ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Tot ce trebuie să știi despre Elf Bar !

Tot ce trebuie să știi despre Elf Bar !

Oamenii folosesc tigari electronice de unica folosinta din mai multe motive. Principalul este că tigarile electronice tip disposable sunt usor de utilizat, nu necesita intretinere si sunt ieftine. Dacă va doriti sa renuntati la tigara clasica, dispozitivele Elf Bar sunt o alegere excelenta.

Ce este Elf Bar?

Tigara electronica Elf Bar este un kit de unica folosinta (o numim kit intrucat are deja lichidul de vapat in ea), care castiga rapid popularitate in randul vaperilor. Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la modul de utilizare, intrucat acesta este extrem de facil; in plus, tigara electronica Elf Bar este compacta si discreta. Capacitatea bateriei acestui kit de unica folosinta este de 550mAh, care este mai mult decat suficient pentru a vapa 2ml de e-lichid preincarcat, fara a reincarca bateria. Tigarile tip Elf Bar folosesc diferite concentratii de nicotina sarata in loc de nicotina de baza libera, la fel ca si alte kituri de vaping de unica folosinta, deoarece nicotina sarata este considerata a fi absorbita in sange mai rapid decat cea de baza libera.

Acest kit dispune de un sistem sofisticat de incalzire, fara butoane, reusind sa imite obiceiul de a fuma.Tigarile Elf Bar au aspect unic si un design elegant, care au starnit interesul comunitatii dornice de a face trecerea de la tigara clasica la vaping.

Sunt țigările electronice Elf Bar o alternativa mai bună la țigări?

Tigarile electronice Elf Bar sunt o alternativa mai sanatoasa, comparativ cu tigara, fiind extrem de utile pentru persoanele care doresc sa renunte la fumat. Vapele sunt o optiune ieftina, fara mirosuri neplacute; din contra, acestea au arome considerabil superioare fata de tigari, plus ca nu va trebui sa va faceti griji cu privire la fumatul pasiv. Deci, daca sunteti in cautarea unei solutii rapide si usoare pentru a renunta la fumat, o tigara de unica folosinta ca Elf Bar poate fi o alternativa bine-venita.

Sunt vape-urile Elf Bar sigure pentru sănătate?

Acestea nu au avut plangeri sau rapoarte de siguranta, deoarece au fost testate pe scara larga pentru a verifica daca respecta regulile cu privire la sanatatea consumatorului. In alta ordine de idei, a vapa nu e la fel cu a fuma. Deci, riscurile ce vizeaza sanatatea sunt mult mai mici la tigarile electronice, comparativ cu ce riscuri ridica tigarile traditionale.

Pot fi reumplute?

Raspunsul de baza este nu, deoarece kit-urile Elf Bar nu pot fi completate cu lichid si sunt destinate a fi aruncate si reciclate, odata terminat lichidul. Chiar daca ati fi dorit sa le reincarcati, designul tigarii, care este astfel si din motive de siguranta, va impiedica sa indepartati cartusul de baterie si sa o reumpleti. Odata ce lichidul este epuizat, nu va mai scoate abur, deci nu se mai poate folosi. Dupa ce ati folosit-o pe prima, s-ar putea sa va intrebati ce aroma sa incercati in continuare, deoarece varietatea este una destul de mare.

Care Elf Bar are cea mai bună aromă ?

Deoarece exista o plaja larga de arome ce merita incercate, a decide care este cel mai bun dispozitiv Elf Bar este o provocare. Este o idee buna sa incercati cateva sortimente inainte de a va decide preferatul - nu stiti niciodata de ce arome va veti indragosti.

Sunt scumpe?

Tigarile electronice Elf Bar sunt disponibile la preturi accesibile, pentru a fi utilizate de o gama larga de consumatori. Facand un calcul simplu, un Elf Bar poate inlocui cateva pachete de tigari clasice, insa depinde foarte mult si de numarul de pufuri pe care le are. Cand comparati costul unui vape Elf Bar cu cel al unui pachet de tigari, va veti convinge ca alegerea unui astfel de dispozitiv este una inspirata.

Cât timp mă ține vape-ul Elf Bar 600 ?

Veti obtine in jur de 600 pufuri de la un singur dispozitiv Elf Bar, adica aproximativ echivalentul a 2.5 pachete de tigari (50 de tigari). Acesta este motivul pentru care vapa Elf Bar este numita ”Elf Bar 600”- intrucat obtineti 600 pufuri. Timpul de utilizare va depinde insa foarte mult de frecventa cu care utilizati dispozitivul.In cazul impatimitilor, tigara electronica va poate tine cateva zile, dar daca sunteti genul care vapeaza la ocazii speciale sau pe atat de rar, nu exista nici un motiv pentru care nu puteti obtine cateva saptamani de utilizare, de la un singur Elf Bar. Unul dintre cele mai importante avantaje in ceea ce priveste tigarile de unica folositna, in general, este ca aveti posibilitatea de a achizitioan si incerca mai multe arome, simultan. In acest fel, stiti ca veti avea o alta tigara electronica la indemana, daca vi se termina repede.

Merită încercate țigările Elf Bar ?

Daca in prezent fumati si doriti sa renuntati dar nu sunteti sigur daca vapatul este o alegere buna, o tigara de unica folosinta, cum ar fi Elf Bar, este modul perfect de a testa si vedea daca sunteti compatibili cu acest mod de a ”fuma”. Vaporizatoare precum Elf Bar sunt economice, usor de utilizat si nu au nevoie de intretinere, spre deosebire de dispozitivele traditionale de vaporizare.

Sfaturile noastre !

Pentru inceput, incercati cat mai multe arome, pentru a putea sa va hotarati asupra preferatelor dumneavoastra; in plus, in cazul in care vi se termina pufurile de la una dintre tigari, stiti ca aveti o alta la dispozitie. Tigarile de unica folosinta sunt excelente pentru  a renunta la fumat, dar daca aveti doar una si s-a terminat, pofta de nicotina se va intoarce foarte rapid si asta va poate forta sa va intoarceti in bratele tigarilor clasice.