ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Ce facem cu țigările electronice după ce le folosim?

Ce facem cu țigările electronice după ce le folosim?

Știi deja că țigările electronice sunt unul dintre cele mai eficiente moduri de a renunța la țigările clasice. Tocmai de aceea, consumul de țigară electronică, indiferent că vorbim de cea cu tutun prin încălzire sau cea cu lichid, a avut un ”BOOM” masiv în ultimii ani în detrimentul celor cu tutun.

Așa au apărut din ce în ce mai multe brand-uri de țigări electronice, de la cele de unică folosință, la cele cu tutun prin încălzire, la cele reîncărcabile, cu baterii. În portofoliul nostru se numără :

Componenta electronică din dispozitivul de vape face ca aceasta să intre în categoria de echipamente electrice și electronice, drept urmare, ele pot fi dăunătoare odată utilizate și ”terminate”, devenite deci inutilizabile.

Ce e de făcut?

Unde reciclezi țigările electronice

Dispozitivele electronice tip vape ar trebui să fie colectate și reciclate corespunzător, pentru că pot face mult rău mediului înconjurător dacă nu trec prin ciclul de reciclare, mai ales dacă vorbim despre cele cu baterii, așa cum se întâmplă în cazul dispozitivelor electronice tip disposable.

Acumulatorii au în componența lor compuși chimici și litiu-ion. În plus, majoritatea conțin plastic și chiar săruri de nicotină, dacă lichidul din țigara electronică are nicotină de acest tip.

Cum spuneam, dispozitivele pentru vapat intră în categoria electronicelor și a electricelor, ceea ce înseamnă că după ce nu le mai folosești, ele trebuie reciclate în spații special amenajate în acest scop - nu, nu le poți arunca direct la gunoiul menajer.

Unde reciclezi în București

Dacă ești în București, le poți recicla oricând la showroom-ul Smokemania , pentru că vrem să ne asigurăm că tu te bucuri de vapat, iar mediul înconjurător nu este poluat. Dispunem de compartimente speciale pentru fiecare tip de deșeu.La noi poți aduce țigări electronice de unică folosință, accesorii diverse, acumulatori sau device-uri pentru vapat defecte.

 

Țigările electronice, accesoriile și consumabilele dispozitivelor tip vape pot fi oricând reciclate în showroomul Smokemania din București

 

Desigur, dacă ai întrebări sau vrei să afli mai multe despre motivele pentru care este bine să reciclezi dispozitivele electronice, ne poți contacta oricând online sau în Showroom.

Pot fi reciclate și dispozitivele glo și VUSE GO

Atât în showroomul Smokemania, cât și în alte puncte de reciclare pentru device-uri electronice și electrice poți recicla fără niciun fel de probleme aparatele glo și VUSE GO.După cum spuneam, poți aduce toate țigările electronice alături de accesoriile sau componentele de care nu mai ai nevoie pentru a scăpa de deșeuri într-un mod cât mai sigur atât pentru tine, pentru cei din jur, dar și pentru mediul înconjurător.

Bine de știut : pentru țigări electronice și accesorii/consumabile pentru dispozitivele de vapat există puncte de reciclare în toată țara.

Poate acum te gândești la faptul că o țigară electronică poate polua la fel de mult ca una cu tutun. Noi spunem că o țigară electronică reîncărcabilă, cu baterie integrată sau cu acumulatori separați, poluează considerabil mai puțin decât cele tradiționale, prin simplul fapt că nu o schimbi des.

Doar o reîncarci și o refolosești, versus țigara clasică, care conține plastic de la ambalajul de pe pachet, până la filtru. Fără să-ți dai seama, până și faptul că folosești o brichetă ca să aprinzi o țigară te face să poluezi, mai ales dacă ești sau erai genul care le pierde des.

Și, cu cât ai mai multă grijă de țigara ta electronică, cu atât mai mult te poți bucura de ea și o poți folosi pe termen îndelungat. Dacă se întâmplă ceva, spre exemplu nu mai funcționează cartușul, rezistența sau vrei să schimbi muștiucul, nu e nevoie să-ți mai iei încă un device, ci pur și simplu poți înlocui piesa cu o alta, pe care o găsești pe site, în funcție de tipul de dispozitiv.Nu uita, ai toate accesoriile necesare pentru vape la un click distanță.

Deci, win-win situation: tu economisești bani, pentru că nu o să cumperi cel puțin un pachet de țigări pe zi, iar pentru planetă, pentru că nu alegi țigările cu tutun, care poluează prin fiecare chiștoc sau pachet.

Ah, pe lângă asta, îți poți personaliza țigara electronică – de la culoare, arome, până la huse, încărcătoare cu mai multe porturi, drip tips, etc.

Așdar, pe lângă alte atâtea avantaje pe care le ai dacă alegi o țigară electronică potrivită ție, poți să ai în vedere și faptul că poți să îți faci ”plăcerea” și să reciclezi fiecare componentă, lichid sau device după ce nu mai poate fi folosit, a ieșit din uz sau au ieșit din termenul de valabilitate.