Cartus Aspire Flexus Q

Cartus Aspire Flexus Q

Pachet Rezerve HEXA Mini Pods – Apple 10mg

Pachet Rezerve HEXA Mini Pods – Apple 10mg

Pachet Rezerve HEXA Mini Pods – Tropical Breeze 10mg

37,00 RON

Conține :

  • 2 x Rezerve HEXA Mini Pods
In stoc
SKU
ART10981

Produsul comercializat de către SmokeMania este 100% original - vine în ambalajul original al producătorului, sigilat și însoțit de instrucțiunile de folosire !

Specificații : 

  • Capacitate cartuș : 1.7ml
  • Concentrație nicotină : 10g/ml nicotină hibridă
  • Cartușul este de unică folosință.
  • Aromă : acest gust fructe tropicale vă va încânta gusturile, o aroma ideală de fructe care se potrivește în fiecare anotimp.
  • Compatibil cu kit-ul HEXA Mini.

Modelul HEXA Mini este versiunea nouă și îmbunătățită a popularului kit HEXA. Perfect pentru fumători care doresc să treacă la vaping sau sunt în căutarea unui dispozitiv de mici dimensiuni.

Hexa 2.0 este un kit pentru începători cu poduri care utilizează tehnologia ceramică de generația a doua FEELM, cu două găuri suplimentare de aer pentru rezultate îmbunătațite. Acest kit este foarte simplu de folosit – nu necesită nicio setare, nu are niciun buton! Hexa 2.0 utilizează un amestec de nicotină clasică și sare de nicotină care oferă o senzație netedă și absorbție rapidă a nicotinei. În plus, acesta are elementele suplimentare de etanșare și un flux de aer avansat, iar fiecare pod are un capac siliconic igienic.

Kitul Hexa 2.0 nu este compatibil cu modulele originale Hexa. Cartușele de la Hexa 2.0 sunt disponibile în arome de tutun, mentol, tutun mentol, afine, mango și zmeură – toate în varianta de 10mg și 20mg. Hexa 2.0 se încarcă prin intermediul unui cablu micro USB standard. Dispune de o baterie de 350mAh, cu un consum inovator ultra-eficient care durează toată ziua.


Produsul selectat nu are recenzii momentan. Ai folosit deja produsul ? Spuneți părerea și ajută-i și pe alții!