ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Cum să-ți alegi cea mai bună țigară electronică ?

Cum să-ți alegi cea mai bună țigară electronică ?

Ce asteptari ai de la tigara pe care o doresti?

   Atunci cand iti cumperi ceva anume, trebuie sa tii cont de mai multe elemente.In lipsa acestora, e posibil sa iei o decizie care sa nu iti satisfaca necesitatile.Asta se intampla in cazul tuturor obiectelor pe care le achizitionezi, insa cu atat mai mult in cazul unei tigari electronice !

   Doar e vorba de sanatatea ta, nu? Cel mai probabil, ai ales o tigara electronica tocmai pentru a-ti imbunatati sanatatea. Tocmai de aceea, va trebui sa alegi una care sa iti faca mai mult bine, nu mai mult rau decat tigarile obisnuite.

De ce e important sa tii cont de nevoile tale?

   Primul factor de care ar trebui sa te lasi influentat atunci cand iti alegi tigara sunt chiar nevoile tale. Avand in vedere ca tigarile electronice reutilizabile, ingrijite corespunzator, au o durata de viata lunga, nu trebuie sa pui pe primul loc nimic altceva in afara de propriile tale asteptari.

   Cauta ceva care sa se plieze cat mai bine pe nevoile tale, fiindca este vorba de achizitionarea unui dispozitiv care iti poate imbunatati sanatatea. Asa ca, alege- l pe cel mai potrivit, fiindca, cel mai probabil, iti doresti sa renunti complet la tigarile clasice, iar noua ta “prietena”, tigara electronica, sa iti fie alaturi in momentele in care vrei sa cedezi tentatiei!

   Daca nu vei alege o tigara electronica potrivita pentru tine, e posibil ca nevoia ta de nicotina sa nu fie potolita si, sa ajungi in final sa te reapuci de tigarile clasice.

De ce aspecte sa tii cont atunci cand alegi tigara electronica?

  Inainte de a adauga primul dispozitiv care iti pica la mana in cosul de cumparaturi, pune-ti urmatoarea intrebare: “Ce imi doresc de la o tigara electronica?”.

   Daca ai fost sau inca esti fumator al tigarilor obisnuite, poate ti s-ar potrivi mai bine o tigara care sa semene mult cu tigarile clasice.

   In cazul in care te regasesti in descrierea aceasta, e posibil sa fii compatibil cu unul din dispozitivele de tip Glo, care sunt tigari electronice ce incalzesc tutunul.

   Daca nu esti si nici nu ai fost fumator pana acum, e probabil sa ti se potriveasca tigarile care nu au nicotina. Avand in vedere ca pana acum nu ai luat contact cu tot ceea ce inseamna dependenta de nicotina, cel mai probabil vrei sa experimentezi doar niste arome placute.

   Iar asta inseamna ca, fara probleme, te vei putea intelege de minune cu dispozitivele de tip disposable. Ce spui de kit-ul VAAL CQ 3300? Daca nu ai fumat tigari clasice pana acum si nu exista vreun altfel de dependenta pentru nicotina, ci pura curiozitate, atunci incearca aroma Strawberry Ice Cream ! Ti se va potrivi perfect daca esti fanul aromelor dulci si fructate ! Uite chiar aici produsul: https://www.smokemania.ro/disposables/vaal-cq-3300.html !

Nu lasa pretul sa decida in locul tau! 

   Daca iti doresti o tigara electronica reincarcabila, nu te lasa influentat de pret. Poate parea scump fata de un pachet obisnuit de tigari. Insa trebuie sa te gandesti la faptul ca nu vei folosi tigara o data, iar apoi o vei arunca.

   Din acest motiv, nu trebuie sa pui pretul pe primul plan, ci nevoile pe care le ai.Pana la urma, motivul de baza pentru care te gandesti sa iti iei o tigara electronica este chiar propria sanatate. Iti doresti una, ca sa poti renunta la cele total nesanatoase, cele normale.

   Asa ca, va trebui sa intelegi ca pretul viitoarei tigari electronice va putea reprezenta chiar pretul sanatatii tale. Inca mai conteaza in vreun fel cat vei da pe ea dupa ce ai citit asta?

Documenteaza-te bine inainte de a lua decizia

   Deoarece exista foarte multe tipuri de tigari electronice, vei avea acces la o gama larga de produse. Si, din graba sau entuziasm, s-ar putea sa iei decizia de a cumpara ceva, fara ca macar sa citesti cateva dintre caracteristicile produsului.

   Iar asta nu e recomandat ! Daca vrei sa incepi sa vapezi, va trebui sa stii ca exista mai multe tipuri de tigari electronice. Unele pot folosi lichid la crearea vaporilor, altele tutun incalzit.

   Altele se pot reincarca, iar altele nu. Unele pot avea nicotina, altele nu. Unele dispozitive sunt DTL, adica dispozitive ale caror vapori sunt inhalati direct in plamani, iar altele MTL, care implica acelasi procedeu intalnit la tigarile clasice.

   Si toate aceste detalii sunt informatii pe care tu ar trebui sa le stapanesti inainte de a-ti alege dispozitivul, fiindca altfel nu o vei putea face corect.

   Gandeste-te doar cum ar fi sa iti cumperi un dispozitiv disposable, adica unul care nu e reincarcabil si se termina la un anumit numar de pufuri, in speranta ca il vei putea reincarca? Nu vei putea alege niciodata ceva care sa ti se potriveasca in totalitate atata timp cat nu te informezi cu privire la ceea ce ti se poate oferi.

Ce se intampla daca nu tii cont de nevoile tale atunci cand ai ales dispozitivul?

   Desi poate parea amuzant, in cazul in care esti deja cunoscator, exista, totusi, persoane care pot pune curiozitatea de moment pe primul plan. Iar acest lucru nu este tocmai indicat, mai ales in situatia in care vezi aceste tipuri de dispozitive ca pe niste potentiale solutii pentru a renunta la fumat.

   Aspecte precum nivelul de nicotina al e-lichidului pe care doresti sa il achizitionezi pot fi determinante in reusita sau nereusita incercarii de a inlocui fumatul cu vapatul.

   Daca, din lipsa de informare, vei alege e-lichide fara continut de nicotina, vei putea crede ca vapatul nu e pentru tine, fiindca tot vei resimti aceasta nevoie de tigari clasice, fara a sti ca, de fapt, resimti aceasta nevoie tocmai fiindca, din graba si neatentie, ai ajuns sa folosesti un lichid fara nicotina!

   Asa ca, ia-ti timpul necesar pentru a te documenta, chiar daca poate parea prea mult. Fiindca o faci pentru a lua cea mai favorabila decizie. Informatie vei putea gasi garantat si vei putea apela chiar si la suportul echipei ce sta in spatele tuturor produselor Smokemania!

   Doar nu lua decizii daca inca iti lipsesc informatii importante, fiindca scopul tau este acela de a renunta la fumat, nu-i asa? Sau de a avea o experienta cat mai placuta de vapat. Oricum ar fi, tot acest proces este in beneficiul tau! Daca ai nevoie de ajutor, suntem aici pentru tine !