ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Cum sa te pregatesti atunci cand pleci in vacanta

Cum sa te pregatesti atunci cand pleci in vacanta

Tigarile electronice au devenit dispozitive normale din viata de zi cu zi a multor persoane. Din dorinta de a avea un stil de viata cat mai sanatos, nenumarati consumatori au ales sa tranziteze de la tigarile clasice la cele electronice, putand in acest fel sa se bucure in continuare de obicei, dar cu un impact mult mai redus asupra finantelor, dar mai ales a sanatatii.

Indiferent de sezon, vacantele sunt momente placute de care te bucuri alaturi de familie si prieteni in tara sau peste hotare. Avand in vedere acest lucru, nu este de mirare faptul ca trebuie sa iti pregatesti tigarea electronica inainte de calatorie si sa te organizezi adecvat astfel incat sa nu uiti vreun element important care sa te impiedice sa te bucuri de excursie. Prin urmare, iti voi prezenta 4 lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a te pregati corespunzator si sa te asiguri ca vei avea o experienta de neuitat:

 

1.    Achizitioneaza consumabilele necesare

Bineinteles, una dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere este faptul ca trebuie sa ai in bagaj consumabilele necesare pentru a putea vapa linistit, mai ales daca pleci in locatii in care achizitionarea acestora este dificila sau chiar imposibila. Asadar, acorda o atentie deosebita urmatoarelor elemente pentru a fi pregatit si a evita eventualele probleme ce pot aparea:

  • Baterie de rezerva – bateriile se pot strica usor, mai ales daca au deja o anumita varsta. O baterie suplimentara va fi de ajuns pentru calatoria ta si te va ajuta in situatiile neprevazute.
  • Rezistente – aceste piese sunt una dintre cele doua consumabile pe care trebuie sa le ai neaparat la tine. Este normal ca acestea sa se arda dupa o anumita perioada de folosinta, de aceea ia in considerare perioada in care vei fi plecat si numarul de rezistente pe care le folosesti in mod normal in acest interval, adaugand inca una de rezerva pentru un plus de siguranta.
  • Lichid – Fara lichid nu poti sa vapezi. Ia cu tine cateva sticlute de lichid, insa daca urmeaza sa calatoresti cu avionul, asigura-te ca ai maxim 100 ml, aceasta fiind cantitatea maxima admisa.
  • Atomizor de rezerva – Desi este foarte putin probabil sa pateasca ceva atomizorul deja echipat este indicat sa ai unul suplimentar la tine in cazul in care acesta se va sparge sau este deteriorat.

2.    Fi pregatit atunci cand ajungi la aeroport

Tigara ta electronica va trebuie sa se afle in bagajul de mana, alaturi de lichide si de celelalte accesorii. Pentru a nu intampina intarzieri la control, contacteaza sau verifica site-ul aeroportului si a companiei aeriene pentru a sti exact ce trebuie si nu trebuie sa faci.

De asemenea, rezervorul este indicat sa fie gol, deoarece atunci cand urci la bord si cabina va fi presurizata, exista posibilitatea ca lichidul sa se scurga din atomizor sau acesta sa se sparga, lucru ce va fi suparator atunci cand aterizezi si vrei sa vapezi dupa un numar prea lung de ore zburate.

3.    Linisteste pofta de nicotina din avion cu ajutorul plasturilor sau a gumei cu nicotina

Daca zborul tau va dura una sau doua ore, pofta de nicotina nu va fi problematica, insa ce faci daca acesta va dura peste 6 ore? In avion nu poti vapa, de aceea trebuie sa planuiesti din inainte si sa ai in vedere alternative pentru a avea o calatorie placuta.

Atunci cand te gandesti la campaniile de incetare a fumatului, primul lucru la care te gandesti sunt aceste doua produse. Desi au o rata de succes nu foarte mare, pot fi un real ajutor mai ales in cazurile ca cel de fata. Plasturii si guma cu nicotina pot fi folosite pentru a te ajuta sa iti iei doza de nicotina atunci cand te afli in avion, putandu-te asista pana in momentul in care aterizezi. Pentru drumurile mai scurte poti sa te orientezi catre guma cu nicotina, fiind mai usor de controlat concentratia consumata fata de plasture.

4.    Evita soarele puternic

Ca orice alt aparat electronic, nici tigarea electronica nu trebuie expusa caldurii excesive, bateria putand fi afectata de temperaturile extreme, indiferent ca este vorba de caldura sau frig. De asemenea, vascozitatea lichidului poate sa scada semnificativ, existand riscul in acest fel de a avea scurgeri atunci cand te astepti mai putin.

Vrei sa calatoresti mai comod? Alege un disposable de unica folosinta

Dupa ce ai citit informatiile de mai sus, probabil te gandesti ca trebuie sa existe o solutie mai usora de a calatori si a vapa. Producatorii de tigari electronice au luat in considerare aceasta dorinta a utilizatorilor si au introdus pe piata device-uri de unica folosinta, fiind una dintre cele mai usoare metode de a vapa.

Acestea au fost create astfel incat sa ofere consumatorilor oportunitatea de a vapa fara sa se complice cu lichide, rezistente si alte lucrari de mentenanta. Mai ales atunci cand pleci in vacanta, un disposable iti poate fi de mare ajutor mai ales ca pot fi folosite imediat, acestea fiind deja echipate cu baterie si lichid, singura ta grija fiind aceea de a alege aroma preferata si concentratia de nicotina adecvata.

Vacantele sunt momente excelente de a te distra impreuna cu familia si prietenii tai. Tigarea ta electronica trebuie sa te insoteasca in aceste aventuri, de aceea este esential sa te pregatesti si sa te organizezi inainte sa pleci, pentru a te asigura ca te vei bucura de experienta dorita.

Articole asociate
  1. Sfaturi pentru vaperii începători ! Sfaturi pentru vaperii începători !
  2. Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice
  3. Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica? Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica?
  4. TOP 10 branduri de țigări electronice ! TOP 10 branduri de țigări electronice !