ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Ar trebui sa treci de la o tigara electronica de unica folosinta la una reincarcabila?

Ar trebui sa treci de la o tigara electronica de unica folosinta la una reincarcabila?

Tigarile electronice au luat cu asalt industria tutunului in ultimii ani. Popularitatea acestora a crescut incredibil in randul utilizatorilor, fiind considerate o alternativa mult mai sanatoasa, mai gustoasa, dar si mai responsabila atat din punct de vedere financiar, cat si pentru mediul inconjurator, nemaifiind aruncate milioane de mucuri de tigara ce nu sunt biodegradabile, afectand in acest fel grav natura.

Asemenea altor multi utilizatori ai ales sa faci un pas important in rectificarea acestui obicei nociv si ai ales sa incerci un disposable de unica folosinta. Marii producatori au inteles nevoia consumatorilor de a avea acces la dispozitive usor de folosit, practice pentru a face tranzitia mai rapid si fara batai de cap. Disposable-urile au oferit consumatorilor de tigari clasice o oportunitate excelenta de a incerca acesta noua modalitate de a fuma fara sa aiba cunostinte prealabile. Ai trecut cu succes la tigarea electronica insa probabil te gandesti care este urmatorul pas din acest punct?

Ai observat cu siguranta multi utilizatori de tigara electronica ca detin modele ce pot fi reincarcate si probabil te intrebi cum te poate avantaja un astfel de device si cum ti se va schimba experienta de vapat. Prin urmare, iti voi prezenta cateva diferente intre cele doua tipuri si de ce poate fi o solutie mult mai buna pe termen lung.

 

De ce o tigara electronica reincarcabila poate fi potrivita pentru tine?

1.     Performanta mai buna

Tigarile electronice reincarcabile, desi la o prima vedere par mai complicate decat cele desposable sunt aproape la fel de usor de folosit. Din cauza numarului mare de modele prezente pe piata, poti sa alegi un dispozitiv care sa se potriveasca perfect cu modul tau de a vapa. Poti sa alegi un vape pen simplu sau un mod mai complex, fiecare putand oferi o experienta unica de a fuma.

Un disposable este relativ limitat atunci cand vine vorba de cantitatea de vapori degajata sau de nivelul de “throat hit” obtinut. O tigara electronica reincarcabila va putea fi personalizata atat din punct de vedere al lichidului si al concentratiei de nicotina, cat si al puterii rezistentelor, putand maximiza in acest fel placerea de a vapa.

 

2.     Selectia de arome este mai variata

Una dintre cele mai mari avantaje ale tigarilor electronice reincarcabile este selectia masiva de arome din care poti alege. Disposable-urile au zeci de arome din care poti selecta, insa daca ai in vedere lichidele comercializate si posibilitatea de a-ti mixa singur aromele dupa bunul plac, atunci vei observa faptul ca numarul este aproape nelimitat.

3.     Este mai ieftin

Un disposable trebuie inlocuit de fiecare data cand s-a consumat lichidul si bateria. In anumite situatii, mai ales la inceput de drum aceast aspect nu este problematic, fiind mai importanta tranzitarea de la tigarile clasice la cel electronic. Insa, odata cu trecerea timpului vei observa faptul ca poti face o economie serioasa daca treci la una reincarcabila, fiind necesar sa achizitionezi doar lichidul consumat si rezistentele.

In cazul in care doresti sa economisesti si mai mult, atunci poti sa iti mixezi singur lichidul de vapare, scazand in acest fel si mai mult cheltuielile lunare cu acest obicei. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cumperi o baza, aroma si nicotina, iar cu ajutorul unui calculator online poti sa iti creezi singur lichidul. Un avantaj major al acestei activitati este ca poti sa il personalizezi exact asa cum iti doresti, sa gestionezi raportul de PG si VG pentru cantitatea de vapori perfecta, concentratia de nicotina care sa se potriveasca cel mai bine cu stilul tau de a fuma, dar si sa creezi noi arome, ideale pentru gustul tau.

4.     Mai prietenos cu mediul inconjurator

Desi dispozitivele disposable sunt o varianta mult mai convenabila, acestea nu sunt cea mai buna solutie pentru mediul inconjurator, mai ales daca nu sunt reciclate corespunzator. Din cauza faptului ca sunt de unica folosinta, acestea vor fi achizitionate si aruncate dupa fiecare utilizare, crescand in acest fel cantitatea de deseuri si gunoi.

O tigara electronica reincarcabila are o speranta mult mai lunga de viata si poate fi cea mai buna solutie pentru a te bucura de nicotina si a proteja natura.

 

Cum iti va schimba experienta de vapat o tigara electronica reincarcabila?

Cel mai mare avantaj al unui disposable este usurinta de utilizare, putand fi folosit din prima clipa in care a fost achizitionat, fiind deja echipat cu baterie si lichid. In schimb pentru o tigara electronica reincarcabila va trebui sa faci anumite operatiuni simple pentru mentenanta si o operare corespunzatoare.

  • Atomizorul trebuie umplut cu lichid ori de cate ori ramane gol.
  • Bateria trebuie reincarcata in mod regulat.
  • Trebuie sa inlocuiesti rezistenta periodic atunci cand aceasta se arde sau numai reda aroma pe care o doresti.
  • Atomizorul va trebui curatat periodic de depuneri pentru a-l mentine intr-o stare optima.

Dupa cum poti observa, nu sunt multe lucruri care trebuie realizate si avand in vedere beneficiile de care te vei bucura, cu siguranta aceste mici actiuni nu vor fi problematice.

 

Atat tigarile electronice reincarcabile, cat si cele disposable sunt etape importante in drumul tau catre renuntarea la tigarile clasice si in cele din urma la fumat. Daca te-ai hotarat si crezi ca un astfel de upgrade este potrivit pentru tine si stilul tau de viata, nu ezita sa treci catre un dispozitiv reincarcabil pentru a te bucura de o experienta de vapat fara egal.

Articole asociate
  1. Sfaturi pentru vaperii începători ! Sfaturi pentru vaperii începători !
  2. Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice
  3. Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica? Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica?
  4. TOP 10 branduri de țigări electronice ! TOP 10 branduri de țigări electronice !