ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

BEST SELLER - Cele mai bine vândute produse tip VAPE de la Smokemania

BEST SELLER - Cele mai bine vândute produse tip VAPE de la Smokemania

   De curand ai inceput sa vapezi? Probabil, acum ca ai descoperit cat de multe arome pot sa existe, esti tare curios sa o gasesti pe cea care ti se potriveste cel mai bine! Pepene galben, mar verde, guma de mestecat, care sa fie oare urmatoarea aroma pe care s-o incerci? Cand toate suna asa bine!

   La fel e si cu dispozitivele...daca esti inca in cautarea celui perfect sau pur si simplu iti place sa experimentezi, probabil ai incercat deja destul de multe.

   Daca vrei sa fii in trend sau sa mergi la sigur, alegand cele mai bine vandute produse, iata aici un top al celor mai cautate si apreciate produse de catre clienti !

Pachetul Set 2 cartuse+ Baterie VAAL CQ 3300

   Dispozitivul VAAL CQ 3300 face furori printre iubitorii vapatului. Cu toate ca acesta este un dispozitiv de tip disposable, inovatia consta tocmai in faptul ca bateria acestuia poate fi reincarcata sau chiar schimbata, iar cartusele trebuiesc inlocuite cu altele deja preumplute, cu arome delicioase ! 

  Ceea ce o face mult mai cautata fata de celelalte tigari disposable, este numarul mai mare de pufuri, si anume acela de 3300.

  Este o tigara foarte simplu de utilizat, fara buton de pornire. Aceasta se activeaza in momentul inhalarii vaporului si vine cu multe arome delicioase! Dupa cum se poate observa si din recenzii, cei care au incercat aromele, se declara foarte multumiti de ele.

   Si, probabil multi dintre ei vor comanda din nou produsul! Daca ai vrea si tu sa afli ce gust au, sa stii ca atunci cand comanzi, ai posibilitatea nu doar de a alege aroma produsului, dar si culoarea bateriei !

Kit-ul Aspire Flexus Q

   Spre deosebire de primul produs prezentat, Aspire Flexus Q (https://www.smokemania.ro/kit-aspire-flexus-q.html) este o tigara electronica clasica, a carei reumplere cu lichid se efectueaza prin partea laterala a cartusului. Este un dispozitiv de dimensiuni mici, potrivit pentru persoanele care isi doresc un aparat cat mai apropiat de forma tigarilor clasice.

   Are un design simplu si ce il face sa fie extrem de interesant este faptul ca prezinta flux de aer reglabil, acest lucru presupunand faptul ca poate fi utilizat atat ca dispozitiv MTL, cat si ca dispozitiv RDTL.

   Este un dispozitiv pe care clientii il catalogheaza ca fiind usor de utilizat. Este un produs care se incarca foarte rapid si care poate fi folosit in special de cei care abia au inceput sa vapeze.

Kit-ul VAAL 1500 0mg- Blueberry ICE

   Cam cat de bine suna aroma de “afine dulci acrisoare cu efect racoritor”? Aparent, foarte bine, fiindca acest produs este la mare cautare. La fel ca si VAAL CQ 3300, VAAL 1500, este un dispozitiv de tip disposable.

   Aceste tipuri de produse disposable, sunt alese in special de cei care abia se initiaza in tainele vapatului, deoarece aceste aparate nu necesita schimbarea componentelor sau inlocuirea ori completarea cu lichid.

   VAAL 1500 este un dispozitiv extrem de usor de utilizat, care nu iti va da batai de cap.

   Pe langa asta, dispozitivul vine cu o aroma dementiala si cu un design compact, putand fi depozitata cu usurinta in locuri mai putin spatioase. Este ideala pentru o petrecere, de exemplu, cand poate esti curios sa incerci ceva inedit.

Kit-ul Elf Bar Vape Pen 600 pufuri- Peach Ice

   Tigara Elf Bar 600 (https://www.smokemania.ro/disposables/elf-bar.html) dispune de foarte multe arome care abia asteapta sa fie incercate! Este un dispozitiv compact, de unica folosinta, care devine inutilizabila in momentul terminarii celor 600 de pufuri.

   Numarul de pufuri este echivalentul a 3 pachete de tigari clasice, ceea ce o face ideala pentru cei nehotarati sau dornici sa isi schimbe des aromele, fiindca va putea fi utilizata destul de rapid.

   Pe langa pretul foarte avantajos, aceasta este ideala printre incepatori, deoarece contine si nicotina si poate asigura necesarul zilnic de care are nevoie o persoana care abia a renuntat la fumat.

Kitul Aspire Minican 2 ml

   “Un vape compact si reusit cu o aroma care te da pe spate pentru dimensiunile lui”. Cam asa suna una din multele recenzii ale acestui dispozitiv. Desi vine cu un design minimalist, cei care l-au cumparat se declara foarte multumiti de dispozitiv : https://www.smokemania.ro/kit-aspire-minican.html.

   Acesta se aprinde in momentul inhalarii, neavand buton de pornire si poate fi reincarcat cu lichid prin partea inferioara a cartusului. Este ideal pentru incepatori si vine cu o mare varietate de culori pe care le poti alege.

   Pe langa toate acestea, clientii se declara multumiti si de faptul ca bateria dispozitivului tine foarte mult, iar pretul acestuia este mai mult decat avantajos!

Kit-ul Aspire Zelos 3

   Aceasta tigara electronica este perfecta pentru tine daca iti doresti sa iesi din tipare. Daca esti genul de persoana mai dura si vrei sa te impui, acest dispozitiv se va potrivi perfect cu personalitatea ta.

   Are un design ceva mai impunator decat tigarile electronice obisnuite si cei care l-au incercat se declara foarte multumiti. Insa nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, te poti convinge citind recenziile produsului!

   “Kit-ul Aspire este extrem de potrivit poftei mele de vapat. Ușor de folosit, fiabil, lejer de întreținut. Prețul foarte bun. Livrarea la timp. Se vede când cumperi de pe un site întreținut de profesioniști!”.Cu siguranta o astfel de recenzie te-a convins ca produsul este unul de calitate!

   In cazul acestui dispozitiv, insa si a altora, ai posibilitatea de achizitionare in rate. Chiar daca pretul ar putea parea ceva mai ridicat, este cel corect in raport cu ceea ce ofera. Daca ai fost un fumator inrait, sigur dispozitivul Aspire iti va astampara pofta de a fuma si te va ajuta sa stai departe de tigarile clasice!

 

Acestea au fost cele mai cautate si apreciate produse in materie de vaping. Tu le–ai incercat vreodata? Daca raspunsul este negativ, ar fi cazul sa faci ceva rapid in sensul acesta! Nu poti ramane toata viata la plictisitoarele si nesanatoasele tigari clasice!

Vapeing-ul este un obicei cu mult mai sanatos si mai placut, cu o mare diversitate de gusturi si arome noi. Ar fi pacat sa nu incerci sa iti schimbi viata in mai bine si sa incerci, macar o data, o tigara electronica!

Produse asociate