Ce este lichidul pentru tigara electronica si ce contine acesta?

Ce este lichidul pentru tigara electronica si ce contine acesta?

Un e-lichid este lichidul cu care alimentam o tigara electronica pentru a produce aburi. Acesta poate avea diferite arome ce pot fi alternate, poate avea o concentratie mai mica sau mai mare de nicotina si este produs de mai multe branduri recunoscute in lumea vapingului.

Procesul prin care lichidul se transforma in aburi este relativ simplu. Bateria va transmite energie sigurantei care va incalzi lichidul din recipientul de alimentare, in urma incalzirii vor rezulta aburii pe care ni-i dorim cu totii atunci cand folosim tigari electronice. Cantitatea de aburi este data de puterea bateriei, de modelul de tigara electronica pe care-l folosim, dar si de setarile pe care le facem acestui dispozitiv.

Ce contine un lichid tigara electronica?

Pentru ca s-au scris o multime de lucruri total neadevarate despre acest produs, trebuie sa aflam cu certitudine ce contine si cum ne pot afecta organismul aceste substante. Cea mai intalnita substanta din e-lichid este propilen glicolul, iar baza este formata in mare parte din glicerina vegetala, dar si plyethylene glicol.

Sunt cazuri in care unii vaper sunt sau devin alergici pe parcurs la o substanta din baza lichidului pentru tigara electronica – propilen glicolul, de aceea cele mai mari branduri e-lichide au inlocuit aceasta substanta cu glicerina vegetala. Atunci cand doriti sa achizitionati un e-lichid potrivit pentru nevoile voastre incercati sa cititi toate aceste detalii despre produs sau sa intrebati un reprezentant al magazinului pe care il alegeti.

Glicerina vegetala, substanta care inlocuieste propilen glicolul este alcatuita integral din plante care au efecte pozitive asupra organismului. Inca nu s-a realizat un studiu care sa demonstreze ca poate fi un aliat al sanatatii si administrat in aceasta forma.

Cat de sigur este sa folosim e-lichide?

Tinand cont de faptul ca majoritatea substantelor dintr-un e-lichid se pot gasi si in compozitia anumitor alimente, vapatul nu este nici pe departe la fel de periculos pentru sanatate precum sunt tigarile obisnuite.

Persoanele care doresc sa renunte treptat la fumat pot alege un lichid cu o concentratie minima de nicotina, ca mai apoi sa renunte complet la aceasta substanta. Experienta vapatului este la fel de placuta chiar daca nu inhalam prin aburi si nicotina. Acesta este avantajul tigarilor electronice, dar si metoda prin care au reusit milioane de persoane sa renunte complet la acest viciu.

Majoritatea acelor branduri e-lichide care sunt prezente in orice magazin fizic sau online de vaping ofera clientilor si lichide tigara electronica fara nicotina. Astfel veți inhala doar aburi care au o aroma placuta.

Cum se pastreaza lichidul pentru tigara electronica?

Este recomandat sa nu pastram e-lichidele in prezenta animalelor de companie sau a copiilor pentru a evita ingerarea. Asadar, un e-lichid trebuie pastrat intr-un loc in care nu au acces cei mici sau animalele, locul trebuie sa fie ferit de razele solare si cat mai racoros.

Nu uitati sa verificati data de expirare a unui e-lichid inainte de a alimenta tigara electronica. Se recomanda folosirea acestor produse in maxim doi ani de la fabricarea acestora.

Pe magazinul nostru online – SmokeMania.ro puteti gasi o multime de branduri e-lichide, arome diverse si concentratii pe placul vostru astfel incat fiecare client sa-si gaseasca produsul de care are nevoie. Ne place sa credem ca suntem un portal dedicat vaperilor care ofera solutii complete si sfaturi utile.

Daca iti doresti sa te bucuri in continuare de viciul tau fara sa iti pui sanatatea in pericol, tigara electronica este mult mai potrivita decat cea obisnuita. Mai mult decat atat, o e-tigara iti ofera posibilitatea de a alege substantele pe care le inhalezi si iti va proteja viata sociala.

Related Posts
  1. Sfaturi pentru incepatorii in fumatul electronic Sfaturi pentru incepatorii in fumatul electronic
  2. Cat de des schimbi aroma lichidului pentru tigara electronica? Cat de des schimbi aroma lichidului pentru tigara electronica?
  3. Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica? Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica?