ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Ghid de vară pentru fumătorii de țigări electronice

Ghid de vară pentru fumătorii de țigări electronice

Că suntem la începutul, mijlocul sau spre finalul verii, un lucru este cert:  ieșim mai des, mergem în vacanță, ajungem pe la festival și ne bucurăm de serile călduroase în aer liber. Desigur, avem cu noi și accesoriile preferate, fie că vorbim despre o țigară electronică de unică folosință, un kit pentru fumători avansați sau un alt device electronic pentru fumat, așa cum sunt, de exemplu, produsele glo.


Dar ce anume vapezi pe timp de vară? Cu siguranță ți-ai pus întrebarea aceasta, mai ales dacă ai obișnuit să fumezi și țigări tradiționale. În acel caz, atunci când temperaturile sunt ridicate, fumatul în sine tinde să devină o practică mai puțin confortabilă. Ei bine, lucrurile stau mult mai bine atunci când vapăm. 

Vape pe timpul verii ?

Dacă ești utilizator de țigări electronice, ai tot profitat de avantajele care vin la pachet: posibilitatea vapării în interior, game diferite de arome și de dispozitive și, nu în ultimul rând, aspectul financiar.

Și totuși, trebuie să te pregătești ca să fii liniștit și să te bucuri de vapat în cele mai călduroase zile, care nu s-au terminat încă. Altfel spus, dacă vrei doar relaxare, fără pic de griji, este bine să ai în vedere anumite recomandări.  

 

Vapatul pe timp de vară este relaxant și revigorant atunci când știi ce țigară electronică și ce arome să folosești

 

Spre exemplu, auzim des că hidratarea este foarte importantă vara. Noi îți zicem că devine și mai importantă atunci când vapezi. Lichidul din țigară se transformă în vapori, care te deshidratează. Așa că un pahar de apă după pauza de vape nu strică.

Ce vapezi vara - dă-le o șansă aromelor light și răcoritoare


Dacă te-ai gândit măcar o dată să încerci lichidele cu arome fructate, răcoritoare, acum e momentul: ceva fresh, ușor de vapat la o discuție pe o terasă. Ia în considerare și că lichidele specificate cu ice, ice effect sau note mentolate au un throat-hit (TH) mai puternic, așa că vor fi mai eficiente în a resimți nicotina.

O altă variantă de aromă pe care să o încerci poate fi cea de cireșe - ușor acrișor și rece, pepene sau ceva ușor răcoritor în combinație cu mango sau fructe de pădure. Îți recomadăm brand-urile Smokemania, The Juice, The Vaping Giant și 365 Premium.Le găsești pe site, cu detalii în specificații.

Totuși, nu le lăsa în soare, mai ales dacă conțin nicotină, pentru că lichidele se pot subția de la căldură și alimentarea rezistenței cu lichid va fi afectată.  

Tot din cauza căldurii, e indicat să nu lași device-ul la încărcat la temperaturi ridicate. În cazul în care îl uiți în mașină, afară sau în geantă, verifică-l înainte de utilizare. La fel și în cazul bateriilor, care au o durată de aproximativ 120-150 de utilizări, sau acumulatorilor: temperaturile ridicate pot afecta performanța acestora.

Ce țigară electronică să folosești vara, în vacanță

Dacă mai prinzi o vacanță, stai la plajă și te bucuri de soare, ai grijă la nisip. Există șanse să intre în mufa de încărcare a țigării electronice sau la conexiunea dintre atomizor și mod, și îl poți deteriora accidental. Poți să acoperi device-ul cu un prosop sau să-l pui în geanta de plajă după fiecare utilizare. 

Și fă-ți un stoc de ”acasă”, ca să nu riști să găsești greu un magazin specializat de vape sau să fie închis chiar atunci când rămâi fără. Nu, nu doar de lichide, ci și de baterii, acumulatori și în special rezistențe, în cazul în care o să ai nevoie și, mai ales, că sigur nu vrei să-ți petreci vacanța căutând un vape shop.

Așadar, cu cât ții mai departe țigara electronică de razele soarelui, cu atât mai bine. Nu uita, o aromă răcoritoare în toiul verii e mai mult decât binevenită. În vacanță, mai ales dacă călătorești mult și des, îți recomandăm țigările de unică folosință. Sunt portabile, le poți folosi simplu și rapid, plus că nu stai cu grija lichidelor, aromelor sau preparării corecte a lichidelor atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție. Poți încerca cu încredere brandurile AOP BAR sau Elf Bar (clasic sau Elf Bar V2).

Articole asociate
  1. Sfaturi pentru vaperii începători ! Sfaturi pentru vaperii începători !
  2. Cât de des schimbi aroma lichidului pentru țigara ta electronică ? Cât de des schimbi aroma lichidului pentru țigara ta electronică ?
  3. Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice
  4. Ce este lichidul pentru țigara electronică și ce conține acesta? Ce este lichidul pentru țigara electronică și ce conține acesta?
Produse asociate