ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

3 pe săptămână, by Smokemania #4

3 pe săptămână, by Smokemania #4

Vezi mai jos cele mai noi recomandări de la SmokeMania, fie că ești începător sau știi deja ce-ți place! 

 

Maxus Solo 100W Kit

 

Maxus Solo este primul Box Mod dotat cu tehnologia FM COILTECH 5.0/Double-D Mesh de ultimă generație, fiind însoțit și de un design cool de iluminare a dispozitivului.

Maxus Solo ”preia” cele mai bune caracteristici ale seriei Fireluke de la Freemax și îmbină tehnologia inovatoare și profesionistă, pentru a oferi utilizatorilor o experiență de vapat în adevăratul sens al cuvântului: atomizorul este special gândit pentru redarea fidelă a aromei și pentru a crea nori mai denși de abur. 

Cea mai interesantă caracteristică? Modul de iluminare. 

Acesta este disponibil în 9 culori sau combinații RGB, pentru toate stările de spirit. Pe scurt, îți poți asorta device-ul cu vibe-ul zilei tale cu un click distanță. 

Are, de asemenea, 3 funcții ON/OFF: Întotdeauna Pornit, Respirație sau Intermitent.Dacă vrei să oprești țigara electronică, o poți face oricând. 

Este realizat dintr-un aliaj de zinc, ceea ce-l va face foarte rezistent pe parcusul utilizării și în timp, la factori externi. Dacă îți cauți un device rezistent și puternic, îl poți lua în considerare. 

Cum se încarcă?

Maxus Solo 100W Kit este alimentat de o baterie externă de 21700 mAh. Acumulator se achiziționează separat, însă îl găsești pe SmokeMania și-l poți comanda odată cu dispozitivul: https://www.smokemania.ro/catalogsearch/result/?q=21700. Ia în calcul și achiziția unui încărcător extern pentru acumulatori, pentru a spori durata de viață a acumulatorilor tăi !

De asemenea, mod-ul este prevăzut cu un buton de glisare pentru Blocare/Deblocare.Când nu vrei să-l folosești, îl poți bloca prin simpla glisare a butonului lateral în jos și îl poți debloca prin glisarea în sus. 

Dacă ești deja curios, îl găsești pentru comandă aici: https://www.smokemania.ro/mod-freemax-maxus-solo-100-w.html 

 

Cât despre e-lichide… 

 

Companiile britanice de e-lichide se dedică furnizării unora dintre cele mai autentice arome și promovării stilului de viață a utilizatorilor de țigări electronice.
Acestea sunt elaborate, proiectate și produse cu precizie în laboratoarele lor din Marea Britanie, asigurându-se că oferă cea mai bună calitate posibilă. 

De asemenea, majoritatea sunt short-fill, ceea ce înseamnă că sunt gândite astfel încât să adaugi nicshoturi direct în sticlă, preparându-le mai ușor și rapid. 

De la ”Just Jam” ai disponibile arome de gogoși cu gem de căpșune și biscuiți cu caramel. Le poți adăuga direct la categoria ”Dulciuri”, acoperindu-ți astfel și pofta de ceva dulce, din când în când. 

De la ”Limited Edition” ai aromele pe care ai vrea să le vapezi mereu, nu doar ”limitat”: ananas și grapefruit, mango, fuji și afine, desert cu migdale și cireșe dulci-acrișoare sau fructe de pădure cu note de mentol.

De la ”Purple Haze” ai disponibile diferite arome fructate, combinate cu note mentolate.

Dacă deja ți-e poftă, le găsești aici:  

https://www.smokemania.ro/lichide/limited-edition.html

https://www.smokemania.ro/lichide/just-juice.html

https://www.smokemania.ro/lichide/purple-haze.html

https://www.smokemania.ro/lichide/layers.html

https://www.smokemania.ro/lichide/t-juice.html

 

Dacă ești fan tutun încălzit, ai Kent for Glo!

E ușor să-ți placă Hyper X2 de la Glo: este recunoscut pentru dimensiunile reduse, designul modern și gama de 7 culori speciale. 

Dacă ești mai degrabă fan al tutunului încălzit, atunci trebuie să știi că oferta de 3 pachete + un pachet GRATIS Kent designed for Glo este numai bună pentru cei ce vor să încerce noile NEO-uri !


În oferta Kent for glo ai la dispoziție următoarele arome :

- Violet Click - tabac fin și capsulă cu aromă de fructe de pădure;

- Tobacco - tabac fin, de intensitate medie;

- Beryl Click - tabac fin și capsulă de mentol.


Profită acum de ofertă ! 

Produse asociate