ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Vrei să scapi de dependența de nicotină ? Uite cum te poate ajuta țigara electronică !

Vrei să scapi de dependența de nicotină ? Uite cum te poate ajuta țigara electronică !

Țigările electronice sunt dispozitive electronice care seamănă într-o măsură mai mare sau mai mică cu o țigară tradițională. Acestea funcționează pe bază de lichid care se încălzește, prin intermediul rezistenței din interiorul atomizorului, urmând că vaporii rezultați să fie inhalați de către utilizator. Există o ofertă foarte largă de țigări electronice disponibile pe piață, pentru a satisface diferite nevoi. Ele s-au dovedit a fi eficiente în a ajuta oamenii să renunțe la țigările din tutun. Studiile au arătat, de asemenea, că vaparea nu ridică problemele de sănătate asociate cu fumatul tradițional, ceea ce face țigara electronică o alternativă mai sigură pentru fumătorii care doresc să renunțe la acest obicei.

Îți continui obiceiul, dar cu mult mai puține substanțe nocive

Unul dintre cele mai comune motive pentru care oamenii sunt reticenți în a încerca țigările electronice este că ei cred că îi va face să rămână dependenți de nicotină, împiedicându-i să renunțe complet la țigările clasice. Cu toate acestea, studiile arată că acest lucru nu este adevărat.

Mulți oameni sunt dependenți de țigări. Din păcate, unora dintre ei le este greu să renunțe cu totul la acest obicei. Dar nu trebuie neaparat să fii dependent și de nicotină ! Țigările electronice facilitează această tranziție păstrând obiceiul în sine, însă fără efectele nocive asupra organismului și fără substanțele chimice dăunătoare și cancerigene, conținute de țigările tradiționale.

Renunțarea lentă la fumatul tradițional

Cei care sunt dependenți de nicotină pot renunța treptat la aceasta folosind o țigară electronică, fie pentru o zi, cu ajutorul unui vape de unică folosință, fie pentru luni întregi sau chiar definitiv, în funcție de preferințele și dorințele fiecăruia. Este important de reținut că aceste dispozitive pot fi folosite ca o modalitate de a renunța la fumat lent, însă cu multă răbdare și totodată cu ambiție. Țigările electronice câștigă popularitate în rândul consumatorilor din întreagă lume, deoarece le permit oamenilor să experimenteze aceeași senzație și chiar aceeași aromă, fără a deveni însă la fel de dependenți.

 

Tigara electronica iti permite sa te bucuri in continuare de obiceiurile tale preferate

 

Țigara electronică – cea mai bună alternativă

Este important de reținut că țigările electronice sunt alternative la fumatul clasic. Folosirea frecventă a țigărilor electronice ajută oamenii să înlocuiască viciul fumatului cu un obicei asemănător, însă mai plăcut și mult mai puțin periculos pentru organism.Unii oameni le folosesc și că înlocuitor pentru gumele și plasturii tradiționali cu nicotină.

Sunt fumători care folosesc țigări electronice pentru că nu le place gustul tutunului sau alte arome din țigările obișnuite.Există persoane care nu văd niciun efect pe termen lung în suplimentele cu nicotină, ce au teoretic menirea de a diminua apetitul pentru acest viciu. Din aceste motive și nu numai, oamenii fac tranziția către țigările electronice, care de cele mai multe ori folosesc lichide cu un gust net superior, comparativ cu produsele obișnuite pentru înlocuirea nicotinei.

Țigările electronice reduc dependența de nicotină asociată țigărilor clasice

Vape-urile au devenit populare datorită rolului pe care îl au în a ajuta oamenii să renunțe la fumat.De asemenea, țigările electronice sunt mai ieftine și mai sigure decât țigările tradiționale. Un studiu a constatat că țigările electronice i-au ajutat pe fumători să nu devină iar dependenți de nicotină - până la 92% dintre participanții care le-au folosit nu au avut nicio dorință să fumeze din nou în timpul perioadei de studiu, ce s-a desfășurat timp de un an.

Sincer, dacă ești dependent de nicotină și vrei să renunți, este greu să renunți. Dar, iată câteva mijloace prin care o țigară electronică te poate ajuta:

  • îți oferă cantitatea suficientă de nicotină de care ai nevoie pentru a putea renunța la fumat;

  • ajută la învingerea poftelor și la prevenirea anxietății atunci când ai poftă de o țigară;

  • reduce costul dependenței tale în termeni de bani, sănătate și timp petrecut cu fumatul;

  • ajută la evitarea mirosului neplăcut, cauzat de arderea tutunului;

  • oferă o modalitate de a urmări cât de mult fumezi pe parcursul zilei;

  • reduce simptomele de sevraj la nicotină, cum ar fi schimbările de dispoziție și insomnia.

 

Tigara electronica este cel mai placut mod de a renunta la tigarile clasice

 

Fără efectele nocive ale fumului de țigară

Când foloseșți o țigară electronică, de fapt nu fumezi nimic, ci inhalezi un lichid vaporizat care conține sau nu nicotină,  într-un mod similar cu fumul de tutun obișnuit. Această înseamnă că nu există ardere și nici mirosul de țigări nu este în mod implicit prezent. Țigările electronice au devenit un mod de viață des întâlnit în rândul oamenilor de toate vârstele. Adesea, aceștia le folosesc pentru a evita nicotina și alți aditivi care sunt prezenți în țigările obișnuite.

Țigările electronice au, de asemenea, un alt avantaj față de țigările tradiționale, acela că nu emit atât de multe substanțe chimice dăunătoare și cancerigene în organism și în aer, atunci când sunt utilizate. Dacă ești dependent de nicotină și vrei să renunți la fumat, o țigară electronică este o alternativă bună.

Substanțele chimice din țigări creează o dependență vizavi de ele, deoarece, superficial, îmbunătățesc starea de spirit, ameliorează stresul, suprima apetitul. Aceste caracteristici fac ca țigările tradiționale să creeze o dependență mai mare decât cofeină sau zahărul, deoarece organismul se adaptează rapid la prezența lor și simte nevoia de mai mult. Țigările electronice pot fi folosite de oricine dorește să se lase de fumat fără a-și sacrifică obiceiurile sau sănătatea.

Recapătă-ți buna dispoziție

Cu ajutorul tehnologiei de vaping, fumătorii pot evita multe dintre efectele secundare nocive ale țigărilor.Unul dintre beneficiile mai puțin discutate este că persoanele care folosesc țigări electronice se bucură, de asemenea, de o dispoziție generală mai bună, pe termen lung.

NicotinA este o substanță puternică, ce cauzează dependență și poate fi extrem de greu de eliminat din organism.Ea oferă o stare de bine pe termen scurt, însă psihologic determină fumătorii să fumeze mai mult pentru a se bucura de acele câteva secunde de relaxare.Din aceste motive, pentru majoritatea oamenilor, țigările electronice sunt răspunsul la întrebarea ,,Cum renunț la fumat?''.

Dependența de nicotină este o preocupare globală; milioane de oameni devin dependenți de nicotină într-o formă sau altă, de aceea este foarte importantă prezența pe piață a unor alternative mult mai puțin periculoase pentru sănătate, pentru starea de spirit și pentru ,,buzunar'', precum țigările electronice.