ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

TOP 10 branduri de țigări electronice !

TOP 10 branduri de țigări electronice !

În ultimul timp au apărut pe piață din ce în ce mai multe modele și branduri de țigări electronice, astfel că pentru cineva care nu are foarte multe cunoștințe în acest domeniu poate fi dificil să aleagă cele mai bune țigări electronice conform propriilor așteptări.

Înlocuirea țigării clasice cu device-uri de vapat este o inițiativă de apreciat care va reduce considerabil riscurile associate cu boli cardiovasculare sau probleme ale plămânilor cauzate de țigările clasice.

Tipuri de țigări electronice și ce este vape-ul

Vaping-ul oferă o alternativă mai sigură și plăcută obiceiului de a fuma, atât în ceea ce privește sănătatea, cât și mirosul și bugetul. Spre deosebire de țigările clasice care au un miros foarte neplăcut ce rămâne în haine, păr și unghii, țigările electronice vin cu arome delicioase și mirosuri plăcute.

Device-urile de vapat vin cu tehnologii inovatoare și modele și arome de tot felul, care fac experiența de a vapa una plăcută și relaxantă, iar în ultimii ani acest fenomen a luat amploare și au apărut din ce în ce mai multe brand-uri ce comercilizează astfel de produse.

Pentru persoanele care abia au început să ia în calcul ideea de a înlocui țigările clasice cu țigări electronice poate fi ușor confuzantă experiența de a alege un device și o aromă care să se potrivească stilului său; având în vedere multitudinea de opțiuni de piață este de înțeles cum cineva poate avea dificultăți în a alege un astfel de device.

Printre tipurile cele mai populare de țigări electronice putem aminti de dispozitivele glo, care încălzesc tutunul în loc să îl ardă, și de variantele de țigări electronice pe bază de lichide. Pentru cele din urmă, lichidul înlocuiește tutunul, acesta fiind transformat în vapori, prin încălzire. Tot în cazul dispozitivelor de vapat se poate opta pentru lichide cu concentrație diferită de nicotină sau pentru lichide fără nicotină.

 

Cele mai bune tigari electronice se aleg in functie de propriile preferinte de vapat

 

În magazinul online Smokemania găseșți o multitudine de branduri de țigări electronice, brand-uri de încredere care au investit în cercetarea și dezvoltarea produselor astfel încât să te bucuri de o experiență cât mai plăcută și lipsită de riscuri.

Cele mai bune țigări electronice.Top 10 branduri

Îți prezentăm în cele ce urmează top 10 branduri de țigări electronice pe care le poți folosi cu încredere : 

VAPORESSO

VAPORESSO este unul dintre cele mai recunoscute și de încredere brand-uri de pe piață recunoscute pentru calitatea Premium a produselor sale. Regăseșți pe site atât kit-uri de țigară electronică, cât și atomizoare, mod-uri și accesorii complementare.Ai toate produsele VAPORESSO la preț accesibil în catalogul online Smokemania.

Kit tigara electronica Vaporesso Luxe X

 

glo

glo este unul dintre cele mai cunoscute branduri în ceea ce privește tehnologia heat-not-burn. Device-urile glo nu reprezintă neaparat țigări electronice, ci device-uri care au la bază un sistem de încălzire a tutunului, ceea ce duce la o alternativă mai puțîn nocivă pentru fumători. Produsele glo aparțin de British American Tobacco și au în spate studii și cercetări exhaustive pentru a se asigura că oferă o alternativă sigură și mai puțîn nocivă consumatorilor săi.

VAAL

VAAL este unul dintre brandurile pionier ce comercializează produse tip mini narghilea sau țigări electronice de unică folosință cu un număr limitat de fumuri. Produsele oferă alternative cu și fără nicotină și vin cu diferite arome din care poți opta: coacăze, afine, cola, băutură energizantă, mango, mentă, mix de portocale, piersică, căpșune, tabac clasic și altele.Vezi acum toate produsele VAAL din oferta noastră. 

Joyetech

Joyetech oferă produse tip țigări electronice și accesorii complementare. Fie că eșți în căutarea unui kit, a unor rezistențe sau cartușe cu diferite arome, pe Smokemania poți regăsi produsele Joyetech necesare pentru a te bucura din plin de experiență vapatului.

 

Kit tigara electronica Joyetech EGO AIO 1500 mAh

PUFF ZEEP

Un alt brand care a câștigat încrederea consumatorilor săi este PUFF ZEEP, un brand menit să ofere consumatorilor kit-uri de țigări electronice sigure și durabile cu un design minimalist, dar elegant. Regăseșți pe site atât kit-ul ce conține device-ul, muștiuc de plastic, două muștiuce de bumbac și un cablu USB și poți achiziționa separat filtrele și cartușele compatibile alături de alte dispozitive PUFF ZEEP.

GEEKVAPE

GEEKVAPE este unul dintre brandurile votate în 6 Best Vape Brands în 2022. Este unul dintre cele mai recunoscute branduri din industria de vaping și oferă o gama variată de produse și accesorii complementare pentru o experiență completă de vaping.Vezi colecția GEEKVAPE în catalogul www.smokemania.ro.

 

Kit tigara electronica Geekvape Aegis Legend 2

ASPIRE

ASPIRE este unul dintre brand-urile recunoscute la nivel global pentru orientarea către inovație și siguranță. Brandul a luat naștere în 2013 și de atunci sunt în continuă dezvoltare și cercetare în domeniul vaping-ului, având 6 institute de cercetare și inovare. Gama lor de produse oferă produse tip țigări electronice și accesorii pentru vaping.Descoperă acum produsele ASPIRE și alege-ți preferatul.

ELF BAR

ELF BAR este un alt brand foarte popular și recunoscut pentru aromele delicioase ale device-urilor tip țigară electronică cu număr limitat de fumuri. Produsele Elf Bar oferă o gamă foarte variată de arome fructate, dulci și răcoritoare.Poți vedea toate variantele de țigară electronică de unică folosință în pagină brandului ELF BAR din vape shopul nostru. 

INNOKIN

Brandul Innokin este, la momentul actual, unul dintre cei mai importanți producători de țigări electronice, gama acestora focusându-se pe versatilitate și facilitarea tranziției de la țigările clasice la cele electronice.Producția lor este direcționată și înspre o atitudine responsabilă din punct de vedere ecologic, făcând progrese considerabile în ceea ce privește fabricarea dispozitivelor și ambalajele acestora. Apelează acum la vape shop-ul tău preferat și vezi gama de produse INNOKIN !

 

Kit tigara electronica Innokin Sensis

UWELL

Cu o tehnologie inovatoare de vape, un sistem strict al controlului calității și o producție la cele mai înalte standarde, UWell a depășit granițele naționale, obținând excelență prin produsele oferite și devenind astfel una dintre mărcile de top de pe piața globală de vape.Vezi acum toate produsele UWELLdin oferta Smokemania.

Ce altceva să mai știi înainte să alegi cele mai bune vape-uri

Înainte să cumperi cea mai bună țigară electronică pentru tine află că, în funcție de alegerea ta, s-ar putea să ai nevoie și de componente sau de accesorii compatibile. Printre cele mai populare produse și consumabile pentru vape amintim următoarele:

Arome și lichide țigări electronice

Smokemania.ro îți pune la dispoziție o gamă largă de lichide și arome concentrate dedicate dispozitivului tău, adaptate pentru toate gusturile.Fie că preferi un e-juice clasic, tutunos, fie că ești înclinat către arome fructate sau dulci, chiar și cu efect mentolat, le găseșți pe toate pe website-ul nostru, la prețuri avantajoase, în diferite cantități și concentrații VG/PG.Printre cele mai apreciate se numără The Juice, by Smokemania, King's Dew și The Vaping Giant.

Cu sau fără nicotină

În funcție de nevoile tale specifice, este posibil să vrei să folosești lichide cu nicotină.Acestea vin fie în format de 10ml, cu posibilitatea de a alege între concentrațiile disponibile de 6mg, 12mg sau 18mg, precum cele de la Liqua, fie în cantități de 30-40ml sau chiar mai mult, cu spațiu liber în sticlă pentru introducerea nicshoturilor.Dacă organismul tău nu îți mai cere nicotină, te poți bucură de plăcerea vapatului folosind lichide cu 0 nicotină, precum cele Pandemonium.

Accesorii pentru țigări electronice

În funcție de dispozitivul folosit, este posibil să ai nevoie de mai multe sau mai puține accesorii pentru vape-ul tău.Printre cele mai comune și importante elemente se numără rezistențele pentru țigări electronice, care fac posibilă transformarea e-juice-ului în vaporii aromați ce sunt ulteriori inhalați.Printre cele mai cunoscute rezistențe se numără cele Nautilus, BVC sau GTX.De asemenea, acumulatorii sunt esențiali pentru funcționarea unor tipuri de dispozitive care cer acumulatori externi.Vape shop-ul tău online îți pune la dispoziție acumulatori de diferite dimensiuni și capacități, precum VTC6, Samsung sau LG.

Comandă țigara electronică din vape shopul Smokemania

În cele de mai sus ți-am prezentat zece dintre cele mai populare și de încredere brand-uri din industria de vaping pentru a te ajuta să iei o decizie inspirată. Toate se regăsesc pe site-ul nostru Smokemania și te invităm să descoperi multitudinea de produse pentru vaping pe care ți-o punem la dispoziție și să experimentezi diferite device-uri și arome pentru a găsi ceea ce ți se potrivește.

Am adunat laolaltă cele mai de încredere brand-uri pentru că tu să ai o experiență de vapat cât mai sigură și puțîn nocivă, dar și relaxantă și plăcută.

Ia în calcul că vaparea țigărilor electronice este o alternativă mult mai sănătoasă decât a fuma țigări clasice, iar riscurile și consecințele negative scad considerabil, iar astfel tu te poți bucură în voie de o experiență relaxantă și sigură.

Te așteptăm pe site cu produse pentru toate gusturile și bugetele și suntem siguri că vei găsi aici device-ul perfect pentru ține. Noi ne-am ocupat să găsim brand-urile cele mai sigure și orientate spre calitate și cercetare că tu să te poți bucuri din plin de vaping !

Articole asociate
  1. Sfaturi pentru vaperii începători ! Sfaturi pentru vaperii începători !
  2. Cât de des schimbi aroma lichidului pentru țigara ta electronică ? Cât de des schimbi aroma lichidului pentru țigara ta electronică ?
  3. Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice
  4. Ce este lichidul pentru țigara electronică și ce conține acesta? Ce este lichidul pentru țigara electronică și ce conține acesta?
Produse asociate