ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Cele mai bune lichide CU și FĂRĂ nicotină de la Smokemania !

Cele mai bune lichide CU și FĂRĂ nicotină de la Smokemania !

Azi nu ai avut cea mai bună zi și nu ai fost nici în cea mai bună formă. Ai fumat țigară după țigară, fiindcă multă lume te-a călcat pe nervi, și ai ajuns acasă extenuat.Te gândești, în treacăt, că ar fi bine să renunți la ele și îți aduci aminte că ai citit ceva despre cel mai bun lichid pentru țigara electronică. Între timp, ți-ai făcut o cafea și ai ieșit pe balcon. Ai aprins iar o țigară. Apoi încă una.

Însă, fizic, nu te simți tocmai bine. Eșți conștient și tu că îți fac rău țigările, dar parcă nici nu șțîi dacă vrei sau nu să te lași. Parcă te-ai obișnuit așa.

Cu toate astea, istoria se repetă. Și ajungi să fii obosit și mâine, și poimâine, și peste două zile. Până într-o zi, când vezi că autobuzul da să plece din stăție când eșți destul de aproape, însă îl pierzi, fiindcă nu mai poți să alergi 30 de metri.

Ceva nu e bine.

Ajungi în stăție gâfâind și te hotărășți să schimbi asta. Cum de tu eșți atât de obosit și alții pot merge chiar și de două ori pe zi la sala, să își facă antrenamentul? Te hotărășți să schimbi ceva și îți aduci, din nou aminte, cum ai mai auzit trecător că țigările electronice ar fi mai bune.Te apuci să cauți informațîi despre ele dar de data asta o faci convins că ai nevoie de o schimbare în bine.

 

Sunt țigările electronice mai sănătoase decât țigările clasice ?

Răspunsul la această întrebare este afirmativ. Țigările electronice nici nu pot fi comparate cu cele clasice.Acestea dispun de sisteme de încălzire, ori a tutunului ori a lichidului, permițând astfel eliberarea de vapori - de aici și termenul de vape despre care ai tot auzit.Iar inhalarea acestor vapori este mult mai sănătoasă decât a fumului țigărilor clasice.

Țigările electronice au devenit foarte cunoscute și utilizate, iar pentru multe persoane, acestea au reprezentat calea spre o viață mai sănătoasă, deoarece cu ajutorul lor au reușit să se lase de țigările clasice.

Cele mai bune lichide pentru țigara electronică

Dacă eșți gata să schimbi fumatul tradițional cu alternativă mai sănătoasă, vapatul, atunci trebuie să știi mai multe despre lichidele pentru țigări electronice. Ele sunt cea mai importantă componentă a dispozitivului electronic pentru fumat, fiind disponibile fie în concentrații diferite, în arome variate sau cu conținut de nicotină, CBD ori fără nicotină pentru cei care vor să elimine cu totul substanța din rutină lor zilnică.

Ei bine, noi ți-am pregătit un top al celor mai bune și folosite lichide pentru vape din România.

Cum îți alegi e-lichidul ? Câteva precizări importante

Dacă dorești să optezi pentru țigări pe baza de lichid, care nu sunt disposable, atunci va trebui să alegi un lichid potrivit pentru ține și nevoile tale, în momentul în care va trebui să faci reîncărcarea.

Iar pentru asta, trebuie să cunoști câteva aspecte. Cum am spus, e-lichidul poate să aibă sau să nu aibă conținut de nicotină. Iar în cazul în care știi că ai mai avut încercări eșuate de a te lasă de fumat, e recomandat să le alegi pe cele care conțin nicotină, că astfel să îți astamperi poftă de a fuma țigări clasice.

Un alt aspect este acela că e-lichidele ce conțin nicotină pot avea o concentrație mai mică sau mai mare a acestei substanțe. Din acest motiv, trebuie să îți cunoști bine nevoile înainte de a cumpără.

Top lichide cu nicotină pentru țigara electronică

Lichidul Hangsen

În cazul lichidului HangSen, ai o gama diversă de arome de care te poți bucură. În plus de asta, prețul lui este foarte avantajos în raport cu calitatea pe care o are. 

Lichidele cu nicotină Hangsen sunt printre cele mai apreciate de vaperi

Un aspect căruia va trebui să îi acorzi atenție atunci când comanzi produsul, este faptul că lichidul poate veni în două concentrații diferite de nicotină (una mai mare și una mai mică). Așa că, în momentul în care alegi lichidul pentru vapat, ai grijă să aibă concentrația de nicotină pe care ți-o doreșți.

Lichidele Liqua

Aceste e-lichide sunt și ele foarte utilizate, printre cele mai populare aflându-se cele cu aromă Cuban Cigar sau Berry Mix. Și în cazul în care decizi să alegi din această gamă, va trebui să continui să îți pui nevoile pe primul loc și să fii atent, deoarece lichidele Liqua pot fi fie cu nicotină, fie fără nicotină.

Lichidele cu nicotină Liqua sunt larg utilizate împreună cu țigările electroncie

Lichidele Aramax

Ție ți-ar plăcea că după ce inhalezi vaporii țigării să simți pe buze gust de căpșuni și kiwi? Lichidele Aramax au câteva arome fructate de care sigur și tu te-ai bucura! Printre consumatorii de țigară electronică, lichidul Aramax și-a făcut repede loc. Iar calitatea lui este una foarte bună, după cum se poate vedea și din recenziile clienților mulțumiți de acest produs.Asa cum ai vazut deja, poți alege lichide Aramax atât cu nicotină, cât și fără pentru o experiență de vapat personalizată.

Lichidele Bloss

Produse în România, lichidele Bloss au un mare succes atât datorită prețului avantajos cât și aromelor din gamă, deopotrivă clasice, precum American Pipe și RY4 Classic Smoke, dar și fructate și răcoritoare, precum Limonadă sau Struguri cu efect mentolat.De asemenea, ele vin în concentrațiile clasice de nicotină de 6mg, 12mg sau 18mg, pentru a satisface toți utilizatorii.

Folosește lichide Bloss cu nicotină pentru vape-ul tău

Top lichide fără nicotină

Lichidele Liqua

Aceste e-lichide sunt și ele foarte utilizate, printre cele mai populare aflându-se cea cu aromă Sweet Tabacco sau Cool Green Mango.

Și în cazul în care decizi să alegi din acest sortiment, va trebui să continui să îți pui nevoile pe primul loc și să fii atent, deoarece cele două arome ale lichidelor Liqua specificate mai sus nu conțin nicotină.

Lichidele King's Dew

Larg apreciate atât național cât și internațional, lichidele fabricate de King's Dew oferă o varietate largă de arome și cantități, urmărind să satisfacă gusturilor câtor mai mulți utilizatori de vape.Ele vin în format short-fill, ceea ce presupune că sticla are o capacitate mai mare decât lichidul conținut, care este concentrat și necesită diluare, precum Noah Tobacco sau Tobacco Smooth.Oferta conține și lichide fără nicotină în cantități mai mari, dintre care cele mai apreciate sunt Captain Custard sau Strawberry Maracuja Smoothie.

King's Dew pune la dispoziție o gamă largă de lichide fără nicotină

Lichidele The Juice

Brand cu prezență națională în toate magazinele specializate și cu un portofoliu larg de produse îndrăgite de vaperi, The Juice se mândrește cu o experiență bogată pe piață și cu lichide calitative,  la prețuri avantajoase.În gama lor se numără atât lichide cu arome de dulciuri, precum Yellow Donuts, arome de băuturi răcoritoare, ca Minty Ice Tea, dar și clasice tutunoase, ca Britanico, sau fructate, precum Berry Grape.

The Juice oferă o gamă largă de arome pentru e-lichide

Ce altceva să știi înainte să cumperi cel mai bun lichid pentru vape

Chiar dacă oferta de lichide pentru vape este una variată, indiferent de preferințele pe care le ai, noi îți recomandăm să te documentezi bine înainte de a cumpără o rezervă pentru țigară electronică. Motivul este simplu: există alternative și variante pentru fiecare tip de fumător. 

Spre exemplu, dacă perspectiva de a cumpără lichide lunar nu îți este pe plac, poți oricând să îți comanzi o țigară electronică de unică folosință, cunoscută și sub denumirea de disposable.

Lichidele Smokemania

Cele mai apreciate dintre e-lichide sunt, însă, chiar cele de la Smokemania! Cum ar fi putut să fie altfel? Doar auzind de aroma “mix delicios de căpșuni proaspete, măr dulce acrișor și pepene roșu parfumat” și simți că îți lasă gura apă!

Însă denumirile aromelor nu sunt doar vorbe în vânt, ci chiar caracterizează întru totul valul de gusturi pe care îl simți atunci când începi să vapezi dintr-o țigară ce conține un astfel de e-lichid !

Numai citind denumirea aromelor simți cum ți se face poftă și înghiți în sec! Când auzi pe cineva vorbind de “amestec delicios de nuci, fistic și crema de vanilie”, nici nu ai zice că nu e vorba de un desert pe cinste ! Cu toate astea, trebuie să știi că asta e doar o altă aromă de e-lichid de la Smokemania!

Dacă îți doreșți ceva inedit, al cărui gust nu l-ai mai simțit niciodată, trebuie să încerci măcar o dată lichidele din vape shopul nostru online ! Acestea sunt lichide fabricate în România, cu multă dragoste și pasiune, de către oameni care pun suflet în ceea ce fac.Le găsești la prețuri avantajoase, aici.

Iar acest lucru se poate observa chiar din grija cu care aleg aromele existente în e-lichide, cât și din modul inedit în care aleg să le denumească. Dacă îți doreșți să încerci un e-lichid de calitate, poți începe cu un lichid Smokemania !