Termeni și condiții

Vă rugăm sa citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui site, întrucât accesarea sa presupune acceptul dumneavoastră cu privire la clauzele stipulate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Serviciile pe care acest site le furnizează sunt rezervate doar persoanelor de peste 18 ani.

Termeni și condiții generale de vânzare

Datele de identificare :

S.C. SMOKE MANIA ONLINE S.R.L.

CIF : RO33296493

Reg.com. : J40/7257/2014

Adresă : str.Dristorului, 114, București, Sector 3

Telefon : 0731.648.335

[email protected]

 


S.C. OVIDANMARC S.R.L.

CIF : RO31801726

Reg.com. : J40/7402/2013 

Adresă : str.Știrbei Vodă, nr.126, camera 2, etaj 1, corp A, Sector 1, București

Telefon : 0731.648.335

[email protected]

 


Termeni și definiții :

Vânzător –SMOKE MANIA S.R.L. / OVIDANMARC S.R.L. 

*Valoarea ,, / '' este dată de funcția sa de a delimita clienții B2C (business-to-customer) de clienții B2B (business-to-business, deci distribuție).

Cumpărător – persoană fizică majoră/persoană juridică care are acces la conținutul site-ului nostru, are un cont activ pe site-ul nostru și care efectuează o comandă.

Cont – secțiunea din site alcătuită dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite cumpărătorului efectuarea comenzii și care conține informații despre client/cumpărător și istoricul cumpărătorului  (comenzi, facturi fiscale, garanții, etc.).

Lista de dorințe – secțiune din Cont care permite cumpărătorului să își creeze o listă cu produse pe care le dorește.

Comanda – un document electronic ce are rol de formă de comunicare între vânzător și cumpărător prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului, intenția sa de a achiziționa bunuri și servicii de pe site.

Bunuri și servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în comandă, care urmează să fie furnizate de către vânzător cumpăratorului ca urmare a contractului încheiat.

Contract –contractul încheiat între vânzător și cumpărător fără prezența fizică simultană a celor doi.

Conținut :

-toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

-conținutul oricărui e-mail trimis cumpărătorilor de către vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

-orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al vânzătorului cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

-informații legate de bunurile și/sau serviciile și/sau tarifele practicate de vânzător într-o anumită perioadă;

-date referitoare la vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

Review

=o evaluare scrisă de către deținătorul unui cont de client, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.

Rating

=modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui cumpărător față de un produs. Rating-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare produs putând primi un punctaj de la o stea la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de cumpărător asupra unui produs sau serviciu.

Newsletter

=mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra bunurilor și serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

 

Acceptare TCGV

Administratorul vă oferă accesul în magazinul online și utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții. Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Administratorul își rezervă dreptul de a completa sau modifica orice informație din magazinul virtual fără a anunță în prealabil utilizatorii site-ului.

Drepturi de autor

Vizitatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va descarcă/utiliza conținutul magazinului online SMOKEMANIA, imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al administratorului întrucât reprezintă proprietatea administratorului,  fiind apărat de legea dreptului de autor și de legile referitoare la proprietatea intelectuală și industrială.

Perfectarea contractului la distanță, valabilitate

- Odată cu lansarea comenzii de pe magazinul online Smokemania.ro, cumpărătorul acceptă comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul își derulează activitatea;
- Prezentul contract la distanță intră în vigoare în momentul confirmării comenzii de către administrator. Confirmarea se efectuează verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).TCGV magazinului online SMOKEMANIA.ro stau la baza contractului astfel perfectat.
- Administratorul nu consideră sub nicio formă o comandă neconfirmată că având valoarea unui Contract.
-Cumpărătorul devine proprietarul mărfii după confirmarea plății, în cazul plății prin card, respectiv după efectuarea plății și semnarea documentelor de transport în cazul livrării prin curier cu plata ramburs.

Prețuri, modalități de plata, facturare

-Prețurile sunt afișate pe pagina dedicată fiecărui produs, conțin TVA și nu includ cheltuielile de livrare decât dacă este specificat în mod expres acest aspect sau se oferă ca și bonus pentru comenzile peste 99RON (clienți SMOKE MANIA ONLINE S.R.L.)/500RON (clienți OVIDANMARC S.R.L.). În cazul în care prețul nu este afișat, veți avea posibilitatea de a cere o ofertă iar un operator vă va comunica prețul în cel mai scurt timp posibil.În cazul unor erorii de natură logistică, dacă prețul unui produs apare ca fiind 0 RON, acesta echivalează cu lipsa afișării prețului și se aplică așadar enunțul anterior, care presupune contactarea noastră pentru a cere o ofertă pentru produsul respectiv.
-Prețul imprimat pe factură este același cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii.
-Prețul produselor din magazinul online SMOKE MANIA ONLINE poate fi diferit de cel din magazinele fizice. Modalitățile de plată sunt disponibile pe pagină de lansare a comenzii.
-Pe baza informațiilor deținute de SMOKE MANIA ONLINE/OVINDANMARC și a celor furnizate de cumpărător, va fi emisă o factură pentru bunurile livrate. Totodată, coletul va fi însoțit de documentația prevăzută de lege pentru produsul /produsele comandat(e), după caz: certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare, etc.

Stocuri

Produsele sunt disponibile în stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clienții sunt informați corect, conform termenilor și condițiilor, de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Rareori, pot apărea erori de comunicare în acest sens.

Garanții

S.C. SMOKE MANIA ONLINE S.R.L./ S.C. OVIDANMARC S.R.L. garantează că produsele livrate sunt originale, sigilate ( în formă în care provin de la parteneri) și însoțite de factură fiscală, chitanță (eliberată de administrator sau firma de curierat) și după caz certificat de garanție (pentru produsele care necesită garanție). Declarăm pe proprie răspundere, conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viață și sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului că produsele livrate nu pun în pericol viață, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE și 1999/45/CE ( în condițiile respectării manipulării, transportului și depozitării conform Fișelor Tehnice și a Fișelor de Securitate emise de furnizor și aflate în original la sediul societății și pe site-ul www.smokemania.ro în dreptul produselor în cauză.

_______________________________________________________________

Garanția acordată de magazinul SmokeMania.ro sau de alți parteneri ai acestuia este de 90 de zile pentru baterii și încărcătoare.

Atomizoarele, cartușele, rezistențele sunt considerate consumabile și nu beneficiază de garanție.Ele pot face obiectul garanției doar dacă prezintă defecte de fabricație sau deteriorări cauzate de ambalarea/transportul necorespunzător.

Produsele de tip disposable (de unică folosință), precum Elf Bar, VAAL, etc. beneficiză de garanție de 24 ore de la momentul achiziționării din showroom-ul nostru fizic sau de la momentul recepției coletului ce conține produsele anterior menționate, deoarece durata medie de utilizare a unui produs cu acest specific este de până la 24 ore.Condițiile de garanție pot suferi excepții, de la caz la caz, în funcție de cele constate de client și de departamentul nostru tehnic.

Încărcătoarele de acumulatori și adaptoarele de priză beneficiază de garanție de 24 luni, conform Legii nr.449/2003.

_______________________________________________________________

Atenție ! SmokeMania comercializează și produse listate ca mecanice ! Aceste dispozitive sunt destinat EXCLUSIV utilizatorilor experimentați, cu minime cunoștințe despre legile Ohm, utilizarea în siguranță a acumulatorilor și despre atomizoarele servisabile.Cu toate că, cu o înțelegere și utilizare adecvată, aceste produse pot fi extrem de performante, ele pot fi însă și foarte periculoase dacă nu sunt utilizate în mod corect.SmokeMania nu își asumă nici o respomsabilitate pentru eventualele daune cauzate de utilizarea sau manipularea greșită a acestor dispozitive avansate; așadar, clienții noștri își asumă întreagă responsabilitate pentru folosirea acestora.

Pentru orice reclamăție sau sesizare va rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected]

Informații privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completează cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Politică de retur

Conform OUG 34/2014 aveți dreptul de a va retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele și fără a suportă penalități în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, altă decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă. În acest scop, puteți folosi modelul de retur alăturat.Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Conform OUG/2014 art.16/lit e) , SUNT EXCEPTATE de la retragere, în cadrul executării contractelor la distanță și a executării contractelor înafara spațiilor comerciale, furnizarea produselor sigilate care nu pot fi returnate dn motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.


Pe fondul acestei dispoziții legale, Smokemania nu poate recepționa produsele care, deși au fost returnate în termenul legal, au fost desigilate și utilizate în așa măsură încât pot prejudicia viitorii eventuali clienți ce nu vor beneficia de produs în condiții optime de sănătate și igienă (în speță, atomizoarele ce au fost încărcate cu lichid și utilizate nu vor putea face obiectul returnării, etc.).


Consecințele returului

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la dată la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract.

Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităților și funcționarii produselor, taxe poștale sau de orice altă natură) care urmează a fi suportate de consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Livrarea standard se consideră livrarea oferită gratuit de SMOKE MANIA ONLINE/OVIDANMARC pentru comenzi mai mari de 99 RON/500 RON.

Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plata că și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane că urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea pâna la dată la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. 

În cazul în care ați recepționat produse în legătură cu contractul, expediați produsele sau înmânați-le direct nouă în showroom-ul din bd.Barbu Văcărescu, nr.13, București, Sector 2, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea.

Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Condițiile dreptului de retragere se aplică doar consumatorilor persoane fizice, definite în art 2, pct.1 al OUG 34/2014.

Consumatorul este responsabil de integritatea produsului până la intrarea în posesia magazinului.

Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarii produselor.

La solicitarea și cu acordul consumatorului, SMOKEMANIA poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalent cu cele solicitate în prima comandă. Comandă inițială va fi anulată la dată confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Nu pot fi returnate produsele care:
·      au făcut obiectul unei comenzi speciale;
·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului;
·      prezintă urme de lovire, deteriorare, uzură;
·      nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile și eticheta integre;
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare.

De asemenea, clienților S.C OVIDANMARC S.R.L. nu li se permite să returneze produse în termen de valabilitate mai mic de 3 luni.Produsele returnate cu încălcarea prezentei dispoziții vor fi returnate personei juridice de la care au fost primite.

Pentru produsele ridicate de către cumpărător direct din magazin, întrucât cumpărătorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplică condițiile de retur prevăzute în prezenta secțiune !
 
SMOKE MANIA ONLINE S.R.L./OVIDANMARC S.R.L. va suporta cheltuielile de retur dacă acesta îi este imputabil (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia, etc.).
 
Pentru alte informații legate de returul produselor va rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email [email protected].

 

 

Program de lucru, livrări, termene

-O comandă poate fi plasată în orice moment, dar SmokeMania.ro procesează comenzile primite în maxim 48 ore de la momentul plasării, excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale.

- Termenul de livrare pentru produse este de 48-72 ore din momentul confirmării livrării.

- Livrările fizice se efectuează door-to-door, prin curierat rapid.Pot există întârzieri față de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii; în acest caz administratorul nu își asumă nici o răspundere în numele firmelor de curierat.

- Administratorul își asumă responsabilitatea în privința livrării produselor comandate de cumpărător. Riscul pierderii bunului se transferă la cumpărător în momentul predării efective a bunului.

Ridicare din Showroom-ul SmokeMania

Ridicarea produselor din Showroom-ul Smokemania este GRATUITĂ.

Pentru comenzile plătite online cu cardul, este nevoie de prezentare unui act de identitate asupra ta pentru a putea ridica produsele. 

Programul de ridicări este : 

-Comenzile plasate în intervalul orar 09:00 - 16:00 pot fi ridicate în termen de maxim 72h* de la momentul plasării, de Luni până Vineri, între orele 09:00-20:00, inclusiv în aceeași zi în care comanda a fost plasată.

-Comenzile plasate după ora 16:00 NU pot fi ridicate în aceeași zi.

-Comenzile plasate vineri după ora 16:00 pot fi ridicate începând de Luni, program normal (09:00-20:00). 

Prin urmare, în weekend NU pot fi ridicate comenzi din SHOWROOM, indiferent când au fost plasate.

*termenul de 72 de ore poate fi prelungit în urma unei cereri exprese din partea dumneavoastră, adresată fie prin e-mail, fie telefonic.

**termenul de 72 de ore nu curge în weekend, când nu se pot pot ridica comenzi din showroom.

Sesizează o problemă ! 

Echipa noastră depune toate eforturile astfel încât experiența Smokemania să fie una cât mai plăcută pentru dumneavoastră !

Cu toate acestea, există situații în care puteți întâmpina anumite erori, inversiuni, etc., precum : comanda livrată a fost incompletă, ați primit alte produse decât ceea ce ați comandat, coletul a fost achitat card însă odată ajuns la dumneavoastră acesta avea plată ramburs, etc.

Pentru aceste situații, avem rugămintea să ne sesizați neregulile în cel mai scurt timp posibil, dar maxim 72 de ore de la momentul livrării coletului, via apel telefonic (DOAR L-V 09:00-18:00) sau prin e-mail la adresa [email protected] (oricând), pentru ca soluționarea să aibă loc într-un timp optim pentru dumneavoastră.

 

 


Obligațiile cumpărătorului

- să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre entitatea sa atunci când acestea i se cer, în caz contrar există posibilitatea refuzarii comenzilor;
- să accepte soluționarea eventualelor probleme în termen de 30 de zile de la dată sesizării acestora printr-un email adresat administratorului;
- să accepte TERMENII ȘI CONDIȚIILE administratorului odată cu lansarea comenzilor și să achite contravaloarea mărfii prin metodele puse la dispoziție, la momentul transmiterii comenzii.

Obligațiile vânzătorului

-să pună la dispoziția utilizatorilor gratuit informații profesionale cu privire la produsele și serviciile sale. Conținutul publicat în  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor și documentația tehnică aferentă acestora afișate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori. Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. În funcție de lotul în care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi;
- să contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
- să livreze produsele în cel mult 30 zile de la confirmarea livrării, dacă acestea sunt în stoc;
- să utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în concordanță cu secțiunea `Confidențialitate`, parte integrantă  din TERMENI ȘI CONDIȚII.

Politica COOKIES

În scopuri tehnice acest website poate utiliza așa-numite cookie-uri (cookies). Un cookie este un text special, trimis de un server unui browser web și apoi trimis înapoi de către browser, de fiecare dată când browser-ul accesează acel server. Cookie-urile (cookies) sunt folosite pentru autentificare precum și pentru urmărirea elementelor de trafic (performanța, analiză, targeting, publicitate); o aplicație este reținerea "coșului de cumparaturi".Cookie-urile "third party" (third party cookies) sunt cookie-urile plasate de terți (sitemele de monitorizare a traficului și de către serverul de găzduire).Cookie-urile NU sunt virusuri sau viermi informatici (NU conțin cod executabil), NU pot citi informații personale de pe computer, NU pot trimite spam.Majoritatea browserelor permit utilizatorului să decidă dacă acceptă sau nu cookie-uri și durata menținerii lor. Setarea browser-ului și a computerului Dvs. depinde în întregime de Dvs.Deoarece sesiunile http sunt vizibile tuturor calculatoarelor din rețea, acestea pot intercepta pachetele de date inclusiv aceste cookie-uri.Cookie-urile ne permit să obținem în mod automat informații cu caracter non-personal dar care nu pot fi în niciun caz asociate vreunei persoane. Aceste informații se referă la tipul de browser pe care îl utilizați, la platforma computerului dumneavoastră și la numele domeniului prin care aveți acces la site-ul nostru.Compania noastră utilizează aceste date cu caracter nepersonal doar pentru monitorizarea traficului și pentru îmbunătățirea serviciilor.

Punctele de fidelitate 

Punctele de fidelitate sunt oferite clienților SmokeMania la fiecare comandă efectuată și finalizată. 

Clienților OVIDANMARC S.R.L. nu li se aplică prezentele puncte de fidelitate !

Valoarea a 50 de puncte de fidelizare este 1 Leu (Ex. 500 Puncte = 10 Lei).

Acordarea punctelor de fidelitate : 

Cumpărături : fiecare 1 Leu cheltuit este egal cu 1 punct de fidelizare. 

Înregistrarea unui cont nou : La înregistrarea unui cont nou pe site primiți cadou 1000 puncte. 

Adăugarea unui comentariu la produsul cumpărat : pentru orice părere/comentariu adăugat pe pagina produsului achiziționat, primiți un bonus de 100 de puncte. 

Pentru orice Like acordat unei pagini SmokeMania : 1 punct bonus.

Pentru abonarea la Newsletter : 100 de puncte bonus. 

Detalii și regulament de folosire:

Valabilitatea punctelor este de 90 de zile

Punctele pentru cumpărături sunt atribuite contului dumneavoastră doar după ce comanda efectuată a fost predată curierului.

Punctele de fidelitate obținute de pe urma unei comenzi plasate pot fi utilizate după curgerea unui termen de 15 zile de la procesarea comenzii, procesare ce echivalează cu predarea acesteia curierului.

Punctele nu pot fi folosite asupra costului transportului, întrucât costul transportului este un cost suplimentar, iar punctele de fidelitate se aplică DOAR asupra valorii produselor comandate !

Nu este obligatoriu să folosiți toate punctele din cont pentru a putea obține un discount la o comandă; se pot folosi exact numărul de puncte dorit (punctele trebuie să echivaleze cu o valoare întreagă în Lei - fără zecimale). 

Dacă anulați o comandă pentru care s-au folosit punctele de fidelizare, acestea reintră automat în contul dumneavoastră. 

Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client în altul. 

Punctele nu pot fi preschimbate în bani. 

 

Notificările de revenire în stoc a produselor 

Pentru situațiile în care nu putem, din motive logistice, să avem de fiecare dată în stoc toate produsele dorite , am introdus feature-ul de alerte Back-in-Stock. 

Asta presupune că, în momentul în care un anumit produs nu mai este în stoc, vă puteți înregistra, prin apăsarea butonului corespunzător, pentru a putea fi notificat, via email, atunci când produsul revine în stoc. 

*Prin abonarea la alertele Back-in-Stock, produsul nu este rezervat ! Ceea ce înseamnă că, odată ce produsul reintră în stoc, acesta poate fi achiziționat de un către un alt client, conform priorității cronologice.

Dumneavoastră trebuie să plasați o comandă pe produsul respectiv, acesta fiind sigura modalitate prin care produsele se pot rezerva.

_______________________________________________________________

Politică de confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. SMOKE MANIA ONLINE S.R.L./S.C. OVIDANMARC S.R.L. obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Datele ce vor fi salvate în baza de date S.C. SMOKE MANIA ONLINE S.R.L./S.C. OVIDANMARC S.R.L. sunt: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa și alte date pentru facturare numai dacă acestea sunt oferite în mod voluntar. Refuzul furnizării acestora determina imposibilitatea procesării comenzilor transmise online către magazinul virtual Coramet.
Scopul colectării datelor este: onorarea comenzilor, reclamă, marketing, publicitate, statistici,comunicații electronice.
Nu sunteți obligat(a) să furnizați datele. Refuzul dvs. nu determina nici o consecință. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate terților cu excepția partenerilor agreați/furnizorilor de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la cumpărător sub sancțiunea obligării la plata de daune interese.
Optarea pentru abonarea la newsletter și participarea voluntară la diverse concursuri/promoții/loterii publicitare implică acceptul utilizatorilor că datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de către compania S.C. SMOKE MANIA ONLINE S.R.L./S.C. OVIDANMARC S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul S.C. SMOKE MANIA ONLINE S.R.L./S.C. OVIDANMARC S.R.L. sau online prin email la adresa [email protected] asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte sau doriți să le modificați, va rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Observație:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

_______________________________________________________________

ÎN ATENȚIA CLIENȚILOR SMOKEMANIA.RO !

Frauda în mediul online afectează în mod direct atât comerciantul, cât și pe clienții care nu recurg la manopere frauduloase la plasarea comenzii pentru a obține beneficii financiare.La nivel global, aceasta afectează întreaga economie, profesionalismul nostru cât și relația de încredere cu restul clienților.Drept urmare, ne rezervăm dreptul de a refuza procesarea comenzilor în detrimentul clienților neeligibili care crează conturi false pentru a beneficia de creditul de 100 puncte acordat clienților noi.Smokemania.ro ia în considerare persoana fizică ce efectuează comanda privită în ansamblul ei, cu toate datele de contact furnizate, nu doar mail-ul de pe care este creat contul,numele diferit al clientului, adresa, numărul de telefon, etc.

Programul de protecție al datelor cu caracter personal funcționează și în beneficiul nostru, având obligația legală de a proteja datele persoanelor fizice reale.Prin urmare, în cazul în care există suspiciuni rezonabile ce pot fi probate și justificate, Smokemania.ro va refuza procesarea comenzii plasate în mod fraudulos.

În privința RECENZIILOR și acordarea celor 100 puncte credit pentru fiecare recenzie încărcată, recenzia presupune acordarea unei note pentru un produs dat și justificarea notei acordate, în sensul de a prezenta pe scurt dacă și mai ales de ce ați apreciat/nu ați apreciat produsul.Recenziile ce nu îndeplinesc aceste condiții nu vor fi aprobate și clienții respectivi nu vor beneficia de cele 100 puncte credit.

Recenziile care conțin exprimări triviale, vulgare sau cuvinte jignitoare vizavi de produse sau la adresa echipei Smokemania, a producătorilor, etc. nu vor fi aprobate.Respectăm părerile tuturor clienților, inclusiv cele negative, însă avem rugămintea ca acestea să fie exprimate într-un limbaj adecvat.

Orice plângeri sau sugestii vizavi de experiența Smokemania, ce includ navigarea pe site, finalizarea comenzilor sau procesarea acestora (pregătirea și livrarea coletelor), vă rugăm să ni le adresați prin mail la [email protected] sau apel telefonic la 0727894590.Acestea nu se consideră a fi recenzii la produse și prin urmare nu vor fi aprobate.

De asemenea, fiecare client are dreptul la maxim o recenzie per produs; nu se aprobă mai mult de o recenzie de client pentru același produs.

_______________________________________________________________

Litigii 

TERMENII ȘI CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE (TCGV) se supun legislației române. În caz de litigiu, dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu are efect după înregistrarea reclamației la sediul companiei, se va apela la instanța judecătorească a Tribunalului București. S.C. SMOKE MANIA ONLINE S.R.L./S.C. OVIDANMARC S.R.L.  nu răspunde de prejudiciile cauzate fără culpa sa, de nefuncționarea magazinului online sau pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării paginilor magazinului virtual (ex: defecțiuni la rețeaua de internet). Forță majoră exonerează de răspundere partea care o invocă.