ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !
Pouch CAMO 12mg - Green Apple

Pouch CAMO 12mg - Green Apple

Pouch CAMO 6mg - Ice Cold Mint

Pouch CAMO 6mg - Ice Cold Mint

Pouch CAMO 6mg - Green Apple

25,00 RON

Conține :

  • 1 x Pouch CAMO 6mg - Green Apple

Brand : CAMO

SKU
ART211244

Produsul comercializat de către SmokeMania este 100% original - vine în ambalajul original al producătorului, sigilat.

Vă prezentăm noua variantă de absorție a nicotinei în organism ! 

Pouch-urile sunt noua metodă de administrarea a nicotinei : acestea conțin DOAR nicotină, arome și stabilizatori, deci nu conțin deloc tutun și sunt așadar o alternativă mai sănătoasă la fumatul tradițional.

Datorită umidității crescute, aroma și nicotina sunt eliberate rapid, rezultând un timp mediul de consum de 20 de minute.

Cum să alegi concentrația de nicotină ideală pentru tine ? 

Dacă este prima dată când încercați acest tip de produs, vă sfătuim să alegeți varianta de 6mg; dacă sunteți fumător, efectul lor va fi unul de intensitate scăzută spre medie, dar ca și nefumător sunt cea mai potrivită variantă.

Varianta de 12mg este mai concentrată și vă recomandăm să NU le utilizați dacă nu sunteți deja familiarizați cu nicotina sau dacă este prima dată când încercați acest tip de produs.

Cum se folosesc ? 

Foarte simplu ! Se introduce un singur pliculeț cu nicotină sub buza superioară, mai exact între buza superioară și gingie.După un interval de 4-5 minute, veți începe să simțiți efectul pouch-urilor, mai exact o stare puternică de relaxare, iar pofta fumatului va dispărea.După folosire, îl puteți depozita în compartimentul special de pe capacul cutiei.

  • Aromă : mere verzi
  • Concentrația de nicotină : 12mg/g, 6mg/pouch
  • Pliculețe/cutie : 24 buc.

Brand : Camo

Produsul selectat nu are recenzii momentan. Ai folosit deja produsul ? Spuneți părerea și ajută-i și pe alții!
    Mai multe produse de la Camo