E-tigara ramane in topul preferintelor fostilor fumatori

E-tigara ramane in topul preferintelor fostilor fumatori

In ciuda tuturor dispozitivelor care s-au lansat in ultimii ani ca alternativa a fumatului clasic, tigarile electronice au reusit sa ramana in topul preferintelor fostilor fumatori. Acest lucru a fost posibil datorita perseverentei si a promovarii calitatii de care au dat dovada cele mai importante branduri din aceasta industrie. Numarul mare de arome de e-lichide pe care le poate alege fiecare persoana care detine un kit electronic reprezinta un avantaj major, iar vaperii isi pot schimba constant aroma astfel incat sa nu se plictiseasca niciodata de dispozitivul lor.

Cele mai multe persoane au renuntat la fumatul clasic si au ales tigara electronica atunci cand a intrat in vigoare legea anti-fumat. Multe dintre cafenele, puburi si restaurante permit folosirea e-tigarii in interiorul localului, cu conditia de a nu-i deranja pe ceilalti clienti. Tinand cont de faptul ca persoanele care inhaleaza pasiv aburii eliberati de vaperi nu sunt supusi niciunui fel de pericol, aceasta activitate nu are de ce sa fie interzisa in spatiile inchise. Mai mult decat atat, mirosul aburilor este unul placut, mai ales daca vaperul foloseste o aroma de fructe sau o combinatie interesanta de e-lichide.

Unde putem folosi tigara electronica?

Legea antifumat nu are un articol clar in care sa interzica folosirea acestor vaporizatoare in restaurante sau puburi. Acest lucru poate fi conditionat doar de proprietarii acelor localuri, ca urmare a reclamatiilor primite de la ceilalti clienti.

Este recomandat sa intrebati ospatarii sau reprezentantii unui restaurant daca puteti folosi e-tigara in local. Astfel nu va mai trebui sa parasiti localul de fiecare data cand doriti sa va alimentati viciul, lucru total neplacut mai ales in perioada rece din an.

In locurile de joaca pentru copii si in parcuri puteti folosi e-tigara fara probleme. Aburii nu vor afecta persoanele din jurul vostru. Va puteti savura cafeaua si puteti vapa din e-tigara voastra in timp ce va supravegheati copilul care se distreaza.

Daca doriti doar sa va alimentati viciul, fara a va afecta starea de sanatate, cel mai bun pas pe care-l puteti face este sa intrati intr-un magazin tigari electronice si sa va cumparati un model care vi se potriveste.

De ce sa alegi tigara electronica in locul altor dispozitive alternative fumatului clasic?

Este alegerea fiecarei persoane si nu va exista niciodata o lupta directa intre brandurile importante din acest domeniu. Tigara electronica functioneaza dupa un alt sistem, la fel cum dispozitivele de fierbere a tutunului folosesc un sistem propriu. Studiind retelele de socializare si adresand intrebarea din subtitlu mai multor persoane, cei mai multi au raspuns cu urmatoarele argumente:

  • Mirosul aburilor nu este deloc deranjant, ba dimpotriva.
  • Tigarile electronice au aparut de mai mult timp si au fost studiate indeaproape de specialisti.
  • Pretul accesoriilor si a e-lichidelor este considerabil mai mic decat cel al tigaretelor care urmeaza a fi fierte.
  • In cazul tigarilor electronice putem alege e-lichide care nu contin nicotina.
  • Diversitate mai mare de arome.

Pentru a va bucura de cea mai buna experienta in vaping trebuie sa va alegeti o tigara electronica potrivita si un magazin tigari electronice de incredere. Smokemania este alegerea potrivita, dar si cea recomandata de vaperii cu experienta.