ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice

Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice

Țigara electronică și, implicit, vapatul nu mai sunt de mult o noutate pentru cei care au ales o alternativă pentru țigările clasice și fumatul tradițional. De altfel, țigara electronică era considerată o opțiune mai sănătoasă încă din anul 2010, strângând, între timp, mulți simpatizanți atât din rândul foștilor fumători, cât și dintre persoane care au ales direct vapatul în detrimentul fumatului convențional.

Vapingul nu mai este practicat doar de fumătorii care își doresc în ruptul capului să renunțe complet la acest viciu, ci a devenit un dispozitiv potrivit și pentru cei care afirmau în trecut că nu vor renunța niciodată la țigările lor preferate. Aceste dispozitive au evoluat de la un an la altul și au ajuns să fie atât de elegante și potrivite pentru toate tipurile de fumători încât îți este aproape imposibil să le eviți din această postură.

Țigara electronică ca alternativă a fumatului.O scurtă privire în trecut

Continuând comparația cu anul 2010, în prezent, la 14 ani distanță, ne aflăm într-un punct în care fiecare vaper își poate comanda online lichide pentru țigări electronice sau orice alte accesorii care le fac experiență mai plăcută. Sunt deja numeroase magazine online pentru țigări electronice care oferă o gamă variată de modele de e-țigări și lichide de toate tipurile, Smokemania.ro fiind unul dintre cele mai cunoscute și de încredere.

După modelul țigărilor electronice și datorită succesului de care se bucură aceste dispozitive, tot mai multe branduri de țigarete au lansat dispozitive care încălzesc tutunul sau nicotina. Așa cum era de așteptat, imediat după lansarea acestor dispozitive, au apărut mai multe mituri și informații false care discreditau sistemul de funcționare sau substanțele folosite. Recent, un studiu al unei agenții a Ministerului Sănătății din Marea Britanie arată că această alternativă este mai sănătoasă cu până la 95% decât fumatul clasic.

Țigara electronică se bucură de mai multă popularitate deoarece oferă libertatea și diversitatea pe care și-o dorește fiecare fost-fumător. Alegând o anumită aromă de lichide pentru țigări electronice vei putea să simți în orice moment gustul fructelor tale preferate sau diferite combinații de gusturi care îți vor schimba ziua în bine.

Cui sunt adresate țigările electronice ?

Țigările electronice nu sunt adresate persoanelor minore sau celor care nu au fumat niciodată de-a lungul vieții. Aceste dispozitive își doresc să reprezinte altceva și de aceea sunt declarate ca fiind o alternativă a fumatului clasic sau o metodă ușoară prin care poți renunta complet la fumat.

De fiecare dată când vei accesa un magazin online cu țigări electronice vei descoperi o mulțime de modele de e-țigări care sunt clasificate în funcție de nivelul de utilizator la care te afli. Dacă eșți începător este recomandat să-ți cumperi o țigară electronică potrivită pentru nevoile tale. De exemplu, dacă până în acest moment fumai un pachet de țigări pe zi, ai nevoie de o țigară care să elibereze o densitate de aburi similară cu cea a fumului. Cu cât fumai mai mult, cu atât trebuie să alegi o e-țigară mai puternică și un lichid mai bogat în nicotină.

Țigara electronică te ajută să-ți îmbunătățești viața socială și sănătatea

Fumătorii nu sunt acceptați atât de ușor în grupurile nefumătorilor deoarece aceștia au un miros specific. În plus, pentru o persoană care nu a fumat niciodată este destul de greu de suportat fumul de țigară, mirosul hainelor îmbibate în fum sau chiar mirosul gurii unui fumător.

Utilizând o țigară electronică vei scăpa de toate aceste probleme sociale și te vei putea bucura alături de ceilalți de fiecare moment. Hainele nu-ți vor mai mirosi urât, aburii eliberați au un miros delicios iar gura nu-ți va mai mirosi neplăcut.

Mai mult, în timp poți scăpa de dependența de nicotină și poți diminua din efectele nocive ale fumatului convențional. Astfel, în timp, vei fi mai sănătos, te vei simți mai bine și vei uita complet de toate neplăcerile cauzate de fumul de țigară.

Ai nevoie de o țigară electronică potrivită pentru tine, lichide pentru țigări electronice sau diferite accesorii pentru vaping ? Accesează SmokeMania.ro și alege cele mai calitative produse de la brandurile tale preferate ! 

Articole asociate
  1. Sfaturi pentru vaperii începători ! Sfaturi pentru vaperii începători !
  2. Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica? Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica?
  3. TOP 10 branduri de țigări electronice ! TOP 10 branduri de țigări electronice !
  4. Ghid de vară pentru fumătorii de țigări electronice Ghid de vară pentru fumătorii de țigări electronice