ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

3 pe săptămână, by Smokemania #3

3 pe săptămână, by Smokemania #3

Dacă ești pasionat, n-ai cum să nu știi tot ce mișcă când vine vorba de țigări electronice: de la baterii mai puternice și dispozitive cu un design futurist, până la lichide și arome în combinații fie noi, fie vechi dar îmbunătățite. 

 

Brandul VooPoo aduce un nou kit, de data asta într-un format super cool din aluminiu și cu o baterie mai mare.

DORIC 20 SE

Beneficiind de tehnologia Voopoo ITO, Doric 20 SE oferă utilizatorilor o experiență profesionistă de vaping. Cartușul compatibil poate rezista 10 zile de vapat cu un consum destul de eficient. Bateria sa incorporată de 1200mAh îi permite acestuia să fie folosit timp de 3 zile dupa o singură încărcare, deci stai fără grija că o să rămâi fără baterie în oraș, la birou sau la plimbare. 

Designul clasic și elegant oferă un finish uber-cool și un look sofisticat. În același timp, aliajul de aluminiu plusează pe partea de durabilitate, fiind rezistent la uzură și coroziune. 

DORIC 20 este genul de kit de la care te aștepți la un gust puternic și aromat. Cum am precizat anterior, un cartuș poate fi folosit în medie până la 10 zile, în comparație cu țigarile tradiționale sau țigările electronice de unică folosință. Așadar, costurile sale sunt destul de reduse, ceea ce îl face o soluție excelentă pentru cei dispuși să testeze produse noi, fără să facă o investiție enormă.

Un lucru important este că DORIC 20 oferă un gust constant la fiecare inhalare, prin controlul stabil al puterii de ieșire. Această caracteristică este valabilă chiar și atunci când bateria este descărcată sau complet încărcată, deci experiența rămâne mereu aceeași. 

Îl găsești aici: https://www.smokemania.ro/kit-voopoo-doric-20-se.html


Stubby AIO

Cei de la Suicide Mods au prezentat cel mai nou produs dintr-o colaborare super cool - Stubby AIO.
Deja considerat un produs premium, high-end în categorie, acest kit a fost creat de Orca Vape alături de Vaping Bogan, dorind să fie un dispozitiv ALL IN ONE, conceput pentru vaperii cu ceva mai multă experiență, ajungând foarte ușor un bestseller pe piața de vaping mai nișată.
Dacă cunoști brandul și știi ''cu ce se mânâncă'', indiferent dacă preferi Boro sau  RDTA, Stubby AIO 80W se potrivește nevoilor tale. 

Află mai multe: https://www.smokemania.ro/kit-suicide-mods-stubby-aio-x-vaping-bogan.html

E-lichidele Chuffed

Pentru cei pentru care ”o țigară” e desertul după fiecare masă, vaperii pasionați chiar au un desert: e-lichidele de la Chuffed sunt disponibile în diverse arome cât mai variate, de la alune glazurate, celebra Pina Colada, rulouri cu scorțișoară, mix de frișcă și piersici și multe altele, dintre care câteva cu ice-effect.

Brand-ul a tot lansat periodic noi și noi arome, pentru a acoperi chiar toate gusturile. Sunt disponibile în cantități de 100ml, cu arome puternice de fructe, mentă și/sau mentol, băuturi, deserturi, creme și amestecuri de diverse tipuri de dulciuri.

Cu un conținut VG70, poți adăuga nicotina în funcție de concentrația pe care o dorești: într-un flacon Chuffed încap 2 doze de nicotină de 10ml - deci vei obține automată mai multă cantitate de e-lichid, și anume 120ml.

Dacă ai nevoie să știi exact ce concentrație de nicotină obții după ce introduci 2 shot-uri în sticlă, consultă calculatorul nostru pentru e-lichide : https://www.smokemania.ro/calculator.

Noi le încadrăm pe majoritatea la categoria ”Dulciuri”, dar pot înlocui și pofta de Caffe Mocha sau limonadă, pentru că le vei găsi sub formă de lichid pentru țigara ta electronică. 

Vezi aici toate aromele, te avertizăm că se lasă cu poftă: https://www.smokemania.ro/lichide/chuffed-desert.html

Produse asociate