ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !
Cumpara Atomizor Geekvape Zeus Max de la Geekvape in DL, Avansat, Airflow, Nivel utilizator, Atomizoare la Smokemania.ro

Atomizor Geekvape Zeus Max

Cumpara Atomizor Svoemesto Kayfun X 24mm de la Svoemesto in Servisabile (all DIY), High-End, Avansat, Airflow, Nivel utilizator, SvoeMesto, Brand-uri la Smokemania.ro

Atomizor Svoemesto Kayfun X 24mm

Atomizor Taifun GT V

1.050,00 RON

Conține :

 • 1 x Atomizor Taifun GT V
 • 2 x Discuri pentru aer 3x1.8mm (preinstalate)
 • 1 x Set accesorii
 • 1 x Manual de utilizare

Brand : Taifun 

In stoc
SKU
ART11704

Produsul comercializat de către SmokeMania este 100% original - vine în ambalajul original al producătorului, sigilat.

Specificații :

 Taifun GT V este un atomizor high-end, proiectat și produs în Germania, dedicat exclusiv utilizatorilor DL/RDL, care se evidențiază prin fiabilitatea și confortul său în utilizarea zilnică, prin construcția solidă și nu în ultimul rând prin caracteristica lui sporty, GT fiind prescurtarea de la Gran Turismo, tema omniprezentă a atomizoarelor Taifun.Punctele centrale sunt construcția facilă și operarea intuitivă, fără a sacrifica alte elemente precum performanța, design-ul sau gustul lichidelor.Un adevărat succesor pentru predecesorii Taifun, GT IV și GX ! 

 • Înălțime : 46mm
 • Diametru : 25mm
 • Capacitate atomizor : 6ml
 • Confecționat din oțel inoxidabil, PEEK, POM (Delrin), și sticlă.
 • Atomizor single coil, drip tip 510 Wide Bore, prevăzut cu deck simplu de utilizat și fixare îmbunătățită pentru rezistențe.
 • Reumplerea cu lichid are loc prin partea laterală a atomizorului, fără a fi necesară îndepărtarea top-cap-ului, asigurând astfel un control optim al cantității de lichid.
 • Atomizor este prevăzut cu un sistem customizabil de reglare al fluxului de aer, situat în partea inferioară a atomizorului, prin intermediul inelului AFC, prevăzut cu 8 poziții fixe de ajustare, și a discurilor specifice Taifun.
 • Top-cap-ul permite 3 moduri de funcționare, cu un slab semnal sonor și tactil, pentru a vă anunța că ați făcut modificarea dorită : Vape Mode (Open Circle), Transport/Locked Mode (Circle with an X through it), Fill Mode (Exposed Fill Port).

  Atenție ! Atomizoarele Taifun vin cu toate inelele și garniturile pre-lubrifiate cu VG 100%, nearomatizat, pentru a preveni deterioarea în timpul asamblării, depozitării și dezasamblării.Prezența acestui lichid în rezervorul dumneavoastră NU înseamnă că acesta a fost folosit ! SmokeMania.ro comercializează doar produse originale și neutilizate anterior.Vă recomandăm însă o curățarea completă a atomizorului înainte de prima utilizare, pentru a îndepărta orice posibile oligoelemente reziduale.

Brand : Taifun

100% recomandă produsul

5 out of 5
(1 Reviews)
5 star
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%
  1 recenzii clienți
  Mai multe produse de la Taifun