ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

3 pe săptămână, by Smokemania : noile lichide King's Dew, Geekvape Z200 și neo Dunhill !

3 pe săptămână, by Smokemania : noile lichide King's Dew, Geekvape Z200 și neo Dunhill !

Faci o schimbare de primăvară vizavi de cele mai importante device-uri pentru tine ? Poate printre ele se numără și țigara ta electronică. Testează acum noile lichide, țigări de unică folosință sau, de ce nu, dispozitive pentru țigări cu tutun încălzit de pe SmokeMania!


Noua gamă de e-lichide King’s Dew

Lichidele recent apărute pe piață, produse de King’s Dew, unul dintre cele mai vechi si apreciate branduri de lichide pentru țigări electronice din România, sunt o noutate pentru brandul care s-a făcut recunoscut în piața de tigări electronice pentru arome predominante cu tutun, dintre care unele chiar premiate internațional. 

Cele mai noi produse sunt 100% fructate, fără efect mentolat, dar care, așa cum ne-a obișnuit producătorul, sunt short-fill, deci poți adăuga nicshot-uri în funcție de preferințele și nevoile tale.

 

Lichide fara nicotina King's Dew

 

Dacă vrei să te bucuri de arome dulci, super gustoase, numai bune de sezonul cald,  încearcă Fruit of Valhalla, un mix tropical de mango, ananas și portocală roșie, sau Forbidden Fruit cu gust răcoritor de kiwi auriu, fructul dragonului și pepene galben.

Descoperă toate cele patru e-lichide noi pe site-ul nostru, în categoria dedicată: https://www.smokemania.ro/lichide/king-s-dew-100-ml.html 


Geekvape Z200 Box mod

 

Brand-ul GEEKVAPE, înființat în 2015, a devenit cunoscut pentru tehnologia sa inovatoare și produsele hardware de cea mai înaltă calitate. Punând mare preț pe feedback-ul clienților și urmărind să contribuie activ la comunitatea de vaping, marca GEEKVAPE poate fi asociată, printre altele, cu caracteristici precum curiozitatea și preocuparea pentru un anumit hobby. 

Geekvape Z200 (Zeus 200) Box Mod 200W optimizează armonios puterea și aspectul estetic, fiind dotat cu un ecran complet de 2.4 inch. Cu ajutorul a două baterii 18650 (ce nu sunt incluse) și a chipset-ului AS-CHIP 3.0, modul promite să livreze un output stabil de până la 200W. 

 

Mod tigara electronica GEEKVAPE Z200

În plus, modul e super ușor de folosit, intuitiv, așa că nu e un device care să îți dea bătăi de cap, fiind unul dintre cele mai smart mod-uri electronice ! În plus, vine cu un design cool, care să se potrivească cu restul caracteristicilor tehnice.

Explorează lumea vape-urilor cu acest device puternic și oferă-ți o experiență nouă și cool de vapat ! Găsești produsul aici : https://www.smokemania.ro/mod-geekvape-z200.html.


NEO Dunhill  -  designed for glo 

 

Cu ajutorul tehnologiei avansate, Glo Hyper îți permite să te bucuri de aromele preferate și îți oferă experiența fumatului, fără fum sau scrum. Cele mai populare tipuri de țigări sunt și cele mai noi: Topaz și Emerald din noua gamă neo Dunhill. 

 

Pachete neo Dunhill pentru glo

Topaz are o intensitate medie dar este complementat perfect cu note subtile de alune, cafea și caramel, aducând astfel gustul clasic al tutunului într-un format modern. În plus, aroma îmbogățită de celelalte ingrediente mai puțin sesizabile face ca experiența să fie mult mai satisfacatoare pentru oricare fumător, fie că ești începător sau deja ai experimentat cu diferite tipuri de țigări electronice. 

Pe de altă parte, Emerald este o altfel de aventurã. Cu o intensitate similarã cu cea a lui Topaz, acest mix conține note puternice specifice nucilorși cacao prajită, combinate cu mentă proaspătă pentru a crea un gust unic în rândul aromelor de heat-not-burn.

Le găsești aici, disponibile și cu o super ofertă, deci nu rata momentul perfect pentru a le testa : https://www.smokemania.ro/glo/consumabile.html

Produse asociate