Punctele de fidelitate sunt oferite DOAR clienților SMOKE MANIA ONLINE S.R.L. la fiecare comandă efectuată și finalizată. 

Valoarea a 50 de puncte de fidelizare este 1 Leu (Ex. 500 Puncte = 10 Lei).

 

Acordarea punctelor de fidelitate : 

 

 • Cumpărături : Fiecare 1 Leu cheltuit este egal cu 1 punct de fidelizare
 • Înregistrarea unui cont nou : La înregistrarea unui cont nou pe site primiți cadou 500 puncte. 
 • Adăugarea unei recenzii la produsul cumpărat : Pentru orice părere/comentariu adăugat pe pagina produsului achiziționat, primiți un bonus de 100 de puncte. 
 • Pentru orice Like acordat unei pagini SmokeMania : 1 punct bonus.
 • Pentru abonarea la Newsletter : 100 de puncte bonus. 

Detalii și regulament de folosire: 

 

 • Valabilitatea punctelor este de 90 de zile
 • Punctele pentru cumpărături sunt atribuite contului dumneavoastră doar după ce comanda efectuată a fost predată curierului. 
 • Punctele nu pot fi folosite asupra costului transportului, întrucât costul transportului este un cost suplimentar, iar punctele de fidelitate se aplică DOAR asupra valorii produselor comandate !
 • Punctele de fidelitate obținute de pe urma unei comenzi plasate pot fi utilizate după curgerea unui termen de 15 zile de la procesarea comenzii, procesare ce echivalează cu predarea acesteia curierului.

 

 • Nu este obligatoriu să folosiți toate punctele din cont pentru a putea obține un discount la o comandă; se pot folosi exact numărul de puncte dorit (punctele trebuie să echivaleze cu o valoare întreagă în Lei - fără zecimale). 
 • Dacă anulați o comandă pentru care s-au folosit punctele de fidelizare, acestea reintră automat în contul dumneavoastră. 
 • Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client în altul. 
 • Punctele nu pot fi preschimbate în bani. 

ÎN ATENȚIA CLIENȚILOR SMOKEMANIA.RO !

Frauda în mediul online afectează în mod direct atât comerciantul, cât și pe clienții care nu recurg la manopere frauduloase la plasarea comenzii pentru a obține beneficii financiare.La nivel global, aceasta afectează întreaga economie, profesionalismul nostru cât și relația de încredere cu restul clienților noștri.Drept urmare, ne rezervăm dreptul de a refuza procesarea comenzilor în detrimentul clienților neeligibili care crează conturi false pentru a beneficia de creditul de 1000 puncte acordat clienților noi.Smokemania.ro ia în considerare persoana fizică ce efectuează comanda privită în ansamblul ei, cu toate datele de contact furnizate, nu doar mail-ul de pe care este creat contul,numele diferit al clientului, adresa, numărul de telefon, etc.Programul de protecție al datelor cu caracter personal funcționează și în beneficiul nostru, având obligația legală de a proteja datele persoanelor fizice reale.

Prin urmare, în cazul în care există suspiciuni rezonabile ce pot fi probate și justificate, Smokemania.ro va refuza procesarea comenzii plasate în mod fraudulos.

În privința RECENZIILOR și acordarea celor 100 puncte credit pentru fiecare recenzie încărcată, recenzia presupune acordarea unei note pentru un produs dat și justificarea notei acordate, în sensul de a prezenta pe scurt dacă și mai ales de ce ați apreciat/nu ați apreciat produsul.Recenziile ce nu îndeplinesc aceste condiții nu vor fi aprobate și clienții respectivi nu vor beneficia de cele 100 puncte credit.

Recenziile care conțin exprimări triviale, vulgare sau cuvinte jignitoare vizavi de produse sau la adresa echipei Smokemania, a producătorilor, etc. nu vor fi aprobate.Respectăm părerile tuturor clienților, inclusiv cele negative, însă avem rugămintea ca acestea să fie exprimate într-un limbaj adecvat.

Orice plângeri sau sugestii vizavi de experiența Smokemania, ce includ navigarea pe site, finalizarea comenzilor sau procesarea acestora (pregătirea și livrarea coletelor), vă rugăm să ni le adresați prin mail la [email protected] sau apel telefonic la 0727894590.Acestea nu se consideră a fi recenzii la produse și prin urmare nu vor fi aprobate.

De asemenea, fiecare client are dreptul la maxim o recenzie per produs; nu se aprobă mai mult de o recenzie de client pentru același produs.