ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Tot ce trebuie să știi despre țigările disposable de unică folosință

Tot ce trebuie să știi despre țigările disposable de unică folosință

În ultimii ani, țigările clasice cu tutun au pierdut din ce în ce mai mult teren în față celor electronice. Popularitatea acestora a crescut foarte mult, nu doar printre consumatorii tineri, cât și printre cei mai în vârstă, fiind considerată de mulți o alternativă mai sănătoasă și mai gustoasă.

De ce să încerci o țigară electronică de unică folosință

Au fost realizate nenumărate studii științifice pentru a verifica efectele vaping-ului atât pe termen scurt, cât și lung, și a fost descoperit faptul că da, întradevăr țigările electronice sunt cu cu aproximativ 95% mai sigure decât cele clasice.

Acest lucru se datorează faptului că în țigările cu tutun există aproximativ 7000 de substanțe chimice, dintre care 70 sunt cunoscute că fiind cancerigene, în timp ce țigările electronice sunt alimentate cu lichid alcătuit din doar patru ingrediente: propilen glicol, glicerină vegetală, aromă și nicotină. Primele trei sunt folosite în mii de produse ce sunt cumpărate și folosite în fiecare zi, fiind considerate sigure pentru consumul uman.

Ultima inovație în materie de țigări electronice este cea de unică folosință, fiind o varianta mult mai ieftină și mai ușor de utilizat, mai ales pentru începători și pentru cei care doresc să încerce vaping-ul fără să investească prea mult.

Ce este un disposable de unică folosință

Datorită popularității din ce în ce mai accentuate, marii producători au creat nenumărate modele de țigări electronice de la cele simple, facil de utilizat, până la cele ceva mai complicate. De aceea, pentru a acomoda și a atrage cât mai mulți fumători de țigări clasice, aceștia au introdus pe piață țigările de unică folosință.

 

Un vape de unica folosinta este discret si gata pregatit pentru ca tu sa il poti folosi, similar cu o tigara traditionala

 

Un disposable este un device ce a fost creat astfel încât să te ajute să intri în lumea vaping-ului fără prea multe bătăi de cap. Față de kit-urile obișnuite, acestea nu necesită mentenanță sau încărcarea bateriei și realimentarea cu lichid, putând fi folosită din momentul în care ai cumpărat-o.

Cine ar trebui să cumpere un disposable?

Țigările de unică folosință, cunoscute sub denumirea de disposables, au fost create în principal pentru cei care doresc să facă tranziția de la fumatul clasic la vapat, însă nu au încă cunoștiințele necesare sau pur și simplu încă nu știu dacă această modalitate de a fuma se potrivește cu stilul personal. 

Din cauza simplității design-ului și a ușurinței de a fi folosită, un disposable poate fi cheia succesului în drumul tău către o viață mai sănătoasă. De cele mai multe ori acestea oferă o experiență de fumat MTL (Mouth-to-Lung sau Gură-la-Plămân) exact că o țigară clasică normală, fiindu-ți în acest fel mult mai ușor să te obișnuieșți cu vaping-ul.

Care sunt avantajele unei țigări de unică folosință

Țigările de unică folosință au foarte multe avantaje, mai ales dacă sunt comparate cu  cele tradiționale. Printre cele mai importante beneficii pe care acestea ți le pot aduce sunt:

1. Varianta mai ieftină decât fumatul clasic

Ca fumător știi cât de usturător poate fi impactul pachetului zilnic de țigări asupra bugetului. Indiferent de cantitatea fumată, suma pe care o cheltui cu acest viciu poate fi foarte ușor investită în alte activități mult mai plăcute sau sănătoase. Un disposable te poate ajută să treci mai ușor către vapat, fiind una dintre cele mai populare metode printre fumători.În plus, este o soluție eficientă pentru a reduce semnificativ bugetul pe care îl aloci lunar fumatului.

2. Câte pufuri are un disposable sau cât poți fuma dintr-o țigară electronică de unică folosință

O țigară electronică de unică folosință, în funcție de model, poate avea până la 2500 de pufuri. Un pachet de țigări obișnuit are aproximativ 200 de pufuri. Făcând o comparație între acestea, vei observă ușor că un singur disposable poate avea aceași performanță că 12 pachete de țigări și, având în vedere prețurile fiecăreia, economiile ce le poți realiza pe termen lung sunt semnificative.

3. Mai simple decât țigările electronice tradiționale

Simplitatea este caracteristică cheie a unui disposable. Nu trebuie să te complici cu lichide, prepararea acestora, încărcarea bateriei, schimbarea rezistențelor, curățare și așa mai departe. Față de modelele mai complexe, acestea nu au nici măcar un buton de declanșare, activarea realizându-se atunci când inhalezi.

 

O tigara electronica de unica folosinta este preincarcata cu e-lichid si nu necesita alimentare sau reincarcare

 

În momentul în care ai cumpărat-o poți să o folosești numaidecât. Bateria și lichidul sunt deja încărcate, singură ta grijă fiind aceea de a alege o aromă care să se potrivească cu gustul tău.

4. Design modern și minimalist

Nu trebuie să te preocupe prea mult stilul pentru a aprecia frumusețea și design-ul elegant al acestora. Pe piață există nenumărate device-uri din care poți alege, de diferite forme și culori. De asemenea, au o dimensiune foarte redusă, fiind mult mai ușor de transportat decât în cazul țigărilor electronice tradiționale și a lichidelor care le însoțesc, dar și a pachetului clasic, a brichetei, scrumierei portabile și așa mai departe.

5. Poți experimenta cu aromele

Un disposable vine deja încărcat cu una dintre sutele de arome din care poți alege. În acest fel, de fiecare dată când trebuie schimbat vape-ul vei experimenta un nou gust, astfel încât să te bucuri de fiecare dată de senzații noi.

Un dezavantaj care trebuie luat însă în considerare este acela că fiind de unică folosință, nu este cea mai prietenoasă modalitate de a fuma cu mediul înconjurător, mai ales dacă nu sunt reciclate corect.  Pe termen lung poți să optezi către o țigară electronică reîncărcabilă, putând în acest fel să te bucuri în continuare de vaping fără să contribui prea mult la crearea de deșeuri.

Cele mai bune țigări de unică folosință pe care să le încerci

VAAL

Vape-urile de unică folosință VAAL sunt produse sub umbrela mai largă a arhicunoscutul Joyetech, unul dintre cele mai apreciate și cu vechime brand-uri din industrie.Drept dovadă, țigările electronice VAAL sunt performante, aroma este una intensă iar specificații producătorului sunt întocmai cu produsul final în ceea ce privește pufurile și bateria.Dacă ești curios, poți apela la vape shop-ul tău de încredere și îți poți achiziționa produsul VAAL 1800 cu aromă de pepene roșu, gustos și răcoritor.

 

Kit țigară electronică de unică folosință VAAL 1800

Elf Bar

Un alt brand extrem de apreciat în zona produselor de tip disposable este Elf Bar, care se mândrește cu una dintre cele mai extinse oferte privind aromele.Cum îți sună băutură răcoritoare cu gust de cola și cireșe ? Sau poate cauți ceva mai dulce, precum jeleuri cu aromă de mere ? Indiferent de ce ai avea poftă, e foarte puțin probabil să nu găsești o aromă care să te satisfacă !

 

Disposable de unica folosinta ELF BAR - Coconut Melon

Lost Mary

Vape-urile de unică folosință Lost Mary se remarcă prin design-ul tip block, pătrat, de dimensiuni reduse.Aromele sunt de asemenea plăcute și răcoritoare, accentul punându-se mai mult pe mix-uri de fructe și efect mentolat, precum mix de mere și note mentolate, limonadă cu cireșe și piersici sau pepene galben și mentă.

 

Kit disposable Lost Mary BM600 - Kiwi Passionfruit Guava

Unde reciclezi dispozitivele electronice de unică folosință

După cum spuneam mai sus, un posibil dezavantaj al țigărilor electronice de unică folosință se referă la ce anume faci cu ele după ce le folosești. Așa cum ai vâzut, device-urile vin preîncărcate cu un număr prestabilit de pufuri, ceea ce înseamnă că ele nu mai pot fi reîncărcate sau refolosite. 

Pentru a proteja mediul si pentru a recicla device-urile de vapat tip disposables în siguranță, te așteptăm în showroomul Smokemania. Dispunem de compartimente speciale pentru fiecare tip de deseu și ne asigurăm că țigările electronice folosite nu vor polua mediul înconjurător. Pe scurt, te bucuri de vapat și ești linistit în ceea ce privește reciclarea produselor folosite.

 

Țigările electronice au devenit una dintre cele mai populare alternative la cele tradiționale, acestea fiind o variantă mult mai plăcută și mai sănătoasă de a te bucură de fumat. Alege un disposable de unică folosință mai ales dacă ești la început de drum sau dorești să experimentezi gusturi noi, putând în acest fel să beneficiezi de un stil de viață mult mai sănătos.