• L-V: 09:00 - 18:00
  • Vodafone 0727.894.590

Cosul tau este gol

Livrare Gratuita in tara

Primarul New-York-ului, Michael Bloomberg intentioneaza sa reglementeze tigarile electronice, trei proiecte de lege legate de tutun fiind propuse la nivel oficial. Proiectele de lege se refera la marirea varstei legale de la care tinerii pot incepe sa achizitioneze tutun, fiind in acest moment de 18 ani.

Citeste mai multe
0 Comentarii | Postat in News De catre Store Owner

Devino nefumator!

19.08.2013

De ce sa renunti la fumat?

Se stie ca fumatul tutunului afecteaza energia si vitalitatea corpului uman. Astfel, cand urcam scari sau cand alergam, avem uneori senzatia ca ne este slabita rezistenta, iar respiratia nu se mai poate realiza corespunzator. Acesta este principalul motiv pentru care niciun sportive de performanta nu isi permite sa fie fumator. Insa acesta este doar un exemplu local si intalnit de multe persoane, cel mai mare pericol pe care il prezinta acest viciu fiind deteriorarea, in timp, a sanatatii fumatorului si dependentului de tutun.Citeste mai multe
0 Comentarii | Postat in News De catre Store Owner

Pentru ca e-tigaretele sunt din ce in ce mai controversate, va prezentam o serie de
avantaje pe care le-am reperat in utilizarea tigarilor electronice. Aceasta lista am intocmit-o din
feedback-urile clientilor nostri si de asemenea, consultand statistici realizate pe un esantion
considerabil de persoane utilizatoare.
Citeste mai multe
0 Comentarii | Postat in News De catre Store Owner

studiu tigari electronice

Uneori, pentru a ne convinge de anumite aspecte reale si pentru a inaltura scepticismul creat de mult marketing si publicitate, avem nevoie de dovezi concise, stiintifice, care sa ne duca la concluzia corecta.

Citeste mai multe
0 Comentarii | Postat in News De catre Store Owner

tigari electronice

Lansam acest blog din dorinta de a oferi clientilor nostri, dar si celor interesati de tigari electronice,  o viziune ampla asupra acestui subiect prin relatarea de stiri, articole relevante,  studii, aspecte important de luat in seama si alte materiale editoriale care sa ii conecteze cu tot ce este legat de tigarea electronica.

Estimat la 600.000 la începutul lui 2013, numărul utilizatorilor ţigărilor electronice în Marea Britanie este aşteptat să depăşească un milion până la sfârşitul anului, scrie Daily Mail.Citeste mai multe
0 Comentarii | Postat in News De catre Store Owner