ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Ce țigară electronică ți se potrivește?

Ce țigară electronică ți se potrivește?

Oferta disponibilă în ceea ce privește tipurile de țigări electronice este una variată. Pe scurt, indiferent de stilul tău, de preferințele în materie de fumat sau de ceea ce vrei să obții de pe urma vapatului, vei avea de unde alege dispozitivul electronic potrivit pentru tine. Doar aruncă o privire în catalogul Smokemania și vei vedea că folosirea unei țigări electronice îți oferă un adevărat univers de arome și experiențe ușor personalizabile.

Și dacă e să vorbim despre cât de diversificate au devenit aromele țigărilor electronice, poate nu ne-am opri niciodată, iar dacă discutăm despre dispozitive în sine, constatarea ar fi similară. Însă, deseori, având de ales dintr-o mare varietate de sortimente, putem lua decizii pripite și putem achiziționa produse care nu sunt chiar pe placul nostru. Din acest motiv, am enumerat mai jos câteva criterii care ți-ar putea fi folositoare dacă îți stă gândul să cumperi o țigară electronică și nu știi exact ce să alegi.

Alegerea țigării electronice în funcție de tip : să fie oare cu tutun încălzit sau cu e-lichid ?

Deși, pentru necunoscători, toate țigările electronice pot să pară la fel, există multe tipuri de produse, cu diferite caracteristici. O astfel de diferență între toate aceste tipuri de dispozitive constă în modul în care sunt creați vaporii. În cazul anumitor țigări electronice, vaporii apar prin încălzirea tutunului, iar în cazul altora, apar prin încălzirea lichidului cu care este alimentată.       

 

In cazul tigarilor electronice poti alege intre mai multe tipuri de dispozitive in functie de stilul de fumat preferat

 

În cazul țigărilor electronice pe baza de tutun încălzit, un mare succes îl are dispozitivul glo. Această țigară electronică are un design compact și este foarte simplu de folosit. Dacă îți doreșți o anumită culoare, să știi că ai la dispoziție o paletă largă de nuanțe și design-uri.

Dispozitivul glo se aseamănă foarte mult cu o țigară normală, pe piață existând deja foarte multe arome, de diverse intensități, pe care să le poți folosi. Dacă te tentează să încerci, uite aici un kit potrivit pentru început. De asemenea, dacă eșți genul de persoană dornică să încerce lucruri noi, ai posibilitatea de a profita de ofertele existente pe site.

Cum spuneam, poți opta pentru un device de tip glo care funcționează pe principiul Heat-not-Burn. Sau, desigur, poți alege un vape care presupune folosirea unei țigări electronice cu inhalare de vapori. Daca vrei, poți afla mai multe despre cum funcționează o țigară electronică. Partea bună este ca, în acest caz, experiența vapatului poate fi personalizată exact așa cum îți dorești.

Țigările pe bază de lichid sunt și ele de mai multe tipuri !

Dacă nu eșți prea sigur că îți dorești să faci permanent trecerea de la țigările clasice la cele electronice și ești doar dornic de a vedea ce senzații îți pot produce, poți să încerci un dispozitiv tip disposable, cunoscut si sub denumirea de țigară electronică de unică folosință. Acestea presupun un număr limitat de inhalații și devin inutilizabile în momentul terminarii lichidului lor.

 

Tigarile electronice de unica folosinta au aspect discret cu design minimalist, usor de asortat

 

Cu toate acestea, este un dispozitiv care te poate ajuta să experimentezi arome pe care nu ai avea ocazia să le descoperi dacă rămâi la țigările clasice. Cum îți sună aromă de "gumă cu pepene roșu suculent" ? Doar numele te poate face curios să încerci o astfel de aromă !

Înafara device-urilor tip disposable poți încerca țigările electronice standard, cele la care nu trebuie decât să adaugi lichidul pe care, ulterior, îl vei vapa. Pentru utilizatorii ceva mai experimentați există chiar și kituri și moduri care permit personalizarea caracteristicilor țigării electronice. Mai mult, lichidul se poate și el prepara în mod personalizat, folosindu-se concentrații diferite de arome, shot-uri de nicotină si altele.

Țigara electronică pentru un stil elegant sau impunător?

Dacă eșți o persoană pasionată de estetic și te preocupă felul în care arăți, cu siguranță vei ține cont și de aspectul pe care îl are țigara electronică, fiindcă vei vrea că această să te definească și să se asorteze cu personalitatea ta.

Tocmai de aceea, vei găsi diverse modele de țigări electronice, unele cu un design mai simplu și care tind să imite forma și dimensiunile țigărilor clasice, și altele care au dimensiuni ceva mai mari, țigări electronice care "vor să fie observate" și care inspiră forță, încredere.

Dacă acest criteriu, legat de aspect, este important pentru tine, vei avea cu siguranță de unde să alegi. Dacă eșți o persoană căreia îi place să se îmbrace tot timpul office, cel mai bine ți-ar stă să vapezi dintr-o țigară cu aspect clasic, care să inspire elegața pe care o inspiri și tu. Ți-ai imaginat deja cum ți-ar sta cu o astfel de țigară în mâna? Dacă da, poți trage cu ochiul aici, că să vezi una cu un astfel de design.

 

Designul tigarii tale electronice poate spune multe despre tine

Dacă, în schimb, ești genul de persoană care vrea să fie tot timpul în centrul atenției, vei avea nevoie de un dispozitiv care să îți dea încă o șansă de a fi sufletul petrecerii. Dacă te și pasionează să faci trucuri cu fumul de țigară, cu siguranță pentru tine va fi mult mai potrivit un dispozitiv de dimensiuni mari, care să scoată mulți vapori. Așa că, ce părere ai despre acestă variantă ?

Vape cu sau fără nicotină ?

În privința țigărilor electronice, ai la dispoziție atât lichide care conțin nicotină, cât și lichide care nu conțin. Având în vedere că îți doreșți să treci de la țigările clasice la cele electronice, probabil nu ești doar curios, ci te preocupă și sănătatea ta. Tocmai de aceea, dacă anterior nu ai fost un mare fumător și fumai relativ puțin sau fumai țigări foarte slabe ca și nivel al nicotinei, ai putea lua în calcul și varianta unui lichid care să nu conțină deloc nicotină. Îți poți alege astfel, un e-lichid cu 0% concentrație de nicotină, cum sunt acestea din gama Smokemania.

Când alegi însă e-lichidul pentru țigara ta, trebuie să fii foarte atent. Nu te culca pe o ureche și nu îți imagina că va fi foarte ușor să te lași de țigările clasice, dacă asta e motivul pentru care vrei să treci la o țigară electronică. Nivelul nicotinei din e-lichidul pe care îl dorești e foarte important fiindcă, odată ce îl vei vapa, îți va potoli pofta de țigări clasice, însă asta doar dacă l-ai ales în mod corespunzător.

După cum am specificat, dacă ești o persoană care fumează puțin, nu e ceva greșit să încerci un e-lichid fără nicotină, însă dacă anterior ai fumat foarte mult sau ai fumat niște țigări cu nivel crescut de nicotină, atunci alegerea unui e-lichid fără nicotină nu ar fi tocmai înțeleaptă.

Îți va trebui o voință de fier că să treci de la foarte multă nicotină la 0%, iar dacă știi că nu ai o astfel de voință, este mai indicat să alegi un e-lichid care să conțină nicotină, mai exact un e-lichid cu nivel de nicotină asemănător țigărilor clasice pe care le fumai înainte.

Dupa cum vezi, alegerea tipului potrivit de țigară electronică ține de mai multe criterii. Așadar, înainte de a cumpăra un produs, încearcă să pui în ordine așteptările pe care le ai de la un dispozitiv electronic pentru vapat în materie de design, stil de fumat sau arome/lichide. Dacă ai nevoie de ajutor, nu uita, ne poți scrie oricând.