ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

De ce sa iti mixezi singur lichidele de vapat?

De ce sa iti mixezi singur lichidele de vapat?

Vaping-ul a luat cu asalt lumea in ultimii 15 ani. Inca de la producerea primului model, consumatorii de tigari clasice au fost captivati si au inceput sa tranziteze incet catre aceasta alternativa nu doar mai sanatoasa si mai ieftina, ci si mai gustoasa. Marii producatori au inteles din timp aceasta schimbare si au incercat sa introduca pe piata modele cat mai avasate si mai eficiente atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai avansati.

Alaturi de rezistente, lichidul de vapat reprezinta consumabilul care trebuie achizitionat constant pentru a te putea bucura de acest obicei. Pe piata exista un numar aproape nelimitat de lichide din care poti alege, cu diferite concentratii de nicotina si arome, insa tot mai multe persoane au inceput sa isi prepare singuri  propriile retete, lucru ce poate fi atribuit ori dorintei de a face economii sau pentru a gasi acel mix perfect.

 

6 beneficii sa iti prepari singur lichidul de vapat

1.     Mai ieftin

Bineinteles, aceasta este una dintre cele mai mari beneficii pe care le poti observa intr-un timp foarte scurt.  Pretul unui lichid standard de 10 ml este comparabil cu un pachet de tigari clasice, fiind deja mult mai ieftin sa le inlocuiesti pe cele traditionale. Insa poti face o economie mult mai mare daca achizitionezi ingredientele si le prepari la tine acasa. Tot ce ai nevoie pentru a realiza acest lucru este baza, nicotina si aroma. Mixand singur lichidul, vei observa ca va fi mai ieftin de cateva ori fata de un lichid deja mixat.

2.     Crearea unor arome unice

Un avantaj major a lichidelor DIY este aceea ca poti sa creezi absolut orice aroma doresti. Din cauza faptului ca poti mixa diferite arome, ori de cate ori vrei, vei putea experimenta si vei crea gusturi care sa te satisfaca.

3.     Controlezi mai bine raportul de VG si PG

Lichidele de pe piata au un raport predeterminat de VG si PG. Aceste doua componente esentiale au un rol bine stabilit si pot influenta foarte mult experienta de fumat. VG-ul are o vascozitate mai mare decat PG-ul si este responsabila pentru cantitatea de vapori si densitatea acestora, iar PG-ul va oferi utilizatorilor lovitura in gat, senzatia pe care multi fumatori o cauta atunci cand doresc sa vapeze sau sa tranziteze catre aceast obicei.

Atunci cand alegi sa iti mixezi propriul lichid ai libertatea de a decide singur raportul dorit, putand alege procentul perfect pentru experienta ideala de vapare.

4.     Cantitati mai mari de lichid

Sticlutele de 10 ml pot fi uneori prea mici pentru consumul zilnic. Atunci cand creezi lichide DIY, poti sa produci cantitati mult mai mari, incepand de la 50 ml pana la 500 ml sau chiar mai mult. In acest fel te poti bucura in fiecare zi de lichidul preferat fara sa iti faci griji ca aceasta se va termina, mai ales daca consumi o cantitate insemnata.

5.     Mai convenabil

Asa cum a fost deja specificat, poti sa creezi cantitati mai mari de lichid pentru vapare, in acest fel vei putea sa faci lichid pentru urmatoarele saptamani sau chiar luna. In acest fel nu trebuie sa te complici cu comenzi online prea dese sau sa te duci la magazine fizice pentru a cumpara lichid ori de cate ori ai ramas fara. De asemenea, atunci cand le faci singur poti sa le lasi la macerat o perioada de timp, astfel aromele vor fi mai bine pronuntate si vei putea sa te bucuri de o experienta mult mai bogata decat daca o consumi imediat.

6.     Poti controla mai usor concentratia de nicotina

Indiferent de perioada de timp in care ai fumat tigari clasice, cu siguranta te vei gandi la nivelul de nicotina prezent in lichidul de vapat. Aleasa gresit, aceasta nu va reusi sa te satisfaca sau daca va fi prea mare, exista posibilitatea sa ti se faca greata. Lichidele de pe piata au valori standard ce nu pot fi modificate, insa daca doresti o concentratie diferita va trebui sa iti mixezi singur lichidul. In acest fel ai un control total asupra nicotinei ce iti intra in organism si o poti gestiona exact asa cum iti doresti. In timp vei putea sa o scazi astfel incat sa ajunga la un nivel cat mai apropiat de 0, putand in acest fel sa te lasi de acest obicei sau sa continui sa vapezi fara nicotina.

 

Foloseste un calculator online pentru concentratia de nicotina perfecta

Mixarea lichidelor de vapat poate parea complicata la inceput de drum, insa nu trebuie sa iti faci griji deoarece poti sa apelezi la un calculator online pentru a vedea exact proportiile necesare pentru a crea lichidul cu concentratia corespunzatoare de nicotina si aroma.

Daca esti nou in lumea vapingului si a lichidelor DIY, vor fi necesare mai multe iteratii pentru a gasi rapoartele potrivite, insa mai usor poti sa cauti pe internet, pe site-uri si comunitatile de vaping retete dupa care sa te orientezi.

 

Din cauza usurintei de folosire si a gustului imbunatatit, vapingul a permis unui numar foarte mare de utilizatori la nivel global sa se indrepte catre o alternativa mai sanatoasa de a fuma. Lichidele de pe piata iti pot oferi un numar foarte mare de optiuni, insa daca doresti sa faci o economie substantiala si sa te bucuri de arome unice, realizate exact dupa gustul tau, atunci alege sa iti creezi singur lichidele si sa te bucuri de o experienta de vapat fara egal.

Articole asociate
  1. Sfaturi pentru vaperii începători ! Sfaturi pentru vaperii începători !
  2. Cât de des schimbi aroma lichidului pentru țigara ta electronică ? Cât de des schimbi aroma lichidului pentru țigara ta electronică ?
  3. Ce este lichidul pentru țigara electronică și ce conține acesta? Ce este lichidul pentru țigara electronică și ce conține acesta?
  4. Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica? Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica?