• L-V: 09:00 - 18:00
 • Vodafone 0727.894.590

Cosul tau este gol

Livrare Gratuita in tara

Garantie

Garantie

Garantia acordata de magazinul SmokeMania.ro sau de alti parteneri ai acestuia este de 90 de zile pentru baterii si incarcatoare . Atomizoarele sunt considerate consumabile si nu beneficiaza de garantie .

Prin termenul VANZATOR se intelege magazinul SmokeMania.ro precum si colaboratorii acestuia .

 

Termeni si conditii de garantie :

 • Produsul defect trebuie prezentat pentru depanare in starea in care a fost primit in momentul cumpararii , in ambalajul original si insotit de toate accesoriile si documentele originale eliberate de catre vanzator . Acestea trebuie sa fie ambalate corespunzator transportului . In caz contrat produsul nu este acceptat pentru constatarea defectiunilor .
 • Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru defectele cauzate de o terta parte ( furnizor servicii curierat , furnizor electricitate etc. ) . Defectele cauzate astfel nu fac obiectul garantiei .
 • Se va solutiona orice problema de service a produselor aflate in garantie in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la receptia produsului . In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se pot repara/inlocui produsele defecte in perioada precizata mai sus se va returna valoarea actualizata a produsului respectiv sau i se va propune cumparatorului o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului .
 • Daca un produs se defecteaza sau prezinta deficiente de functionare in termen de 30 de zile de la achizitionarea acestuia , la cererea cumparatorului , vanzatorul are obligatia de a inlocui produsul defect cu unul nou similar din punct de vedere functional .
 • In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de cere beneficiarului contravaloarea ( 30 Lei ) serviciilor de investigare a prodului reclamat ca fiind defect .

Nu se acorda garantie :

 • Produselor care prezinta defecte fizice sau mecanice ( urme de lovituri , zgarieturi ) , sigilii lipsa sau deteriorate sau produselor care prezinta urme de folosire necorespunzatoare .
 • Nu fac obiectul garantiei consumabilele ( atomizoarele , cartusele de rezerva , e-lichidul ) . Produsele care prezinta defecte datorate utilizarii de materiale consumabile altele decat cele originale sau altele decat cele comercializate de catre magazinul SmokeMania.ro sau partenerii sai , de asemenea nu fac obiecutul garantiei .
 • Nu fac obiectul garantiei produsele defectate din cauza utilizarii necorespunzatoare sau a folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate , sau din cauza interventiilor asupra lor a unor persoane neautorizate .

Returul de produse :

 • Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie si pentru ele a fost emis un certifcat de garantie vor fi returnate la magazinul SmokeMania.ro
 • Acoperirea cheltuielilor aferente transportului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea cumparatorului pentru tur si in resonsabilitatea vanzatorului pentru retur . Produsul defect trebuie trimis doar prin curierat rapid catre : S.C Smoke Mania Online S.R.L , Bulevardul Barbu Vacarescu, Nr. 13, sec. 2 , Bucuresti , 0727.894.590 . In cazul unei solicitari nejustificate cumparatorul are obligatia de a acoperi cheltuielile aferente transportului in ambele sensuri ( tur-retur ) . 

Toate precizarile mentionate mai sus sunt in conformitea si se completeaza cu prevederile O.G. 21/92 si H.G. 449/2003 si vor fi considerate ca acceptate de parti odata cu cumpararea unui produs care face obiectul acestui certificat de garantie . Orice culpa a unei parti va conduce la anularea in intregime a obligatiilor celeilalte parti , de aceea va rugam sa solicitati personalului nostru toate informatiile si lamuririle care v-ar putea fi utile in derularea unei colaborari profitabile pentru ambele parti .

Va multumim !