ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

De ce instrumente esențiale ai nevoie pentru vaping?

De ce instrumente esențiale ai nevoie pentru vaping?

Azi ai alergat toata ziua. Te-ai trezit cu o ora mai devreme decat de obicei, fiindca a trebuit sa duci copiii la bunici. Nu ai apucat nici macar sa bei o cafea, fiindca ai fi intarziat la serviciu. Acolo a fost totul un haos, ai avut de lucru pe tot parcursul programului si abia ai avut timp sa mananci cativa covrigei, in timp ce oricum lucrai la alte lucruri. A fost o zi plina. Dar ai ajuns acasa, si tot ce iti doresti e sa ai, in sfarsit, parte de o mica pauza. Vrei sa iti torni un pahar de vin, sa iesi putin pe balcon si sa vapezi, ca sa te relaxezi dupa o zi in care nimic nu a mers cum trebuie. Dar tigara ta electronica iti joaca feste si vezi ca nu porneste. Asta da zi!

Ca sa nu ai parte de asemenea evenimente si sa nu ti se intample cumva sa nu iti poti folosi tigara electronica atunci cand doresti, ar trebui sa iei cateva masuri de precautie, in asa fel incat nimic sa nu te poata lua prin surprindere. Meriti sa ai parte de posibilitatea de a vapa oricand vrei si nu e cazul sa lasi cateva detalii sa iti fure aceasta bucurie. Daca te-am facut curios, citeste in continuare acest articol!

Încearcă să ai întotdeauna un încărcător de rezervă

Printre cele mai intalnite motive pentru care nu iti poti folosi tigara electronica este chiar faptul ca aceasta nu mai are baterie. Incarcatoarele sunt, de obicei, obiecte care se strica relativ rapid, fiindca sunt carate tot timpul peste tot pe unde mergem.

Niciodata nu iti dai seama cum il prinzi sau cum il rupi, iar daca ai si un catel sau o pisica prin preajma lui, s-ar putea sa te trezesti cu niste fire rontaite si, prin urmare, fara baterie la tigara electronica. Tocmai de aceea, incearca sa ai in permanenta cu tine un incarcator de rezerva. Vei evita astfel orice situatie neprevazuta care ti-ar putea aparea in cale.

In marea de tipuri de dispozitive, exista si tigari electronice care functioneaza pe baza de acumulatori. In cazul acestora, e posibil ca, odata cu trecerea timpului, sa fie nevoie sa ii schimbi. Nestiind exact cand va sosi acest moment, poti fi preventiv si iti poti achizitiona altii inainte ca cei vechi sa se strice.

De asemenea, in cazul acumulatorilor, e necesar sa acorzi atentie conditiilor de depozitare fiindca, altfel, calitatea lor ar putea avea de suferit. Incearca sa ii depozitezi in cutii speciale ca aceasta https://www.smokemania.ro/cutie-acumulatori.html, pentru a-i proteja, sau chiar in huse.

De asemenea, e indicat sa ii folosesti doar daca nu au urme de uzura, cei zgariati sau deteriorati trebuind sa fie inlocuiti. In acelasi timp, se recomanda ca acumulatorii sa fie tinuti departe de obiecte din metal, cum sunt cheile sau monedele, pentru a le prelungi durata de viata.

Rămâi tot timpul pregatit și ia cu tine câteva rezistențe pentru țigara electronică

Rezistenta este indispensabila pentru a putea folosi corespunzator tigara electronica, fiindca aceasta are un rol de baza - incalzeste lichidul folosit la vapat. Pentru ca tigara electronica sa functioneze, va trebui sa ii schimbi rezistenta la timp. Iar aceasta perioada de timp poate fi mai mica sau mai mare, in functie de frecventa de vapat si de calitatea pe care acestea o au, variind de la cateva zile la cateva saptamani. Indiferent cat de mare sau de mic este acest interval de timp, e recomandat sa ai in permanenta cateva rezistente de rezerva, ca nu cumva sa fii pus in situatia de a nu putea sa utilizezi tigara electronica.

Daca nu stii cum iti poti da seama ca rezistenta dispozitivului tau trebuie schimbata, exista patru semne care apar in momentul in care aceasta incepe sa se strice, semne care scad si calitatea vapatului efectiv. In primul rand, va aparea o schimbare de gust a aburilor, putand sa existe o aroma usoara de ars. Un alt semn este acela ca tigara ta nu mai produce la fel de multi aburi precum producea in mod obisnuit. De asemenea, pot sa existe chiar scurgeri de lichid si pot aparea si sunete neobisnuite ale dispozitivului in momentul vaparii.

Ai grijă să ai tot timpul e-lichid de rezervă

In privinta tigarilor electronice care functioneaza prin incalzirea lichidului, e-lichidul este indispensabil pentru functionarea dispozitivului tau. E-lichidul este un element foarte important, de aceea, atunci cand il alegi, trebuie sa cauti unul de calitate, fiindca el e responsabil de vaporii pe care ii inhalezi. Daca nu mai ai e-lichid suficient in dispozitiv, va fi influentata atat cantitatea de abur care va iesi din dispozitiv, cat si calitatea aromei pe care o are tigara.

Cu siguranta nu vrei sa tragi vapori din tigara ta si in momentul in care le simti aroma sa ti se faca rau, fiindca nu seamana deloc cu ce ai inhalat pana acum. Daca vrei sa te feresti sa treci prin astfel de situatii, ar fi mult mai oportun sa iti achizitionezi niste e- lichid de rezerva si sa il porti cu tine tot timpul. Asa vei putea evita asemenea situatii.

Componentele din sticlă - spaima celor neatenți !

Daca toate cestile de cafea pe care le ai in bucatarie sunt cate putin ciobite, poate nu ai facut cea mai buna alegere cand ti-ai ales un dispozitiv de vapare care are si componente din sticla, fiindca s-ar putea sa ii inlocuiesti aceste componente destul de des, daca esti neatent. Cu toate astea, chiar si celor mai atente persoane li se poate intampla cateodata sa mai scape lucruri pe jos.

Iar daca ai ghinionul sa o patesti, va trebui sa iti iei adio de la vapat, macar pana faci rost de o componenta noua. Componentele din sticla sunt prin natura lor foarte sensibile, iar la aparitia unui soc, pot fi sparte usor. Tocmai de aceea, e bine sa nu fii luat prin surprindere, si sa ai si astfel de componente de rezerva la indemana : https://www.smokemania.ro/atomizoare-tigara-electronica/accesorii/geamuri-rezervoare.html.

Cartușul pentru atomizor

In privinta cartusului, acesta se poate inlocui sau nu, in functie de dispozitivul pe care il ai. Rolul cartusului este acela de a insera lichidul pentru vapat prin el si, in functie de dispozitiv, e posibil ca acesta sa nu trebuiasca sa fie schimbat decat in situatia in care ajunge sa se sparga sau sa crape.

Gasesti toate aceste instrumente in oferta noastra. Hai pe site!