ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Țigara electronică rămâne în topul preferințelor foștilor fumători !

Țigara electronică rămâne în topul preferințelor foștilor fumători !

În ciuda tuturor dispozitivelor care s-au lansat în ultimii ani ca alternativă a fumatului clasic, țigările electronice au reușit să rămână în topul preferințelor foștilor fumători. Acest lucru a fost posibil datorită perseverenței și promovării calității de care au dat dovadă cele mai importante branduri din această industrie. Numărul mare de arome de e-lichide pe care le poate alege fiecare persoană care deține un kit electronic reprezintă un avantaj major, iar vaperii își pot schimbă constant aroma astfel încât să nu se plictisească niciodată de dispozitivul lor.

Cele mai multe persoane au renunțat la fumatul clasic și au ales țigara electronică atunci când a intrat în vigoare legea anti-fumat. Multe dintre cafenele, puburi și restaurante permit folosirea e-țigării în interiorul localului, cu condiția de a nu-i deranja pe ceilalți clienți. Țînând cont de faptul că persoanele care inhalează pasiv aburii eliberați de vaperi nu sunt supuși niciunui fel de pericol, această activitate nu are de ce să fie interzisă în spațiile închise, decât dacă administratorul spațiului decide astfel. Mai mult decât atât, mirosul aburilor este unul plăcut, mai ales dacă vaperul folosește o aromă de fructe sau o altă combinație interesantă.

Unde poți folosi țigara electronică?

Legea antifumat nu are un articol clar în care să interzică folosirea acestor vaporizatoare în restaurante sau puburi. Acest lucru poate fi condiționat doar de proprietarii acelor localuri, ca urmare a reclamațiilor primite de la ceilalți clienți.

Este recomandat să întrebi ospătarii sau reprezentanții unui restaurant dacă poți folosi vape-ul în localul respectiv. Astfel nu va mai trebui să părăsești localul de fiecare dată când dorești să îți alimentezi viciul, lucru total neplăcut mai ales în perioada rece din an.

În cadrul locurilor de joacă pentru copii și în parcuri poți folosi e-țigara fără probleme. Aburii nu vor afecta persoanele din jurul tău, astfel încât vei putea savura cafeaua și vapa liniștit din țigara electronică în timp ce supraveghezi copilul care se distrează.

De ce să alegi țigara electronică în locul altor dispozitive alternative fumatului clasic ?

Este alegerea fiecărei persoane și nu va exista niciodată o luptă directă între brandurile importante din acest domeniu. Țigara electronică funcționează după un alt sistem, la fel cum dispozitivele de încălzire a tutunului folosesc un sistem propriu. Studiind rețelele de socializare și adresând întrebarea din subtitlu mai multor persoane, cei mai mulți au răspuns cu următoarele argumente:

  • Mirosul aburilor nu este deloc deranjant, ba dimpotrivă.

  • Țigările electronice au apărut de mai mult timp și au fost studiate îndeaproape de specialiști.

  • Prețul accesoriilor și a e-lichidelor este considerabil mai mic decât cel al țigaretelor care ard tutunul.

  • În cazul țigărilor electronice putem alege e-lichide care nu conțin nicotină.

  • Diversitate mai mare de arome.

 

Pentru a te bucura de cea mai bună experiență în vaping trebuie să alegi o țigară electronică potrivită și un magazin online de țigări electronice de încredere. Smokemania este alegerea potrivită, dar și cea recomandată de vaperii cu experiență !