ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

3 pe săptămână, by Smokemania #2

3 pe săptămână, by Smokemania #2

Când ești utilizator de țigări electronice, știi deja că opțiunile tale în materie de dispozitive, arome și tehnologie în ceea ce privește vapatul sunt multe.

DRAG 4- VooPoo

 

În zona de design și inovație, a apărut DRAG 4 - a patra generație din seria VooPoo DRAG. Pentru că am avut toate generațiile de DRAG pe SmokeMania, ar fi păcat să nu menționăm că ultima generație are atât tehnologia, cât și design-ul pentru a intra în topul preferatelor: elementele din lemn și rășină fac ca dispozitivul să fie ultra-cool și rezervorul UFORCE-L, care are 3 orificii și produce un flux de aer echilibrat și suficient ca fiecare puf să aibă un abur dens și arome mai fine, mai precise, și super delicioase. 

Emisia de aer superioară e gândită în mod sustenabil, astfel încât evită condensul și scurgerile de lichid, costul vapatului reducându-se considerabil pe termen lung. 

Vine și cu modul ECO, care se activează în momentul în care bateria este la 20% din capacitate, indicată și de interfața cu un afișaj diferit. 

Dacă ați avut sau încă aveți un dispozitiv din generațiile trecute DRAG și ești curios de cel mai nou, găsești aici kit-ul: https://www.smokemania.ro/kit-voopoo-drag-4.html


MILKMAN

Noutăți apar și în categoria e-lichidelor, brandul Milkman având în portofoliu o mulțime de lichide cu arome deosebite, pe placul tuturor.

Cele din gama Smokemania vin în sticle tip short-fill și conțin 0mg de nicotină, ceea ce înseamnă că ți le poți customiza în funcție de câtă de tare vrei să-ți nicotinizezi lichidul.

Pentru cei mai curioși sau pofticioși, aromele din gamele Milkman variază de la prăjituri, bezea, scorțișoară, fructe, înghețată, până la miere și bomboane, în diferite mix-uri, astfel fiecare e-lichid are un gust special datorită celor 2 sau 3 elemente combinate.

Le găsești aici: https://www.smokemania.ro/lichide/milkman.html 

 

Vuse GO 

 

Avem câteva noutăți și pentru cei care preferă țigările electronice de unică folosință: Vuse Go. 

Dacă ești în căutare de un dispozitiv care să ”te țină” 500 de pufuri până la epuizarea bateriei, disponibil deja în format nicotinizat, ideal ”pe moment” și fără să ai grija reîncărcării bateriei, atunci Vuse GO e ideal pentru tine din toate punctele de vedere: vine preumplut cu 2ml de e-lichid în combinații delicioase și aromate și cu bateria complet încărcată, deci poate fi folosită oricând.

În mai multe arome și culori corespondente disponibile, le găsești pe SmokeMania: https://www.smokemania.ro/vuse.html 

Produse asociate