ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Neplaceri in timpul fumatului? Iata cateva solutii

Neplaceri in timpul fumatului? Iata cateva solutii

Chiar daca fumatorii isi asuma prin acceptarea acestui viciu ca vor exista si efecte negative, neplacerile care apar in timpul fumatului nu pot fi trecut cu vederea. Fie ca esti deranjat de mirosul in care se impregneaza hainele, tusea produsa ca urmare a contactului intregului organism cu substantele nocive din tigari, pana la mirosurile neplacute ale cavitatii bucale si multe altele, nu trebuie sa te dai batut.

Chiar daca a te lasa definitiv de acest viciu pare o misiune imposibila, nu inseamna ca nu e o optiune pe care s-o iei in considerare si pe care n-o poti duce la bun sfarsit.

Din fericire, exista tot mai multe solutii pentru a combate diferite aspecte, unele care te pot afecta in mod direct, iar altele indirect. Descopera cateva optiuni demne de luat in considerare si pe care sa le aplici oricand simti nevoia.

Redu numarul de tigari

Cand apare un disconfort precum tusea suparatoare, poate durerile in piept si multe altele, una dintre cauze poate fi si faptul ca organsimul tau este supraintoxicat de substantele nocive care se regasesc in tigari. Una dintre optiuni ar putea fi reducerea numarului de tigari pe care il fumezi zilnic astfel sa reduci si toxicitatea care se depoziteaza in sange. Stiai ca un fumator elimina toate aceste substante ingerate din tigari in medie de aproximativ 7 ani de zile? Ca prin urmare, concentratiile acumulate in cazul unui fumator inrait, zilnice, sunt considerabile.

Inlocuieste tigarile clasice cu alternativele mai bune

Daca odinioara nu erau foarte multe posibilitati, azi se gasesc la tot pasul alternative ale fumatului care nu sunt sanatoase, dar mai prietenoase prin simplul fapt ca nu mai inglobeaza la fel de multe subtante nocive. Dintre acestea putem enumera elf bar, respectiv vape, tigara electronica, dispozitivele cu tutun incalzit etc.

Pe toate le poti gasi si sa le compari rapid la Smokemania unde au o oferta variata si avantajoasa din punct de vedere financiar. Unele dintre acestea permit o utilizare repetata, in timp ce altele sunt de unica folosinta, dar cu un numar semnificativ de puf-uri prin intermediul carora sa-ti faci o parere cat mai coincisa privind experienta in utilizare, cat si aromele ideale.

Aceste metode alternative iti permit sa incerci ceva nou, perfect pentru curiosul/curioasa din tine, cu un impact redus. Smokemania comercializeaza inclusiv elf bar fara nicotina, ideale pentru cei care nu fumeaza.

Evita sa fumezi in spatiile inchise

Nu doar ingerarea clasica de substante poate fi periculoasa, ci si expunerea la fum. Iar acest lucru te poate afecta inclusiv estetic, avand si un potential nociv pentru casa ta, masina etc. De aceea este foarte important ca mediul in care obisnuiesti sa fumezi sa fie aerisit in mod constant. Iar o solutie si mai eficienta ar putea fi fumatul in spatii deschise, afara de exemplu, mod prin care eviti neplacerile mentionate anterior si multe altele. Desigur, daca alegi alternative ale fumatului obisnuit, nu vei mai avea parte de aceasta problema.

Asigura-te ca ai o igiena bucala corespunzatoare

Persoanele cu astfel de vicii trebuie sa acorde o atentie si mai sporita igienei cavitatii bucale. Substantele nocive din tigari pot afecta dantura ducand la aparitia cariilor si caderi ale dintilor, urmand ca ulterior efectul sa se resimta si la nivelul organelor interne. Asadar, igiena este cu atat mai importanta.

Recomandam ca dupa fiecare experienta sa iti cureti cavitatea orala folosind pasta de dinti, apa de gura si ata interdentara, pentru a te asigura ca minimizezi impactul. Poti totodata sa consumi si fructe benefice sanatatii cavitatii orale, precum mere.

Verifica-ti sanatatea cel putin o data pe an

Si nu uita in fiecare an sa mergi la control in scop preventiv, indiferent de metoda sau viciul ales. Acestea iti pot afecta corpul in timp si sa duca la aparitia unor probleme grave. Avand insa o alimentatie corespunzatoare, acompaniata de verificari periodice la medicul de specialitate, te poti asigura ca nu vei cauza multiple alte afectiuni.

Daca aleg o alternativa, cat va fi aceasta de durabila?

Cei carora le plac experientele tari le recomandam sa incerce si alte produse pentru fumat cum sunt si aceste starter kit-uri cu tigara electronica. Oferta e destul de avantajoasa si ai de unde alege cel putin un set de test cu care sa-ti satisfaci curiozitatea. Sunt o idee excelenta si de cadou, mai ales daca trebuie sa te prezinti cu ceva unui fumator, dar nu ai nici cea mai mica idee despre ce sa-i daruiesti.

Cu siguranta oricine e cel putin o data tentat sa testeze alternativele existente pe piata, mai ales cand fumatul clasic cauzeaza neplaceri, asa ca asta poate fi cea mai buna investitie.

Iar daca in cele din urma, le alegi pentru tine, te va interesa si cat te vei bucura de ea, nu-i asa? Daca tigara obisnuita se arunca dupa fumat, cele electronice sunt prevazute cu lichid sau cu tigari care incalzesc tutunul. Acestea fie permit o utilizare mai indelungata, fie necesita a fi utilizate cu o noua tigara speciala la fiecare sesiune de uz. In medie, durata unei utilizari e mai redusa fata de experienta de fumat clasica, dar suficienta incat sa satisfaca toate dorintele si nevoile, mai ales ca-ti poti alege aromele si taria preferata.

Dispozitivul de baza care incalzeste lichidul sau tutunul are in general o durata semnificativa de uz care poate depasi chiar si 6-12 luni. Asta inseamna ca singurul lui pe care va trebui sa mai dai banii sunt consumabilele sau accesorii, la nevoie, care sunt de regula mai accesibile fata de un pachet de tigari. Device-ul daca e ingrijit corespunzator va fi o investitie pe termen lung. Iar asta nu presupune decat sa eviti contactul cu spatiile umede, sa eviti sa-l depozitezi neadecvat in astfel de medii sau in cele in care ar putea avea de suferit, sa eviti reincarcarea la o tensiune prea mare, precum si evitarea socurilor. Aceste lucruri nu sunt dificil de pus in practica.

Ca prin urmare, daca intampini neplaceri in timp ce fumezi, nu ramane decat sa iei cele mai bune decizii astfel incat sa te bucuri de o experienta pe placul tau.