ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Care sunt cele mai bune țigări electronice pentru femei ?

Care sunt cele mai bune țigări electronice pentru femei ?

Fumatul - o activitate ce stârnește privirile celor din jur

Pentru multe persoane fumatul este o activitate foarte atractivă și tot atât de multe persoane se apucă adesea de fumat tocmai pentru a atrage privirea celor din jur. Pentru mulți bărbați, nimic nu arată mai bine decât o femeie care trage cu poftă dintr-o țigară, iar reversul este foarte asemănător, existând multe femei atrase de bărbații fumători.Fumatul a devenit în timp asociat cu eleganța, iar cel sau cea care mânuiește bine această "artă", ajunge adesea să fie în centrul atenției.

Dacă și tu vezi această activitate că fiind una care atrage priviri, probabil că îți face mare plăcere să îți aprinzi o țigară în văzul tuturor, în timp ce te prefaci că nu observi cum ceilalți te tintuiesc cu privirea. Cu toate astea însă, deși este plăcut și interesant să scoți încet fumul unei țigări pe gură, aceasta rămâne o activitate cu multe părți neplăcute. Una dintre ele rămâne, mai ales pentru femei, mirosul neplăcut al țigărilor. Ca și femeie vei dori să emani constant un miros plăcut, curat, iar fumatul țigărilor clasice îți va sta mereu în cale. Tocmai de aceea, o alternativă care îți poate rezolva această problemă îl reprezintă țigările electronice.

Mirosul urât nu mai este o problemă, eu fumez țigara electronică !

De câte ori nu te-ai panicat atunci când ai observat că îți lipsește crema de mâini din geantă, știind că urmează să îți miroasă toată ziua mâinile a tutun? Sau de câte ori nu ți-ai făcut griji că, dacă nu vei mestecă o gumă, îți va mirosi gura neplăcut după ce ai fumat ?

Dacă ai încercat măcar o dată țigara electronică, sigur ai observat minim un beneficiu, iar poate fi tocmai faptul că nu mai există mirosul acela neplăcut al mâinilor și al gurii, pe care îl aduce țigară obișnuită. În cazul țigărilor electronice, mirosul urât va rămâne istorie ! Acum există doar lichide cu arome foarte plăcute, indiferent de preferințe !

Îți plac aromele fructate și răcoritoare ? Dacă ai afla că acum ai posibilitatea să vapezi astfel de arome ? Ai încercat vreodată un dispozitiv VAAL 1800? Acesta imită foarte bine o țigară normală, fiind un dispozitiv de tip mouth-to-lung. Acest dispozitiv îți oferă o gama largă de arome din care poți alege; una dintre multele diferențe care există între acest vape și țigara obișnuită este acela că după ce ai fumat, nu trebuie să îți mai faci griji că ai un miros neplăcut.

Pe lângă faptul că diversitatea aromelor te va ajută cu siguranță să găseșți una potrivită pentru ține, net superioară țigărilor obișnuite pe care le fumai anterior, acestea dispun de un sistem automat de aprindere, prin sucțiune, iar asta îți permite să vapezi fără să o porneșți de fiecare dată când simți nevoia să tragi vapori din ea, la fel că și la țigară obișnuită, de altfel. 

 

Tigara electronica de unica folosinta VAAL 1800

 

Cum pot alege o țigară electronică potrivită mie ?

Dacă vrei să alegi niște țigări electronice care să fie foarte apropiate de țigările normale, una din variante poate fi reprezentată de dispozitivele glo. Pe lângă faptul că dispozitivul de încălzit tutunul are un design simplu și compact, potrivit unei domnișoare, ai de ales dintr-o gama largă de arome, cu diferite intensități. Dacă ești o amatoare a experimentării de senzații și arome noi, ai posibilitatea ca în cazul țigărilor glo să îți alegi pachete promoționale, precum oferta 10 pachete neo + CADOU , unde îți vei putea selecta ce pachete dorești din gama neo sticks.

Indiferent de ce decizi că ți se potrivește, există foarte multe țigări electronice pe care le-ai putea găsi compatibile cu nevoile tale. Kit-ul Aspire Vilter este un alt dispozitiv care ar putea fi potrivit pentru tine : dacă îți doreșți să ai o țigară electronică elegantă și de o formă și o dimensiune cât mai apropiată de cea a țigărilor normale, acest kit ți-ar fi cu siguranță de folos.Forma acestei țigări electronice are un design minimalist iar utilizarea este cât se poate de simplă, potrivindu-se perfect cu energia feminină pe care îți dorești să o transmiți în momentul în care începi să vapezi.

Kit tigara electronica Aspire Vilter

 

Dacă vrei diversitate, țigara electronică e tot ce ți-ai putea dori !

Față de țigările clasice, care arată la fel indiferent de ce pachet ai alege, țigările electronice vin în diverse mărimi, culori și modele, în așa fel încât îți poți alege un dispozitiv potrivit gusturilor tale. Fiindcă aspectul este foarte important pentru noi, femeile, cumulul de modele de țigări electronice îți va permite să transformi fumatul într-o activitate mult mai personală, pe care o poți customiza.Spre exemplu, pentru produsele Aspire din gama Vilter, poți încerca filtre de diferite culori și modele : https://www.smokemania.ro/filtre-aspire-vilter-limited-edition.html. Având la dispoziție o gamă atât de variată de dispozitive, accesorii și arome, va fi mult mai simplu să găseșți un dispozitiv care să se potrivească perfect stilului tău.

Multe dintre țigările electronice dispun de sisteme care îți permit să le schimbi carcasele cu altele de diferite culori, astfel ai putea să îți pui amprenta chiar asupra dispozitivului tău și să îl faci să se potrivească cât mai mult cu personalitatea ta sau poate chiar cu ținuta pe care o porți !  Pe lângă asta, ai de ales între diferite forme și mărimi, de la modele super discrete, pe care le-ai putea "asorta" la o ținută elegantă, la modele mai impunătoare de țigări electronice, pe care le poți folosi când vrei să ieși în evidență !

În același timp, țigară electronică îți va permite să experimentezi mult mai multe arome decât țigările obișnuite. Dacă ești o fire foarte curioasă și îți place să încerci lucruri noi, o țigară electronică ți s-ar potrivi mănușă ! Multitudinea de gusturi și senzații noi te așteaptă, trebuie doar să vrei să le încerci. De la aromele mentolate, până la fructe de toate tipurile, țigară electronică îți va oferi șansă să le încerci, iar partea cea mai bună e faptul că toate aceste variante de țigări electronice sunt cu mult mai sănătoase decât țigările obișnuite !

Produse asociate