ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Top 5 cele mai bune ATOMIZOARE pentru fumători

Top 5 cele mai bune ATOMIZOARE pentru fumători

Țigările electronice au devenit din ce în ce mai utilizate în ultimii ani, iar foarte mulți fumători le preferă deoarece reprezintă o alternativă mult mai puțin nocivă.

Toate țigările electronice funcționează la fel, având în componența lor o baterie, un element de încălzire și un atomizor, care necesită alimentare cu lichid, ce poate fi cu sau fără nicotină. Prin intermediul acestui proces, țigările electronice devin dispozitive ce permit utilizatorilor să inhaleze vapori care conțin diverse substanțe și arome.

Poate cel mai mare beneficiu al țigărilor electronice este că facilitează renunțarea la fumat deoarece mulți fumători le utilizează ca un pas intermediar pentru a renunța complet la fumat iar, ulterior, poate chiar și pentru a renunța la vapat.

De asemenea, există studii care dovedesc că dispozitivele electronice sunt mai sigure decât țigările clasice deoarece acestea nu implică arderea.

Rolul atomizorului în țigara electronică

Dacă te întrebi ce este sau care este rolul lui, află că atomizorul stă la baza întregului mecanism al țigării electronice deoarece asigura procesul transformării lichidului în vapori. Așadar, în lipsa atomizorului, țigară electronică nu poate funcționa.

Odată declanșat butonul țigării electronice, începe procesul mai sus menționat și anume activarea sistemului de încălzire, iar pe măsură ce temperatura crește, lichidul se tranformă în vapori, vapori care sunt ulterior inhalați.

Nu uita, poți oricând să afli mai multe despre cum anume vapezi și care sunt stilurile preferate de fumători - în articolul nostru de pe blog poți învăța tot ce trebuie să știi despre stilurile MTL (mouth to lung) si DTL (direct to lung). Vei vedea că în funcție de aceste stiluri și preferințe poți alege, ulterior, și accesoriile potrivite pentru dispozitivul de vapat astfel încât să te bucuri de cea mai bună experiență a vapatului.

Recomandări de atomizoare pentru țigara electronică

Dacă eșți deja utilizator al țigărilor electronice probabil că știi că poți alege modele ce oferă senzații diferite în funcție de componentele integrate în țigară electronică: lichid, sistem de încărcare, design, etc.

Desigur, dacă nu ai mai vapat până acum și vrei un device pentru începători, poți oricând testa cu ajutorul țigărilor electronice de unică folosință. Însă, dacă vrei cele mai bune rezultate și o experiență pe placul tău, atunci trebuie să îți îndrepți atenția către device-urile care îți permit reglaje în ceea ce privește funcționarea propriu-zisă a țigării electronice.

Ce sunt atomizoarele servisabile și de ce să le alegi

Există, așadar, categoria atomizoarelor servisabile, ceea ce implică o atenție mai deosebită din partea utilizatorilor pentru o experiență mai plăcută. Principalele caracteristici ale atomizoarelor servisabile sunt date de faptul că utilizatorul poate schimbă direct rezistențele, dar și faptul că permite un control mai bun asupra experienței de vaping dorită : în funcție de rezistența atașată atomizorului, dar și în funcție de alegerea lichidului se pot obține mai mulți aburi sau o aromă mai intensă.

Atomizor SvoeMesto Kayfun Lite Plus

Un atomizor tip RTA preferat de utilizatori este atomizorul SvoeMesto Kayfun Lite Plus. Acesta presupune un sistem de reglare a fluxului de aer cu o aromă îmbunătățită și permite ca ajustările să se facă cu mai mare precizie.

 

Foloseste atomizorul SvoeMesto Kayfun Lite Plus daca vrei sa obtii o aroma mai puternica atunci cand vapezi.Atomizor Vaporesso GTX 26

O altă recomandare în acest sens este atomizorul Vaporesso GTX 22, un atomizor de tip pod ce prezintă un sistem de reglare al fluxului de aer prin partea inferioară a acestuia.Setul conține atomizorul, un set de garnituri, un geam de rezervă, o rezistență Vaporesso GTX 0.6Ω și o rezistență Vaporesso GTX 0.2Ω.

Atomizorul Vaporesso GTX 26 permite reglarea fluxului de aer si vine impreuna cu doua rezistente de valori diferite.

Atomizoarele RDA (Rebuildable Dripping Atomizer) nu conțin rezervor și sunt alegerea preferată a utilizatorilor care doresc să producă mai mulți vapori.

Atomizorul Suicide Mods Nightmare

Atomizorul Suicide Mods Nightmare este una dintre variantele preferate de utilizatori. Acesta prezintă reglaj de aer dual în partea inferioară a atomizorului, iar reumplerea cu lichid are loc tot prin partea inferioară. Are un diametru de 25 mm și o capacitate de 6mm adâncime și vine la pachet cu un set de accesorii.

 

Atomizorul Suicide Mods Nightmare este unul dintre accesoriile cele mai populare in randul utilizatorilor de tigari electronice.

Atomizor Hellvape Dead Rabbit v3 RDA 6th Anniversary

O altă recomandare din categoria de atomizoare RDA este atomizorul HellVape Dead Rabbit v3 Anniversary. Atomizorul este prevăzut cu airflow ajustabil , iar reîncărcarea cu lichid are loc prin picurare directă prin muștiuc. Setul conține atomizorul, două rezistențe, două fâșii de bumbac și un set de accesorii.

 

Atomizorul Hellvape Dead Rabbit este unul dintre clasicele atomizoare RDA, preferate de avansati.

Cum îngrijeșți atomizorul

Pentru a te bucură de o experiență de vaping cât mai intensă, dar și pentru a prelungi pe cât posibil durata de viață a țigării electronice este necesar să ai grijă și de atomizor.

Pentru curățare tot ce trebuie să faci este să îl deșurubezi de pe baterie și să scoți vata din bobinele de rezistență, iar ulterior este suficient să clatești cu apă caldă.

Pentru a te asigura că ai grijă ca atomizorul să fie într-o stare cât mai bună este recomandat să eviți șocurile mecanice precum căzături sau scăpări ale țigării electronice. De asemenea, evită să lași rezervorul de lichid să se golească complet înainte de a îl reumple.

Când trebuie să înlocuiești atomizorul

În general, atomizorul are o durată de viață destul de lungă, mai ales dacă este îngrijit corect, însă după o anumită perioada va fi nevoie să îl înlocuieșți.

Îți vei da seama de acest lucru deoarece vor apărea scurgeri de culoare maro ale lichidului, ceea ce presupune că materialul începe să fie ars în interior. Un alt lucru ce poate indica faptul că e timpul să schimbi atomizorul este o aromă slabă a lichidului.

Așadar, atomizorul reprezintă partea cea mai importantă a țigării electronice, elementul care face tot procesul de vaping posibil, dar și elementul care dictează experiența de vaping pe care o vei avea.

Noi ți-am prezentat top 5 cele mai bune atomizoare, însă te așteptăm să descoperi și alte produse în oferta noastră. Nu uita, este bine să te documentezi, să experimentezi și să alegi cea mai potrivită varianta pentru ține astfel încât experiența ta de vaping să fie unică și cât mai plăcută.

Alegerea celui mai bun atomizor în funcție de stilul de vapat

În funcție de ce experiență de vaping îți dorești, este bine să știi că există două mari distincții între modalitățile de inhalare a vaporilor și anume MTL (Mouth-to-Lung) și DTL (Direct-to-Lung).

În cazul atomizoarelor MTL, vaporii sunt mai întâi inhalați în gură și ulterior în plămâni și este de obicei metodă cea mai frecvent utilizată deoarece aduce foarte mult cu experiență fumatului clasic, lucru ce poate fi benefic dacă îți dorești să renunți complet la țigările clasice.

În cazul DTL, așa cum sugerează și numele, vaporii sunt inhalați direct în plămâni. Această modalitate este preferată de persoanele care vapeazî de mai mult timp deoarece acest tip de vapat presupune o concentrație mai mică de nicotină și o cantitate de vapori mult mai mare care ajunge direct în plămâni.

Așadar, te așteptăm pe site cu cele mai bune variante de atomizoare, astfel încât experiența ta de vapat să fie perfectă pentru tine.