ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Despre Vuse GO: ce este, cum se folosește, cât ține și tipuri în funcție de preferințele tale de fumat

Despre Vuse GO: ce este, cum se folosește, cât ține și tipuri în funcție de preferințele tale de fumat

Ce este Vuse GO

Vuse GO este un brand de dispozitive electronice pentru fumat, de tip unică folosință.
Este una dintre alternativele țigărilor tradiționale, permițând utilizatorilor să inhaleze vaporii dintr-un dispozitiv care conține e-lichid, cu sau fără nicotină, fără a presupune arderea sau încălzirea tutunului.

Vuse GO este cunoscut pentru designul său modern, portabil și pentru opțiunile super variate de arome. În plus, faptul că este unică folosință îl face să devină o alternativă extrem de căutată din punct de vedere al utilizării și al costului. 

Ce să știi dacă nu ai mai folosit până acum Vuse GO

Dacă nu te-ai familiarizat încă cu device-urile de acest gen, află că ele sunt la mare căutare datorită modului simplu de utilizare și disponibilității pe care o au : dacă ți-ai uitat țigara electronică acasă, găsești vape-uri Vuse la cel mai apropiat magazin.De asemenea, varietatea de arome și niveluri de nicotinizare disponibile sunt un mare plus.

Ce înseamnă o țigară electronică de unică folosință 

O țigară electronică (sau de unică folosință) este un dispozitiv electronic pentru vapare care este conceput pentru a fi utilizat o singură dată sau pentru un număr limitat de utilizări, după care este aruncat. Pe scurt, funcționează ca o țigară clasică, însă nu arde tutunul, ci lichidul se transformă în vapori.

Dispozitivele de unică folosință sunt țigări electronice care funcționează pe baza unui lichid și a unei baterii integrate, dispozitive care trebuiesc aruncate după epuizarea lor, recomandabil în locuri dedicate. Asta înseamnă că îl poți folosi oricând-oriunde, fără bătaie de cap : nu este prevăzut cu buton de activare, nu presupune vreo reglare sau realimentare cu lichid, nu este nevoie de înlocuirea elementelor consumabile și nu trebuie reîncărcată.

Cum vapezi dintr-un Vuse Go

Super simplu ! Trebuie doar să scoți dispozitivul din cutie și din ambalajul suplimentar de plastic, să înlături sigiliile vape-ului și să începi să tragi din țigara, bucurându-te de aromele delicioase.De asemenea, îți recomandăm să fii atent vizavi de condițiile în care îl depozitezi sau păstrezi atunci când nu îl folosești, în special din motive de igienă.

 

Multi utilizatori considera ca tigarile de unica folosinta sunt mult mai simplu de utilizat.

 

Trebuie să mai știi că majoritatea dispozitivelor Vuse GO nu are butoane. Pentru a inhala vaporii, pur și simplu trage adânc din dispozitiv, similar cu modul în care tragi dintr-o țigară obișnuită. Așa activezi dispozitivul și astfel se produc și vaporii.

De asemenea, toate dispozitive Vuse GO au o funcție de oprire automată pentru a preveni supraîncalzirea. Dacă nu vapezi pentru o perioadă lungă de timp, dispozitivul se poate opri automat pentru a economisi energie și baterie.

Aromele Vuse Go pe care să le încerci

Dacă ești interesat să încerci aromele disponibile pentru dispozitivul Vuse GO, iată câteva variante recomandate de vapeshop-ul tău de încredere :  

  1. Tutun clasic, cremos - dacă ești un fumător obișnuit cu tabacul și vrei să începi cu ceva familiar, aroma de tutun clasic ar putea fi o opțiune potrivită pentru tine. Această aromă reproduce gustul și senzația de fumat tradițional, fie că supliementezi țigara electronică mai complexă pe care deja o deții, fie că încerci să renunți la fumat. 

  2. Mentol - aromele mentolate sunt recunoscute pentru senzația lor răcoritoare și pentru TH-ul (throat-hit) mai puternic. Dacă îți place mentolul, poți încerca variantele de Spearmint Ice sau de Peppermint Ice.

  3. Fructate - Dacă preferi aromele mai dulci sau mai răcoritoare pe o bază fructată, există o gamă largă de opțiuni și mixuri, precum fructe de pădure și pepene, măr verde acrișor sau banane și note mentolate.

 

Vapeurile Vuse Go se găsesc într-o varietate mare de arome !

Tu alegi ce aromă ți se potrivește și îți recomandăm să încerci cât mai multe pentru a afla care îți place cel mai mult !

Cât ține un Vuse GO și cum alegi dispozitivul în funcție de numărul de pufuri

În general, un dispozitiv Vuse GO poate oferi aproximativ 700 de pufuri până la terminarea e-lichidului.

Ia în considerare că o țigară normală are până la 13 pufuri, ceea ce rezultă în maxim 260 pufuri per pachet de țigări.Prin urmare, un dispozitiv Vuse îți oferă, pentru prețuri între 25,90 și 34,90 RON, numărul de pufuri conținut de până la 3 pachete clasice de țigări !

Pentru a alege un dispozitiv potrivit în funcție de numărul de pufuri, trebuie să ții însă cont de obiceiurile tale de vapare.

Iată cum poți alege:

- Dacă vrei să te lași de fumat, VUSE GO este ceea ce ai nevoie dacă ești dispus să schimbi țigările clasice cu cele electronice, pentru că dispozitivele cu nicotină au mai puține pufuri.
- Dacă doar ești curios să încerci sau nu ești ”100%” fumător, ci este mai degrabă e un obicei social, poți încerca un dispozitiv fără nicotină, pentru mai multe pufuri. Află despre VUSE GO ZERO mai jos!

Ce faci cu un disposable după ce l-ai consumat

După ce ai consumat un dispozitiv de unică folosință (disposable), ai grijă să fie aruncat cum trebuie: verifică dacă există programe de reciclare disponibile în zona ta pentru dispozitive de unică folosință și alte componente electronice.
Unele locuri pot accepta astfel de dispozitive pentru reciclare, însă dacă nu-l poți recicla, asigură-te că îl arunci în coșul de gunoi corespunzător. Unele dispozitive de unică folosință pot conține baterii sau alte componente care nu trebuie aruncate în mod obișnuit.

 

Smokemania recomanda reciclarea corespunzatoare a tigarilor de unica folosinta.

 

Există Vuse GO fără nicotină? Încearcă varianta Vuse GO Zero

Da, chiar există și îți oferă aceeași experiență satisfăcătoare de vaping, cu aceeași libertate și ușurință de folosire, totul fără nicotină. 

Acum te poti bucura de 6 variante de arome, cu până la 500 de pufuri, fie că te bucuri de aromă, de conversație sau de obiceiul tău de a „pufăi”. 

Aromele disponibile pentru Vuse GO Zero sunt: Watermelon Ice, Berry Watermelon, Blueberry Ice, Peppermint Ice, Grape Ice și Creamy Tabacco.

Alternative pentru Vuse Go sau ce alte dispozitive de unică folosință să mai încerci

Odată familiarizat cu trend-ul acestor mici dispozitive extrem de satisfăcătoare și ușor de utilizat, poți cerceta mai mult oferta disponibilă pe Smokemania.ro :

AOP BAR 1000

Țigările de unică folosință AOP BAR 1000 reprezintă o invovație pe piață, datorită integrării celor mai calitative rezistențe Mesh existente pe piață, a bateriei de 550mAh și a tank-ului care îți permite să vezi cât mai ai de vapat.Unele dintre cele mai apreciate arome în rândul vaperilor sunt cea de Cappucino și Guava Granadilla.

 

Tigarile AOP BAR livrează până la 1000 de pufuri.

ELF BAR 600

Dispozitivele Elf Bar 600 sunt printre cele mai apreciate țigări electronice de tip disposable, larg răspândite atât în rândurile vaperilor cu experiență cât și pentru cei începători dar entuziaști.Acestea vin preîncărcate cu 2ml de lichid nicotinizat în procent de 2%, cu arome cât mai variate, precum băutură răcoritoare și note de ghimbir, gumă de mestecat cu pepene sau bomboane gumate cu aromă de mere acrișoare.

COOLPLAY

Vape-urile COOLPLAY sunt în special cunoscute pentru ''anduranța'' lor și pentru aromele intense și calitative.Lichidul conținut este deja nicotinizat iar cele 575 de pufuri sunt mai mult decât suficient pentru a satisface și cel mai exigent vaper !