ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !
Pouch Niccos 16mg - Strawberry

Pouch Niccos 16mg - Strawberry

Pouch Niccos 16mg - Mint

Pouch Niccos 16mg - Mint

Pouch Niccos 16mg - Watermelon

19,00 RON

Conține :

  • 1 x Pouch Niccos 16mg

Brand : Niccos

SKU
ART209281

Produsul comercializat de către SmokeMania este 100% original - vine în ambalajul original al producătorului, sigilat.

Pouch-urile sunt noua metodă de administrarea a nicotinei : acestea conțin DOAR nicotină, arome și stabilizatori, deci nu conțin deloc tutun și pot fi o alternativă mai putin dăunatoare decât fumatul tradițional.

Dacă este prima dată când încercați acest tip de produs, vă sfătuim să alegeți variantele cu concentrație mai scăzută (16mg, etc.); dacă sunteți fumător, efectul lor va fi unul de intensitate scăzută spre medie, dar ca și nefumător sunt cea mai potrivită variantă.

Restul variantelor, și anume > 24mg, sunt foarte concentrate și vă recomandăm să NU le utilizați dacă nu sunteți deja familiarizați cu nicotina sau dacă este prima dată când încercați acest tip de produs !!

Cum se folosesc ?  Foarte simplu ! Se introduce un singur pliculeț sub buza superioară, mai exact între buza superioară și gingie.După un interval de 4-5 minute, veți începe să simțiți efectul pouch-urilor, iar pofta fumatului va dispărea.

  • Aromă : pepene roșu
  • Greutate produs / cutie  : 0.7g / 14g
  • Concentrația de nicotină : 23mg/g, 16.1mg/pouch
  • Pliculețe / cutie : 20 buc.

Brand : Niccos

Produsul selectat nu are recenzii momentan. Ai folosit deja produsul ? Spuneți părerea și ajută-i și pe alții!
    Mai multe produse de la Niccos