curierat rapid. Comenzile nu se pot livra sub nici o formă prin Poșta Română sau prin personal propriu. 

Livrarea se face contra costului de 15 lei pentru comenzile cu o valoare sub 99 Lei și GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală (netă) depășește suma de 99lei (pentru clienții SMOKE MANIA ONLINE S.R.L.)/ 500lei (pentru clienții OVIDANMARC S.R.L.).

În cazul în care coletul nu poate fi livrat din motive precum acelea că destinatarul nu răspunde la telefon, adresa completată în momentul efectuării comenzii nu este corectă sau numărul de telefon nu este corect, coletul o să fie automat returnat la sediul SmokeMania.ro

Timp de livrare

SmokeMania.ro procesează comenzile primite în maxim 24 ore, excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale. După procesare, comenzile sunt predate imediat curierului care le livrează, în condiții obișnuite, a doua zi sau în termen de maxim 48 de ore. Excepție fac comenzile plasate de Black Friday și situațiile precum zilele libere legale, supraaglomerarea firmelor de curierat,  cazurile fortuite sau de forță majoră.

 

Ridicare din Showroom-ul SmokeMania

Ridicarea produselor din Showroom-ul Smokemania este GRATUITĂ. Produsele pe care vrei să le ridici din showroom sunt disponibile imediat. Pentru comenzile plătite online cu card-ul te rugăm să ai un act de identitate asupra ta pentru a putea ridica produsele. Comenzile cu ridicare showroom sunt anulate dacă timp de 48 de ore nu sunt ridicate.

Anularea comenzii 

Comenzile se pot anula accesând meniul Contul Meu - Comenzile Mele . Se pot anula doar comenzile cu status-ul "în așteptare".