ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Sărurile de nicotină : e-lichide cu NicSalt, asemănări și diferențe față de nicotina freebase

Sărurile de nicotină : e-lichide cu NicSalt, asemănări și diferențe față de nicotina freebase

De la momentul apariției lor pe piață, țigările electronice au devenit într-un timp foarte scurt cea mai populară alternativă la fumatul clasic. Tot mai mulți producători de astfel de device-uri au înțeles nevoile și cerințele venite din partea consumatorilor, investind constant în tehnologii și update-uri cât mai smart și intuitive.Nici producătorii de e-lichide nu s-au lăsat însă mai prejos, actualizând periodic gama de e-lichide, atât ca formulă cât și ca varietate de arome, astfel încât să satisfacă până și cele mai exigente gusturi.

Ca dovadă a acestor progrese, pe piața e-lichidelor pentru țigări electronice a apărut o alternativă la nicotina freebase, acea nicotină clasică ce se găsește în majoritatea lichidelor ce se află în clipa de față în magazinele de specialitate, alternativă ce a luat cu asalt industria vapingului, aceasta fiind sărurile de nicotină.

Ce sunt sărurile de nicotină?

Sarea de nicotină este nicotina ce se regăsește în mod natural în frunzele de tutun și este recunoscută că fiind mult mai satisfăcătoare. Din pricina pH-ului mai scăzut decât cea freebase, sărurile de nicotină oferă consumatorilor o senzație de “throat hit” mai delicată, fără să irite gâtul cum se întâmplă adesea cu nicotina tradițională, dar și o livrare mult mai rapidă în organism.Lichide cu săruri de nicotină Liqua 4S

Care este avantajul sărurilor de nicotină față de cea clasică?

Sunt ideale pentru vaparea MTL

Sarea de nicotină nu produce o cantitate foarte mare de aburi, lucru de altfel obișnuit pentru cei care preferă să vapeze MTL : stilul Mouth-to-Lung sau "gură-la-plămân" presupune inhalarea în gură și menținerea vaporilor timp de câteva secunde înainte de a inspiră în plămâni.Totodată, marea majoritate a utilizatorilor de vape MTL folosesc lichide cu nicotină în diferite concentrații, motiv pentru care alternativa sărurilor cu nicotină este mai mult decât binevenită.

Oferă o senzație de “throat hit” mai delicată

Așa cum a fost menționat mai devreme, pH-ului mai scăzut presupune că sarea de nicotină nu va irita gâtul atunci când vapezi. Aceast aspect poate fi excelent mai ales pentru cei care caută să înlocuiască țigările clasice cu țigările electronice, deoarece senzația la nivelul gâtului va fi una familiară, asemănătoare cu experiența fumatului tradițional.

Livrarea de nicotină este mai rapidă

În cazul în care simți nevoia de nicotină și dorești să îți iei doza în cel mai scurt timp, sarea de nicotină este perfectă pentru obținerea acestui rezultat. Ea va fi absorbită în sânge cu aceeași viteză că țigările clasice,  aspect ce îți va satisface pofta de nicotină mult mai rapid și mai eficient.Trebuie însă să ai grijă cu concentrația folosită, deoarece, în cantități mari, poate provoca intoxicație, mai ales novicilor.

Nu ai nevoie de o țigară electronică complexă

Din cauza faptului că nu produce nori mari de aburi, sarea de nicotină este perfectă pentru vaparea de zi cu zi.Ea este recomandată adesea ca produs complementar pe lângă țigările electronice tip Starter Kit, pentru a facilita tranziția foștilor fumători.

O aromă mai plăcută

Sarea de nicotină, față de cea freebase, conservă mai bine intensitatea aromei lichidului folosit, chiar dacă concentrația de nicotină este mai mare.Vei putea astfel să te bucuri de toate notele conținute de lichidul vapat, indiferent de complexitatea acestuia.Lichid 10ml cu NicSalt FoF

Sunt sărurile de nicotină sigure?

Atunci când începi să folosești țigări electronice și e-lichide dedicate este important să te asiguri vizavi de utilizarea sigură a acestora, în funcție de cerințele propriului organism. Nu trebuie însă să te îngrijorezi deoarece sărurile de nicotină sunt la fel de sigure precum și cea freebase pe care probabil deja o folosești.

Trebuie să ai în vedere faptul că, datorită impactului scăzut la nivelul gâtului, poți avea tendința să vapezi mai mult decât e cazul.De ce ? Organismul este de fapt satisfăcut, însă plăcerea aromei și experiența plăcută în sine te vor determina poate să vapezi mai mult decât trebuie, motiv pentru care poate apărea o stare de ușoară amețeală cauzată de cantitatea prea mare de nicotină absorbită de corp.Nu te îngrijora, hidratează-te bine și ține cont data viitoare să îți asculți mai atent corpul, chit că mintea îți transmite că mai vrei sau mai poți !

Lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când folosești săruri de nicotină

  1. Nu folosi sarea de nicotină în device-urile Sub-Ohm – nu este indicat să folosești acest tip de nicotină pe aparatele cu rezistențe sub 1.0ohm, pentru acestea fiind indicat să folosești în continuare lichide cu nicotină freebase;

  2. Poate intensifica dependența – sărurile intră mai repede în sânge și oferă un hit mai puternic la nivelul organismului, motiv pentru care se recomandă folosirea lor moderație și răbdare; 

  3. Păstrează nicotina în frigider – pentru a te bucura de o calitatea cât mai bună a sării de nicotină, va fi necesar să o depozitezi la  temperatură scăzută, departe de soare.

 

Vape de unică folosință Coolplay cu NicSalt

 

Disposable de unică folosință – perfecte pentru a încerca sărurile de nicotină

Sărurile de nicotină au devenit una dintre cele mai interesante inovații ce au apărut în industria vapingului în ultimii ani. Tot mai mulți utilizatori au încercat sau vor să încerce acest tip de nicotină, pentru a experimenta și a trage o concluzie vizavi de stilul personal de vapat. Din acest motiv, tot mai mulți producători s-au reorientat înspre țigările electronice de unică folosință – disposable, dintre care unele folosesc acest tip de nicotină, fiind perfecte pentru cei care doresc să vapeze fără să se complice cu kit-uri complexe sau pur și simplu doresc să încerce vaparea.

Un vape de unică folosință poate fi folosit imediat din momentul în care a fost achiziționat, fiind echipat cu o baterie încărcată și prealimentat cu lichid de diverse arome, cu sau fără nicotină, freebase sau tip sare de nicotină. Activarea se realizează prin inhalare, nefiind necesară apăsarea niciunui buton.

Din cauza facilității în utilizare, dar și a sării de nicotină folosite, disposable-urile au devenit alternative foarte populare atât printre începători, cât și pentru cei mai avansați, fiind o alternativă mai plăcută și mai hassle-free de a vapa, mai ales atunci când nu vrei să iei după tine țigară electronică sau ai uitat-o acasă în vacanță.

 

Încearcă și tu chiar azi sărurile de nicotină și bucură-te de o nouă experiență de a vapa !

Articole asociate
  1. Sfaturi pentru vaperii începători ! Sfaturi pentru vaperii începători !
  2. Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice
  3. Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica? Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica?
  4. Câtă nicotină există într-o țigară ? Câtă nicotină există într-o țigară ?