ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Pentru a putea înregistra o cerere de retur, trebuie să accesați meniul Contul Meu-Retururile Mele și să solicitați un nou retur. Trebuie selectată comanda din care face parte produsul pe care vreți să-l returnați și să completați toate câmpurile obligatorii din formularul de retur. Imediat ce cererea dumneavoastră este validată de către un operator, trebuie să descărcați formularul de retur disponibil pe pagina returului dumneavoastră și să trimiteți produsul și formularul semnat către adresa indicată.

În cazul în care returul este acceptat, o să procedăm în cel mai scurt timp la despăgubirea dumneavoastră prin metoda care a fost selectată la trimiterea cererii de retur.

În cazul în care returul nu este acceptat că urmare a nerespectării termenilor și condițiilor site-ului SmokeMania.ro , urmează să fiți contactat printr-un mesaj referitor la motivele care au stat la baza acestei decizii și produsul va fi livrat înapoi către dumneavoastră. Costurile livrării sunt suportate de către client.

Înainte de a solicita un retur, vă rugăm să citiți din nou termenii și condițiile agreate cu site-ul SmokeMania.ro în momentul plasării comenzii :

Politică de retur

 Conform OUG 34/2014 aveți dreptul de a va retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele și fără a suportă penalități în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile, începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, altă decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

 Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă. În acest scop, puteți folosi modelul de retur alăturat; folosirea lui nu este însa obligatorie.Pentru a respectă termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

  Conform OUG/2014 art.16/lit e) , SUNT EXCEPTATE de la retragere, în cadrul executării contractelor la distanță și a executării contractelor înafara spațiilor comerciale, furnizarea produselor sigilate care nu pot fi returnate dn motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.

   Pe fondul acestei dispoziții legale, Smokemania.ro nu poate recepționa produsele care, deși au fost returnate în termenul legal, au fost desigilate și utilizate în așa măsură încât pot prejudicia viitorii eventuali clienți ce nu vor beneficia de produs în condiții optime de sănătate și igienă (în speță, atomizoarele ce au fost încărcate cu lichid și utilizate nu vor putea face obiectul returnării, etc.).

Consecințele returului

    Dacă alegeți să vă retrageți, vă va fi rambursată orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la dată la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităților și funcționarii produselor, taxe poștale sau de orice altă natură) care urmează a fi suportate de consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Livrarea standard se consideră livrarea oferită gratuită de OVIDANMARC pentru comenzi cu valoare netă mai mare de 99 RON. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plata că și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane că urmare a unei astfel de rambursări. Smokemania.ro este în drept să amâne rambursarea pâna la dată la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ați furnizat dovadă că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă dată cea mai apropiată. 
    În cazul în care ați recepționat produse în legătură cu contractul, expediațiati-le sau înmânati-le direct nouă în showroom-ul din bd.Barbu Văcărescu, nr.13, București, Sector 2, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
  Condițiile dreptului de retragere se aplică doar consumatorilor persoane fizice, definite în art 2, pct.1 al OUG 34/2014.Va trebui să suportăți costul direct al returnării produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului până la intrarea în posesia magazinului.Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.
   La solicitarea și cu acordul consumatorului, SMOKEMANIA poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalent cu cele solicitate în prima comandă.

    Dacă vă gânditi să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a va permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Nu pot fi returnate produsele care:
·      au făcut obiectul unei comenzi speciale;
·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului;
·      prezintă urme de lovire, deteriorare, uzură;
·      nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile și eticheta integre;
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare.

 

Conform OUG/2014 art.16/lit e) , SUNT EXCEPTATE de la retragere, în cadrul executării contractelor la distanță și a executării contractelor înafara spațiilor comerciale, furnizarea produselor sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.

 
OVIDANMARC va suporta cheltuielile de retur dacă acestea îi sunt imputabile (produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).
 
Pentru alte informații legate de returul produselor va rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email [email protected].