ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Cum alegem cele mai bune e-lichide ?

Cum alegem cele mai bune e-lichide ?

Ai o multime de motive pentru care sa renunti la tigarile clasice. Stim ca nu este un pas pe care sa-l faci cu usurinta, dar cu siguranta nu ai incercat sa schimbi tigara clasica cu una electronica. Aceasta noua experienta iti va aduce o multime de beneficii, dar si mai multa placere.

Totul incepe cu alegerea magazinului potrivit. Vei descoperi o multime de e-lichide interesante, dar si persoane care impartasesc aceeasi pasiune pentru vapat si care te vor invata o multime de lucruri.

La fel ca la fiecare inceput de drum, este posibil sa intampini anumite obstacole. Noi te ajutam cu sfaturi importante despre cum sa-ti alegi tigara electronica si e-lichidele astfel incat sa ai parte de o experienta completa.

Alege țigara electronică în funcție de nevoile tale!

Daca ai testat o tigara electronica, iar senzatia nu a fost deloc placuta, sansele ca alegerea sa fie facuta incorect sunt foarte mari. Pe piata se gasesc in acest moment o multime de modele de tigari electronice potrivite pentru diferite tipuri de vaperi. Cele pentru incepatori sunt cele mai intalnite, important este sa o gasesti pe cea potrivita pentru tine.

Sunt tigari electronice care-ti pot provoca o stare inconfortabila atunci cand vapezi, acesta este semnalul prin care-ti dai seama ca modelul ales nu ti se potriveste. Vaperii cu experienta il numesc ”throat hit”, tradus in romana ca fiind ”lovitura in gat”. Nu ar trebui sa simti asta de fiecare data, cel putin nu la un nivel deranjant. Poti evita acest disconfort alegand un model de e-tigara cu voltaj reglabil.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite. Vapingul trebuie sa-ti produca placere, nu dinsconfort. Daca intampini dificultati in alegerea tigarii sau a unor e-lichide, cel mai indicat ar fi sa apelezi la specialisti (fumatori cu mai multa experienta sau chiar reprezentantii magazinelor din care obisnuiesti sa comanzi).

O tigara electronica de calitate superioara va fi mai usor de folosit si-ti va oferi o experienta mai placuta. Preturile sunt oricum avantajoase, nu incerca sa testezi doar cele mai ieftine modele daca aceste nu ti se potrivesc.

Testează mai multe sortimente de e-lichide!

Pe SmokeMania.ro gasesti o multime de arome de e-lichide de la producatori diversi. Aromele sunt diverse, deci nu te vei plictisi niciodata de un anumit lichid. Acorda mare atentie concentratiilor de nicotina si cantitatii de abur pe care-l eliberezi atunci cand vapezi.

Daca nu simti nimic atunci cand vapezi poate fi din cauza concentratiei mult prea mici de PG. Throat hit-ul nu ar trebui sa fie prea puternic, dar ai nevoie sa simti atunci cand inhalezi abur din tigara ta.

Un aspect important de care nu tin cont toti vaperii este curatarea rezervorului. Acesta trebuie sa fie curatat in mod constant pentru a preveni scurgerile lichidului, aspect deloc placut.

Daca problemele persista, incearca sa discuti despre acestea cu un vaper experimentat sau un reprezentant al unui magazin de tigari electronice. Aceste persoane iti vor putea oferi sfaturi pretioase care-ti vor imbunatati experienta.

Produse asociate