ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

De ce sa renunti la fumatul clasic si sa vapezi?

De ce sa renunti la fumatul clasic si sa vapezi?

Cu siguranta cunosti efectele nocive ale tutunului. Acesta are peste 7000 de chimicale si peste 70 de carcinogeni, fiind cauza numarul unu de decese ce pot fi prevenite la nivel mondial. Desi nicotina este substanta cea mai cunoscuta si promovata atat de producatori, cat si de campaniile de informare, aceasta nu face parte din lista de carcinogeni. In acest fel poti sa alegi o varianta mult mai sanatoasa de a fuma si a consuma nicotina prin folosirea unei tigari electronice. Iti voi prezenta astfel 5 argumente de ce sa renunti la fumatul clasic in favoarea vaping-ului:

1.    Mai putine substante nocive in organism

Tigara electronica foloseste lichide ce au in componenta doar 4 ingrediente: PG (propilen glicol), VG (glicerina vegetala), aroma si nicotina. Primele trei sunt substante cunoscute si folosite de zeci de ani in industria alimentara, de ingrijire personala si nu numai, fiind considerate sigure pentru consumul uman. Doar prin lipsa miilor de chimicale prezente in tutun poti realiza faptul ca vaping-ul este o alternativa mai sanatoasa pentru tine, devenind din ce in ce mai mult metoda prefera de a fuma. Gudronul, dioxidul de carbon, arsenicul, cadmiumul si multe altele pot avea efecte devastatoarea asupra organismului tau, atat pe termen scurt, dar mai ales lung.

2.    Sanse reduse de cancer si boli cardiovasculare

Din cauza consumului redus de substante toxice si eliminarea definitiva a acestora din organism, corpul tau va incepe sa se vindece si sa se recupereze. Dupa aproximativ 3 ani de la inlaturarea acestui obicei, riscul de a suferi un atac cerebral este la acelasi nivel ca a unui nefumator. De asemenea, dupa 10 ani de la ultima ta tigare cu tutun, riscul de a suferi de cancer pulmonar este redus la jumatate fata de un non fumator.

Poti observa ca pachetul de tigari zilnic pe care il fumezi iti poate scurta drastic speranta de viata, lucru ce probabil nu te incanta prea mult, insa fa alegerea corecta atat pentru tine, cat si pentru familia ta. Fumatul la mana a doua si a treia ii pot afecta fara sa iti dai seama si le poti face rau chiar daca nu iti doresti acest lucru, acestia suferind din cauza fumului toxic pe care il emiti.

3.    Minte sanatoasa intr-un corp sanatos

Stii foarte bine cat de important este sistemul pulmonar pentru sanatatea intregului organism. Odata ce ai renuntat la tutun, chiar din primele saptamani si luni vei simti incet o imbunatatire. Capacitatea ta pulmonara va creste, lucru ce iti va permite sa realizezi activitati fizice si sportive fara probleme, nu vei mai fi obosit si stresul va fi mai usor de gestionat. Starea ta de spirit va fi mult mai buna, de cele mai multe ori simptomele de depresie si  anxietate scazand semnificativ.

4.    Aspect fizic imbunatatit

Fumatul tigarilor clasice are efecte devastatoare nu doar in interior, ci si in exterior. Pielea ta poate suferi foarte mult din cauza substantelor nocive inhalate. Asa cum a fost mentionat deja, sistemul circulator si pulmonar  se pot deteriorara, afectand in acest fel livrarea de oxigen la nivelul pielii. De asemenea, productia de colagen va incetini, toate acestea contribuind la imbatranirea prematura a pielii, oferind un aspect neplacut si mai multe sanse de afectiuni.

In acelasi timp, daca alegi sa renunti la tutun, gingiile si dintii tai nu vor mai suferi, iar riscul de cancer oral va scadea foarte mult. Cu ajutorul vaping-ului te poti bucura in continuare de aceasta activitate, fara riscurile asociate tutunului si iti vei putea recupera frumusetea si sanatatea fizica.

5.    Economii substantiale

Sanatatea personala si a celor din jur este una dintre cele mai mari motive pentru care multe persoane doresc sa renunte la tigarile clasice. Insa, de cele mai multe ori acesta nu este singurul motiv. Crestea preturilor la tigarile clasice nu este un secret, de la an la an fiind din ce in ce mai scump sa intretii acest obicei. Daca renunti la acestea si alegi in schimb tigara electronica vei observa imediat impactul pe care il poate avea asupra finantelor personale.

Poti face o comparatie intre tigarile clasice si cele electronice prin  numarul de pufuri pe care il ofera fiecare. De exemplu un pachet de tigari clasice are aproximativ 200 de pufuri, iar 10 ml de lichid are 1000. Pretul unei sticlute este asemanator cu al unui pachet de tigari, prin urmare poti observa foarte usor ca iti poti scadea cheltuielile de cinci ori daca alegi tigarea electronica.

 

Disposable de unica folosinta – perfect pentru a incerca vaping-ul

Daca nu stii insa cum sa intri in aceasta lume si totul ti se pare prea complicat, poti intotdeauna sa te orientezi catre un disposable de unica folosinta. Acestea au fost create special pentru a permite incepatorilor si nu numai sa incerce vaping-ul fara sa aiba cunostinte suplimentare. Un disposable poate fi folosit imediat, fiind echipat deja cu o baterie incarcata si lichid, activandu-se usor prin inhalare.

Poti alege din sute de arome fructate, mentolate, de deserturi si chiar tutun clasic, dar si diferite concentratii de nicotina pentru a se potrivi cu stilul tau de fumat si nevoile tale. Dupa ce ai realizat tranzitia catre vaping, poti sa iti alegi un kit de tigara electronica reincarcabila, aceasta fiind o varianta mai ieftina pe termen lung. Prin folosirea acesteia vei putea sa iti personalizezi experienta de fumat mult mai bine si nu vei mai contribui la crearea de gunoi, fiind o varianta mult mai eco friendly decat cele de unica folosinta.

 

Fumatul tigarilor clasice este una dintre cele mai devastatoare epidemii din ultimii 100 de ani. Alege sa renunti la aceast obicei mortal, nu doar pentru tine, ci si pentru familia ta. Cu ajutorul unei tigari electronice vei putea sa faci tranzitia mai usor si sa te poti bucura de un stil de viata mult mai sanatos.