ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Lichidele LongFill : diferențe și utilizarea lor corectă

Lichidele LongFill : diferențe și utilizarea lor corectă

Pe câți utilizatori sunt, pe atâtea nevoi și dorințe ! În încercarea de a satisface toți vaperii, indiferent de nivelul acestora și de așteptările lor, producătorii globali de lichide destinate țigărilor electronice se adaptează constant pieței, atât în ceea ce ține de gama de arome, cât și a nivelului lor de personalizare.Astfel au apărut lichidele LongFill, o găselniță a celor ce doresc prepararea lichidelor în funcție de nevoile lor specifice.

Ce sunt și cum se diferențiază lichidele LongFill de cele ShortFill

Lichidele Long Fill sunt, de fapt, arome concentrate în sticle de capacitate mai mare decât cantitatea efectivă de aromă.

Vizavi de aromele concentrate vorbeam în articolul dedicat despre cum ele permit un grad mai mare de personalizare, întrucât utilizatorul are un control mai precis asupra intensității aromei și asupra cantității de nicotină de lichid.

Așadar, diferența dintre lichidele LongFill și cele ShortFill este, cum le spune și numele, faptul că lichidele ShortFill sunt deja diluate, într-o proporție mai mare sau mai mică, și permit adăugarea a unui-maxim două nicshot-uri, pe când lichidele LongFill presupun o cantitate dată de aromă concentrată, o sticlă și posibilitatatea de a personaliza lichidului în funcție de nevoi sau de dorințe.

Avantajele lichidelor LongFill

Principalul avantaj al lichidelor LongFill este că, așa cum am precizat anterior,  pot fi mai ușor personalizate, fără a fi necesare alte ‘‘materii prime”  înafară de bază și/sau nicshot-uri, sticla fiind deja cea în care se regăsește lichidul LongFill.

Pe măsură ce un utilizator cu ceva experință constată că dorește un rezultat îmbunătățit de la țigara sa electronică și implicit de la lichidul folosit, intervine dorința de a avea o implicare cât mai mare în prepararea lichidului cu pricina.Dacă prepararea aromelor concentrate implică un consum mai mare de energie, timp și informare prealabilă, lichidele LongFill sunt alternativă intermediară, mult mai facilă și care oferă totuși rezultatele scontate.

În plus, prepararea lichidelor LongFill are și un preț mai avatajos decât achiziționarea lichidelor deja nicotinizate în formatul de 10ml.Dacă prețul unui lichid LongFill nicotinizat cu 4 shot-uri ajunge la ~120-140 RON, echivalentul cantitativ de lichide deja nicotinizate la 10ml poate ajunge chiar și la ~160-170 RON.

Dacă găsești totuși că prepararea lor poate fi un obstacol, și anume nu ești sigur de câtă nicotină trebuie să introduci pentru a obține x concentrație, Smokemania vine în ajutorul tău cu calculatorul nostru de lichide pentru vape-ul tău, destinat simplificării acestei preparări.

Prepararea lichidelor LongFill

Așa cum menționam anterior, prepararea acestor lichide nu presupune multe alte componente înafara de lichidul propriu-zis : lichidul concentrat vine deja într-o sticlă cu o capacitate mai mare, suficientă pentru a suporta adăugarea a minim 4 shot-uri de nicotină.

Ingredientul cheie de care ai nevoie pentru diluția corespunzătoare este baza, alesă în funcție de nevoile și de așteptările fiecăruia.Din fericire, Smokemania pune la dispoziție o gamă variată de baze, astfel încât să întrunim cerințele oricărui utilizator, cele mai apreciate fiind bazele produse de e-Potion.

Oferta cu baza e-Potion si shot-uri de nicotina

De asemenea, dacă nicotina face parte din rutina ta de vaper, diluția lichidului concentrat poate fi făcută și doar cu shot-uri de nicotină, din moment ce componența acestora presupune nicotină diluată la rândul ei în bază : https://www.smokemania.ro/lichide/shot-nicotina-10ml.html

Pentru doritori, avem și numeroase oferte ce presupun fie pachete de shot-uri (https://www.smokemania.ro/lichide/shot-nicotina-10ml/oferte.html) sau pachet de shot-uri și bază la prețuri promoționale (https://www.smokemania.ro/pachet-baza-e-potion-100ml-optim-4-shot-nicotina.html). 

Vizavi de lichidele LongFill, oferta este una variată, majoritatea brand-urile listate având o vastă experiență în producerea de lichide calitative dedicate țigărilor electronice : 

Lichidele LongFill Nasty Juice

Nasty Juice UK, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate brand-uri ce se ocupă de producția e-lichidelor pentru vape-uri și care se află în portofoliul Smokemania de peste 5 ani, au introdus recent pe piață lichidele LongFill pentru a satisface cerințele dinamice ale utilizatorilor.Pe când formatul este unul nou, și anume 20ml de aromă concentrată în sticlă cu capacitate de 60ml, aromele sunt aceleași care au consacrat brand-ul, precum : Slow Blow, Devil Teeth, etc.

Lichid Longfill Nasty Juice 20ml - Bad BloodLichidele LongFill Viper

Pe când brand-ul în sine nu este unul cu o vastă experiență, utilizatorii s-au arătat mai mult decât încântați de selecția de arome puse la dispoziție, în mixuri inedite și delicioase ! Cum îți sună aroma de tutun și cremă de banane coapte ? Sau delicioasa baklava cu cremă de alune, fistic prăjit și unt de arahide ? Pe deasupra, formatul lor este unul ceva mai generos, și anume 40ml de aromă concentrată în sticlă cu capacitate de 120ml !

Lichid Longfill Viper 40ml - Mochipas

 

Ce trebuie să ai mereu în vedere este faptul că lichidele LongFill nu trebuiesc niciodată folosite ca atare ! Componența acestora de 100%PG nu reacționează bine la căldură, urmarea directă fiind arderea imediată a rezistenței și chiar deteriorarea ireversibilă a atomizorului tău.Din aceste motive, diluția cu bază și/sau nicotină este cel mai important aspect al folosii cu succes al lichidelor LongFill.Dă-le o șansă și cu siguranță vei fi plăcut surprins !