Tigara electronica, mai mult decat o alternativa a tigarilor clasice

Tigara electronica, mai mult decat o alternativa a tigarilor clasice

Suntem in anul 2020, iar multi dintre cei care pana in urma cu cativa ani fumau tigari clasice au ajuns sa indrageasca anumite dispozitive care incalzesc tutunul sau nicotina. Tigara electronica, considerata in 2010 a fi alternativa fumatului clasic, a ajuns in scurt timp sa creeze un nou fenomen in care sunt angrenate tot mai multe persoane, fosti fumatori.

Vapingul nu mai este practicat doar de fumatorii care isi doresc in ruptul capului sa renunte complet la acest viciu, ci a devenit un dispozitiv potrivit si pentru cei care afirmau in trecut ca nu vor renunta niciodata la tigarile lor preferate. Aceste dispozitive au evoluat de la un an la altul si au ajuns sa fie atat de elegante si potrivite pentru toate tipurile de fumatori incat iti este aproape imposibil sa le eviti din aceasta postura.

Continuand comparatia cu anul 2010, in prezent, la zece ani distanta ne aflam intr-un punct in care fiecare vaper isi poate comanda online lichide pentru tigari electronice sau orice alte accesorii care le fac experienta mai placuta. Sunt deja numeroase magazine online pentru tigari electronice care ofera o gama variata de modele de e-tigari si lichide de toate tipurile, smokemania.ro fiind unul dintre cele mai importante.

Dupa modelul tigarilor electronice si datorita succesului de care se bucura aceste dispozitive, tot mai multe branduri de tigarete au lansat dispozitive care incalzesc tutunul sau nicotina. Asa cum era de asteptat, imediat dupa lansarea acestor dispozitive au aparut mai multe mituri si informatii false care discreditau sistemul de functionare sau substantele folosite. Recent, un studiu al unei agentii a Ministerului Sanatatii din Marea Britanie arata ca aceasta alternativa este mai sanatoasa cu pana la 95% decat fumatul clasic.

Tigara electronica se bucura de mai multa popularitate deoarece ofera libertatea si diversitatea pe care si-o doreste fiecare fost-fumator. Alegand o anumita aroma de lichide pentru tigari electronice vei putea sa simti in orice moment gustul frunctelor tale preferate sau diferite combinatii de gusturi care iti vor schimba ziua in bine.

Cui sunt adresate tigarile electronice?

Tigarile electronice nu sunt adresate persoanelor minore sau celor care nu au fumat niciodata de-a lungul vietii. Aceste dispozitive isi doresc sa reprezinte altceva si de aceea sunt declarate ca fiind o alternativa a fumatului clasic sau o metoda usoara prin care poti renunta complet la fumat.

De fiecare data cand vei accesa un magazin online cu tigari electronice vei descoperi o multime de modele de e-tigari care sunt clasificate in functie de nivelul la care te afli in vaping. Daca esti incepator este recomandat sa-ti cumperi o tigara electronica potrivita pentru nevoile tale. De exemplu, daca pana in acest moment fumai un pachet de tigari pe zi, ai nevoie de o tigara care sa elibereze o densitate de aburi similara cu cea a fumului. Cu cat fumai mai mult, cu atat trebuie sa alegi o e-tigara mai puternica si un lichid mai bogat in nicotina.

Tigara electronica te ajuta sa-ti imbunatatesti viata sociala

Fumatorii nu sunt acceptati atat de usor in grupurile nefumatorilor deoarece acestia au un miros specific. In plus, pentru o persoana care nu a fumat niciodata este destul de greu de suportat fumul de tigara, mirosul hainelor imbibate in fum sau chiar mirosul gurii unui fumator.

Utilizand o tigara electronica vei scapa de toate aceste probleme sociale si te vei putea bucura alaturi de ceilalti de fiecare moment. Hainele nu-ti vor mai mirosi urat, aburii eliberati au un miros placut, iar gura nu-ti va mai mirosi neplacut.

Ai nevoie de o tigara electronica potrivita pentru tine, lichide pentru tigari electronice sau diferite accesorii specifice vapingului? Acceseaza SmokeMania.ro si alege cele mai calitative produse!

Related Posts
  1. Sfaturi pentru incepatorii in fumatul electronic Sfaturi pentru incepatorii in fumatul electronic
  2. Care e starea industriei de tigari electronice in 2020? Care e starea industriei de tigari electronice in 2020?
  3. Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica? Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica?
  4. Tigara electronica – Mituri si adevaruri Tigara electronica – Mituri si adevaruri