ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Sfaturi pentru vaperii începători !

Sfaturi pentru vaperii începători !

Faci parte din categoria persoanelor care doresc  renunțe la țigările tradiționale în favoare țigărilor electronice după ce ai citit despre avantajele vapatului ? Cu siguranță ai primit felicitări din partea mai multor persoane pentru această importantă decizie care îți va aduce numai beneficii de acum înainte. Cu toate acesteasunt mai multe lucruri pe care trebuie  le cunoști în acest moment, lucruri care îți pot influența în mod direct experiența în lumea vape-urilor.

Ce să știi dacă urmează să vapezi pentru prima dată sau ești începător

În primul rând, așa cum poate ai văzut deja în catalogul online Smokemania, ai de ales dintr-o varietate de țigări electronice, care mai de care mai diferite, mai puternice și cu un design tot mai spectaculos. 

Este bine să știi că dacă nu ai mai vapat sau dacă, spre exemplu, nu știi ce să alegi între o țigară electronică de unică folosință și un kit, se recomandă ai alături un vaper cu experiență sau  purtați o discuție în prealabil cu un reprezentant al magazinului. În funcție de ce anume îți dorești de la un astfel de dispozitiv, specialiștii îți pot recomanda anumite modele sau branduri și te vor orienta spre o anumită gamă de lichide.

Pot avea formă comunăpar  fac același lucru, dar cu cât vei avansa în această lume a vaping-ului, cu atât vei realiza  sunt o mulțime de modele de țigări electronice, toate atât de diferite între ele. Unele pot elibera o cantitate mai mare de abur, în timp ce unele sunt potrivite pentru acele persoane care sunt obișnuite  folosească în permanentă o e-țigară, pe post de înlocuitor pentru țigările clasiceTu trebuie  alegi acel produs care ți se potrivește și  nu ții cont numai de prețci de calitatea țigării electronice pe care urmează  o folosești pentru o perioada lungă.

 

Țigara electronică, sub formă de kit sau de unică folosință, oferă o bună alternativă pentru țigările convenționale, reducând efectele nocive ale fumatului

 

De unde să începi când vrei să vapezi

Dacă vrei să vezi cum este când vapezi, cea mai simplă soluție este să încerci o țigară electronică de unică folosință, sau un disposable, așa cum este ea denumită frecvent. Un disposable este o țigară preîncărcată cu e-lichid și echipată cu o baterie care nu este reîncărcabilă, dar care furnizează suficientă putere cât să te bucuri de o experiență a vapatului cât mai plăcută. După ce ai epuizat numărul de fumuri sau de pufuri prevăzut, nu mai poți folosi țigara electronică. 

Spre exemplu, poți oricând testa câteva branduri populare în rândul vaperilor, așa cum este Vozol, Elf Bar 600 sau AOP BAR 1000.

Ulterior, poți experimenta și alte moduri de vapat, unele care îți oferă posibilități numeroase de personalizare a experienței tale. În acest sens, ai la dispoziție kituri și moduri disponibile atât pentru începători, cât și pentru avansați. În plus, ai posibilitatea să îți prepari singur lichidul, să alegi aroma concentrată sau chiar opțiunea de a vapa un lichid cu nicotină sau fără nicotină


Mai mult, vei descoperi că există mai multe stiluri de vapat și că acestea influențează experiența ta, dar și alegerea țigării electronice potrivite - spre exemplu, am scris mai multe informații despre stilurile gură la plămân sau direct în plămân recent pe blog.

SmokeMania.ro – Magazinul tău de țigări electronice

În această nouă experiență este necesar  te familiarizezi cu un magazin online care îți poate livra în cel mai scurt timp produsele de care ai nevoie. Spre deosebire de țigările clasice, aceste țigări electronice au nevoie de mai multă atenție. Spre exemplu, trebuie le cureți cu atenție le schimbi rezistențele și  nu alimentezi cu mai mult lichid decât este necesar !

Pentru fiecare acțiune de mentenanță ai nevoie de anumite accesorii, la fel și pentru vapatul în sine. Vei dori de multe ori  schimbi aromă încerci altceva sau -ți cumperi o e-țigară care are o baterie mai mare sau eliberează mai mult abur. În toate aceste momente, Smokemania.ro te poate ajută cu produse de calitate pe care ți le va livra în cel mai scurt timp.

Ai de ales dintre zeci de brand-uri și produse, toate de calitate superioară și potrivite pentru toate tipurile de vaperi!

Articole asociate
  1. Cât de des schimbi aroma lichidului pentru țigara ta electronică ? Cât de des schimbi aroma lichidului pentru țigara ta electronică ?
  2. Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice
  3. Ce este lichidul pentru țigara electronică și ce conține acesta? Ce este lichidul pentru țigara electronică și ce conține acesta?
  4. Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica? Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica?
Produse asociate