ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Ce este lichidul pentru țigara electronică și ce conține acesta?

Ce este lichidul pentru țigara electronică și ce conține acesta?

Țigara electronică reprezintă o alternativă mai sănătoasă a fumatului tradițional. Mai mult, un dispozitiv vape oferă o experiență care poate fi personalizată în funcție de tipul și preferințele fumătorului, existând în acest sens chiar și mai multe tipuri de vapat. Află mai multe despre stilul MTL și DTL

În plus, există diverse produse pe care le poți alege în funcție de mai multe criterii. Spre exemplu, poți folosi o țigară electronică de unică folosință, poți cumpăra un dispozitiv cu posibilitatea reîncărcării lichidului și bateriei și poți opta chiar pentru device-uri ceva mai performante care îți permit reglaje specifice în ceea ce privește experiența vapatului. 

Cu toate acestea, principiul de funcționare este simplu, indiferent de dispozitivul adus în discuție: o țigară electronică va încălzi un e-lichid, pe care îl va transforma în aburi. Acești aburi sunt cei pe care tu ai ajuns să îi îndrăgești atât de mult.

Ce este lichidul pentru țigara electronică

Așadar, un e-lichid este lichidul cu care alimentăm o țigară electronică pentru a produce aburi. Acesta poate avea diferite arome ce pot fi alternate, poate avea o concentrație mai mică sau mai mare de nicotină și este produs de mai multe branduri din lumea vapingului.

Procesul prin care lichidul se transformă în aburi este relativ simplu. Bateria va transmite energie siguranței care va încălzi lichidul din recipientul de alimentare, în urmă încălzirii vor rezulta aburii pe care ni-i dorim cu toții atunci când folosim țigări electronice. Cantitatea de aburi este dată de puterea bateriei, de modelul de țigară electronică pe care-l folosim, dar și de setările pe care le facem acestui dispozitiv.

Ce conține un lichid pentru țigara electronică ?

Pentru că s-au scris o mulțime de lucruri total neadevărate despre acest produs, trebuie să aflăm cu certitudine ce conține și cum ne pot afecta organismul aceste substanțe. Cea mai întâlnită substanță din e-lichid este propilen glicolul, iar baza este formată în mare parte din glicerină vegetală, dar și plyethylene glicol.

Principalele ingrediente ale lichidului sunt următoarele : 

  • propilen glicolul - cea mai întâlnită substanță din e-lichid

  • baza este formată în mare parte din glicerină vegetală,

  • alături de plyethylene glicol.

Există cazuri în care unii vaper sunt sau devin alergici pe parcurs la o substanță din baza lichidului pentru țigara electronică – propilen glicolul, de aceea cele mai mari branduri e-lichide au înlocuit această substanță cu glicerină vegetală. Atunci când doriți să achiziționați un e-lichid potrivit pentru nevoile voastre încercați să citiți toate aceste detalii despre produs sau să întrebați un reprezentant al magazinului pe care îl alegeți.

Ce este glicerina vegetală din lichidul pentru vape

Glicerină vegetală, substanță care înlocuiește propilen glicolul, este alcătuită integral din plante care au efecte pozitive asupra organismului. Cu toate acestea, încă nu s-a realizat un studiu care să demonstreze că poate fi un aliat al sănătății și administrat în această formă.

 

Lichide The Juice pentru țigara electronică

 

Glicerina vegetală este folosită ca ingredient și pentru alte produse. Spre exemplu, ea se regăsește și în componența anumitor alimente ca îndulcitor sau emulsificator. În lichidele pentru vapat, glicerina vegetală este realizată din uleiuri vegetale, motiv pentru care o vom întâlni menționată și sub formă abreviată, VG.

Cât de sigur este să folosim e-lichide ?

Țînând cont de faptul că majoritatea substanțelor dintr-un e-lichid se pot găși și în compoziția anumitor alimente, vapatul nu este nici pe departe la fel de periculos pentru sănătate precum sunt țigările obișnuite.

Persoanele care doresc să renunțe treptat la fumat pot alege un lichid cu o concentrație medie de nicotină, ca mai apoi să renunțe complet la această substanță. Experiența vapatului este însă la fel de plăcută chiar dacă nu inhalăm prin aburi și nicotină. Acesta este avantajul țigărilor electronice, dar și metoda prin care au reușit milioane de persoane să renunțe complet la acest viciu.

Majoritatea brandurilor de e-lichide care sunt prezente în orice magazin fizic sau online de vaping oferă clienților și lichide pentru țigară electronică fără nicotină. Astfel vei inhala doar aburi care au o aromă plăcută.

Ce conține un lichid fără nicotină pentru țigara electronică  ? 

Ingredientele lichidului pentru țigară electronică conțin, de cele mai multe ori, doar apă, arome, propilen glicol sau glicerină vegetală și, în funcție de alegerea fumătorului, nicotină. Astfel, lipsesc substanțele nocive prezente în țigara tradițională precum monoxid de carbon sau gudron. 

Un lichid fără nicotină va avea, așadar, ingredientele menționate fără substanța care provoacă dependență. Partea bună este că o poți înlocui mult mai ușor atunci când în locul ei te bucuri de arome fresh, pe placul tău.

Cum se păstrează lichidul pentru țigară electronică ?

Este recomandat să nu păstrăm e-lichidele în prezența animalelor de companie sau a copiilor pentru a evita ingerarea. Așadar, un e-lichid trebuie păstrat într-un loc în care nu au acces cei mici sau animalele, locul trebuie să fie ferit de razele solare și cât mai răcoros.

Nu uita să verifici dată de expirare a unui e-lichid înainte de a alimenta țigara electronică. Se recomandă folosirea produselor în maxim doi ani de la fabricarea acestora.

În magazinul nostru online SmokeMania.ro găsești o mulțime de branduri e-lichide, arome diverse și concentrații pe placul vostru astfel încât fiecare client să-și găsească produsul de care are nevoie. Ne place să credem că suntem un portal dedicat vaperilor care oferă soluții complete și sfaturi utile.

 

Dacă îți dorești să te bucuri în continuare de viciul tău fără să îți pui sănătatea în pericol, țigară electronică este mult mai potrivită decât cea obișnuită. Mai mult decât atât, o e-țigară îți oferă posibilitatea de a alege substanțele pe care le inhalezi și îți va proteja astfel și viață socială.

Articole asociate
  1. Sfaturi pentru vaperii începători ! Sfaturi pentru vaperii începători !
  2. Cât de des schimbi aroma lichidului pentru țigara ta electronică ? Cât de des schimbi aroma lichidului pentru țigara ta electronică ?
  3. Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica? Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica?
  4. TOP 10 branduri de țigări electronice ! TOP 10 branduri de țigări electronice !
Produse asociate