ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

3 pe săptămână, by Smokemania : Argus G, lichide Aisu și Vuse GO Zero !

3 pe săptămână, by Smokemania : Argus G, lichide Aisu și Vuse GO Zero !

Ne-am întors cu toții din mini-vacanța de 1 mai ? Perfect ! Acum că nerăbdarea și focusul pe zilele libere a trecut, ce-ar fi să mai testăm ce a apărut nou în materie de vaping ? 

 

Kit-ul Voopoo Argus G

 

Așa cum ne spune și sloganul, noul kit tip pod de la Voopoo Goes Smooth ! Ce înseamnă asta ? Ei bine, design-ul și materialele ultra-sleek, bateria integrată de 1000mAh ce înseamnă o posibilă funcționare fără reîncărcare de până la 3-4 zile precum și interfața intuitivă OLED garantează o experiență plăcută, fără bătăi de cap, dar și calitativă.

 

Kit-ul integrează tehnologia ITO, piatră de temelie de altfel pentru produsele Voopoo din ultimii ani, care presupune că utilizatorul poate diversifica stilul de vapat în funcție de nevoi și dispoziție, de la MTL la RDL.Mai mult decât atât, rezistența compatibilă sau cartușul neservisabil, cu rezistență integrată, poate avea durată de viață de până la 14ml de lichid transformat în vapori, ce se traduce în timp în aproximativ 10 zile ! Sună bine când stai să te gândești că unele kit-uri presupun schimbarea elementelor consumabile în mai puțin de o săptămână, nu ? 

 

 

Kit Voopoo Argus G

 

Mai adăugă la cele de mai sus și o putere de ieșire stabilă de 25W, faptul că dispozitivul este compatibil cu rezistențele ITO și cartușele Argus Pod și că gustul lichidului folosit este potențat de tehnologia proiectată la nivelul airflow-ului și… obții următorul produs pe wishlist-ul tău ! Găsești produsul aici : https://www.smokemania.ro/kit-voopoo-argus-g.html

 

Lichidele short-fill AISU

 

Smokemania introduce în oferta sa cunoscutele lichide Aisu, termen japonez (アイス ) care se traduce drept GHEAȚĂ.Acesta sunt reprezentate de brand-ul ZAP!, brand care a inovat piața cu aceste e-lichide mai neobișnuite, dar delicioase.Legenda spune că producătorul s-a inspirat pentru aromele acestor lichide din popularul desert japonez Kakigori, care presupune o combinație de gheață rasă, puree de fructe și mentă proaspătă.And there you have it….

Lichid Aisu 50ml - Dragon Fruit

 

Lichide Aisu au o concentrație VG/PG de 70%30% și sunt fabricate cu arome alimentare de înaltă calitate, ceea ce le face ideală pentru iubitorii de sub-ohm vaping.Ba mai mult, acestea sunt short-fill, ceea ce presupune că poți adăuga un shot de nicotină, rezultând într-un lichid cu concentrație de 3mg.Nu ne crezi pe cuvânt ? Vezi ce zice și calculatorul de nicotină de pe site : https://www.smokemania.ro/calculator

 

Cât despre arome…Cum îți sună aroma de cactus și efect răcoritor ? Sau poate un e-lichid cu exoticul carambola, fructul-stea ? Sau, pentru cei cu poftă de ceva dulce, poate căpșune și bezele ! Încearcă-le pe toate aici : https://www.smokemania.ro/aisu

 

Vuse GO Zero ! 

 

 

Trendul dispozitivelor de unică folosință a adunat cât mai mulți participanți la ceea ce înseamnă vaping.De la curioși la cei experimentați, în căutare de produse ,,mai la îndemână’’, ușor de folosit, aproape toată lumea a tras măcar o dată dintr-un vape de unică folosință.

Ei bine, această cerere continuă de astfel de dispozitive, cu anumite particularitiăți, și anume arome mai diverse, cu sau fără ice effect,  pufuri mai multe, baterie mai mare, design mai atractiv etc. au dus la o mare diversitate țigări de unică folosință, dintre care unele mai puțin calitative.

Smokemania comercializează doar produse originale ce întrunesc toate cerințele reglementate de lege și comercializate în condiții legale și de competiție loială.Apelăm așadar la calitatea clienților noștri, astfel încât să distingă între un produs calitativ dar poate mai scump și unul mai ieftin, dar de o calitate cel puțin îndoielnică.Urmările negative ale unor produse slabe sunt în final, din păcate, resimțite de client.

 

Vuse GO - Mango Ice

 

În aceeși ordine de idei, Smokemania a introdus în oferta sa noile Vuse GO Zero, produse calitative, fabricate la cele mai înalte standarde, care garantează o experiență plăcută pentru utilizator.Dacă erați deja familiarizați cu dispozitivele Vuse GO, produsele noi urmează aceeași linie, însă acum fără nicotină, ceea ce înseamnă că și aromele sunt identice : mix de fructe de pădure, pepene roșu și efect mentolat sau aromă de tutun cu vanilie și caramel, le găsești pe toate aici : https://www.smokemania.ro/vuse.html

 

SmokeMania, The One Stop Vape Shop !   

 

Produse asociate