ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

6 greșeli frecvente în folosirea unei țigări electronice

6 greșeli frecvente în folosirea unei țigări electronice

Vaping-ul a devenit, simultan, o alternativa bine-venita si o distractie frecventa in intreaga lume, cu multi utilizatori care aleg tigarile electronice ca un mijloc de a renunta la fumat. Un dispozitiv de vaping functioneaza prin utilizarea unei baterii pentru a incalzi o bobina, care, la randul sau, incalzeste ceea ce este cunoscut sub numele de e-lichid sau lichid de vapat, care este apoi inhalat si expirat de utilizator.Unii oameni fac acest lucru pentru a se bucura de aromele gasite in mare varietate la vanzare pe când altii, fumatorii, achizitioneaza tigari electronice pentru a spune "la revedere" tigarii traditionale. Desi tigara electronica este un dispozitiv ce se poate folosi extrem de usor, exista, insa, unele greseli pe care probabil si tu le faci. Care sunt acelea, le vom dezbate in articolul de astazi.

1. Nu acorzi atenție kit-urilor pentru începători

La Smokemania oferim intotdeauna suportul necesar utilizatorilor novici in ,,lumea vapatului". Prin urmare, avem disponibile mai multe kit-uri de tigari electronice, ideale pentru incepatori. O tigara electronica extravaganta, fara cunostintele necesare, nu este intotdeauna cea mai buna alegere, in special daca nu ai mai folosit pana acum una. Din acest motiv, recomandam intotdeauna ca utilizatorii incepatori sa arunce o privire la dispozitivele tip Starter Kit sau Ultra Portabile. 

2. Nu te preocupă reîncărcarea bateriei

Vapatul este diferit de fumat si, odata familiarizat cu acest obicei, iti dai seama ca necesita ceva organizare. Cu tigara traditionala nu a existat nicio problema daca ai uitat vreodata bricheta, deoarece a existat intotdeauna cineva in apropiere cu una. Cu tigara electronica, acest lucru este diferit : daca ai uitat sa incarci dispozitivul, nu este nimic de facut pe moment. Exista unele dispozitive care ne ofera posibilitatea de a le utiliza in timp ce este bateria este la incarcat, dar, daca a noastra nu are aceasta caracteristica, trebuie sa asteptam pana se incarca. Un alt aspect de retinut este ca se recomanda ca nivelul bateriei sa nu scada niciodata sub 20%. Acest lucru va face ca durata de viata a acestuia sa se extinda.

Supraîncărcarea bateriei

Pe masura ce tigarile conventionale au evoluat, la fel au facut si cele electronice. Noi sisteme de incarcare a bateriei si modele cu performante imbunatatite sunt introduse frecvent pe piata. Supraincarcarea este o eroare comuna, deoarece utilizatorii tind sa uite ca bateriile diferite au capacitati de incarcare distincte si ar putea provoca scurtcircuite daca nu sunt incarcate corespunzator. Acest lucru poate fi evitat prin verificarea capacitatii de incarcare a bateriei inainte de utilizare si, de preferinta, folosind un incarcator cu functie de oprire automata odata ce dispozitivul este complet incarcat.

Nu conștientizezi faptul că bateria are o problemă

Acest lucru se poate intampla atunci cand utilizezi incarcatoare sau baterii de calitate scazuta sau contrafacuta. De asemenea, pot aparea deteriorari ale bateriei din cauza utilizarii gresite, a vechimii si a temperaturilor extreme.

3. Cumperi produse de calitate inferioară

Lichidele sunt cu siguranta cea mai importanta parte a experientei de vaping pentru incepatori. Te sfatuim sa acorzi importanta inca de la primele lichide cumparate.Poti alege arome pe care le cunosti deja, precum cele de tabac, sau sa experimentezi unele noi. Retine faptul ca magazinul nostru este plin de cele mai bune marci si produse de pe piata. Nu cauta optiuni care pot avea preturi izbitoare, dar de o calitate indoielnica ! La Smokemania gasesti mereu preturi avantajoase si, nu in ultimul rand, ne poti cere oricand indrumarea, daca nu stii ce lichid sa alegi.

La fel cum produsele foarte avansate nu pot fi cele mai bune pentru un incepator, nici dispozitivele excesiv de ieftine sau de slaba calitate nu sunt recomandate. Este important sa faci o mica cercetare inainte de a alege dispozitivul potrivit, mai degraba decat sa alegi primul pe care il vezi intr-un magazin non-specializat in vanzarea tigarilor electronice si a accesoriilor specifice. Cumpararea unui dispozitiv, in mod compulsiv, fara sa ne fi informat anterior si gandindu-ne doar la pret ne poate conduce sa achizitionam un produs cu o performanta foarte scazuta si, dupa cum stiti, prima parere este cea mai importanta : e posibil sa ramaneti cu gust amar vizavi de tigarile electronice din simpul fapt ca ceea ce ati achizitionat a fost de slaba calitate. Asadar, cel mai bine este sa faci un minim de research pentru a alege un dispozitiv potrivit nevoilor tale, cu un raport calitate-pret corect.

4. Alegi greșit nivelul de nicotină

Problema nivelului de nicotina este una infricosatoare la inceput. Multi clienti aleg gresit cantitatea. Nu toti fumatorii folosesc aceleasi marci de tutun. Nu putem compara un fumator de 20 de tigari conventionale, ce utilizeaza un brand cu o concentratie ridicata de nicotina, cu un altul care prefera cele mai mici valori ale nicotinei, chiar daca suma platita pe aceste 2 marci de tutun poate fi aceeasi.

In ceea ce priveste tigarile electronice, exista intotdeauna niveluri diferite de nicotina de la aceeasi aroma, astfel incat fiecare client sa-si poata satisfaca corespunzator nevoile. Daca nivelul ales este mai mic decat este necesar, anxietatea va continua in corpul tau si daca este mai mare, iti va ”zgaria” gatul si nu vei putea sa vapezi.

5. Cumperi prima dată un dispozitiv high-end

Cea mai frecventa greseala pe care o fac cei care incep sa vapeze este sa cumpere o tigara electronica foarte sofisticata, crezand ca experienta lor va fi mult mai satisfacatoare. Din pacate, faptul ca un dispozitiv are mai multe caracteristici sau ca este mai scump nu inseamna ca se adapteaza mai bine nevoilor noastre.

6. Nu ai grijă de dispozitivul tău

De exemplu, multi oameni isi rostogolesc tigara electronica in buzunar si, cand este timpul sa o foloseasca, aceasta nu mai functioneaza corect. Exista o multime de greseli in utilizarea tigarilor electronice. Cu toate acestea, cu grija si consideratia corespunzatoare, dispozitivele pot fi utilizate fara probleme chiar si de catre utilizatorii incepatori. Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa pastrezi bateriile incarcate mereu si sa realimentezi dispozitivul cu lichid ori de cate ori este necesar.

Prelungeste viata dispozitivului cu aceste sfaturi pe care le-ai citit astazi!