ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Cum faci, pe bune, economie cu un vape

Cum faci, pe bune, economie cu un vape

   Cum să faci să-ți păstrezi plăcerea de a fuma în timp ce prețurile cresc de la zi la zi? Și dacă ai fi nevoit să tai ceva de pe listă, ai putea să renunți la fumat sau ai căuta soluții alternative? Dacă te gândești nostalgic la vremea când un pachet de țigări costa 20 de lei, atunci să știi că n-a trecut prea mult timp. Nu spunem că un dispozitiv electronic pentru vapat nu costă, însă știm sigur că e o investiție fiabilă și de lungă durată, aspect care cântărește mai mult în aceste vremuri.


   La un simplu calcul distanță, îți dai seama, de fapt, câți bani se duc pe țigări. Dacă fumezi un pachet pe zi, cheltui aproximativ 700-800 lei lunar pe țigări, fără să-ți dai seama, pentru că e un produs pe care îl și cumperi zilnic. Dacă te gândești la o țigară electronică, te gândești la câteva sute de lei instant. Și poate așa e. Însă e o investiție pe termen îndelungat în ce privește kit-ul, la care mai adaugi doar prețul componentelor ce se înlocuiesc și al lichidelor, în funcție de cât de des vapezi și ce tip de țigară electronică alegi.

Ce înseamnă o investiție într-o țigară electronică? 

   Presupune achiziția unui kit cu care să începi - găsești kit-uri pentru începători și mai low budget dacă, pentru început, ești doar curios și nu ești dispus să cheltui foarte mulți bani : https://www.smokemania.ro/kit-uri-tigara-electronica/starter-kit-uri/pen.html.

 

Recomandarea noastră:


   Prima variantă este Vilter, unde întreaga investiție inițială poate varia între 100 și 200 RON : https://www.smokemania.ro/kit-aspire-vilter.html.


   Găsești pe site-ul nostru kit-ul Vilter, care vine deja cu un cartuș, la prețul de 84,90 RON.La acesta se adaugă, în funcție de cât de des vapezi, costul unui cartuș, și anume 16,90 RON și care te ține 7-10 zile, și filtrele de hârtie (dacă alegi să le folosești pe acestea, pentru că kit-ul vine însoțit și de un drip tip din plastic), pe care le schimbi la 2-3 zile și costă 13,90 RON.Ce e cool la filtre ? Că îți oferă posibilitatea să îți personalizezi țigara electronică, ele având diferite pattern-uri : https://www.smokemania.ro/filtre-aspire-vilter-limited-edition.html.

   O altă variantă este Zelos Nano, la care investiția inițială, cu tot cu lichid/aromă, bază și nicotină, ajunge la 200 - 300 RON : https://www.smokemania.ro/kit-aspire-zelos-nano.html.

   Este vorba de un alt tip de țigară electronică, care vine cu 2 rezistențe "la pachet", iar kit-ul costă 189,90 RON, la care se adaugă, în timp, prețul unei rezistențe Nautilus, pe care o schimbi în funcție de cât de des folosești țigara electronică - în jur de 7-10 zile.

   Și… cam astea sunt cheltuielile tale lunare dacă faci schimb între țigările clasice și cele electronice.

   Ca să-ți ”aline” și lipsa nicotinei, găsești tot pe site diferite lichide, potrivite cu tipurile de kit-uri pentru vapat recomandate mai sus și cu nevoile tale.Variantele sunt multiple : poți alege fie lichide deja preparate, fie lichide tip shortfill, în care adaugi bază și/sau shot-uri de nicotină, fie arome concentrate sau lichide longfill, care necesită un pic mai multă contribuție din partea ta.
Pentru început, vezi varianta de 10ml - poți încerca Liqua, care are deja nicotină și care te ține până la o săptămână și costă 25,90 RON : https://www.smokemania.ro/lichide/lichid-tigara-electronica-cu-nicotina-10ml/liqua-10ml-cu-nicotina.html.
  Dacă cauți lichide la o cantitate mai mare, poți încerca cu încredere lichidele Smokemania 30ml (29,90 RON) sau The Juice 80ml (44,90 RON), unde ”ieși chiar mai bine la bani”.

   De ce ? Să presupunem că alegi Liqua cu concentrație de 6mg nicotină și, pentru un novice, vei achiziționa în jur de 5-6 buc. pe lună, ce presupune în jur de 150 RON pe pentru un total de 50-60ml de lichid.Dacă alegi un lichid Smokemania (https://www.smokemania.ro/lichid-smokemania-30ml-traditional-mtl.html ) la 30ml, pe care îl prepari în sticla sa de 60ml cu 2 sau 3 shot-uri de nicotină, costul total va fi în jur de 70-80 RON.Cam la jumătate, nu ?

   Acum, doar gândește-te ce înseamnă asta versus minim 175 RON săptămânal, pentru un pachet de țigări zilnic. Și doar cât economisești dacă schimbi modul de a ”fuma” !